Παγιδευμένοι-Αλέκος

Παγιδευμένοι: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως ο Αλέκος ένοχος για τον φόνο του Άγγελου.

Και αυτός στο μικροσκόπιο;

Ο Άγγελος θα πέσει νεκρός και ένα πέπλο μυστηρίου θα κυριεύσει τον θάνατο του. Η Υβόννη πέρα από την απέραντη θλίψη έχει να αντιμετωπίσει και τις υποψίες της, στην σειρά Παγιδευμένοι. Υποψίες που στρέφονται στον ίδιο της τον άντρα…!

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Βρέθηκε το πτώμα του Κοσμά – Ειρήνη και Χρύσα σε σοκ

Παγιδευμένοι-Άγγελος

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Το τρίτο πρόσωπο στην δολοφονία του Άγγελου

Η Άννα θα βρεθεί κατηγορούμενη για το φόνο του Άγγελου όμως σχετικά σύντομα θα αποδειχτεί ότι υπήρχε και τρίτο πρόσωπο στον τόπο του εγκλήματος.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Η Άννα εξετάζεται εξονυχιστικά για την αλήθεια

Παγιδευμένοι: Η Άννα εξετάζεται εξονυχιστικά για την αλήθεια

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Η Άννα θυμήθηκε πως έγινε ο φόνος του Άγγελου

Την αρχή θα κάνει η Κλειώ, η οποία λέει ξεκάθαρα στον Αλέκο ότι δεν πιστεύει πως η Άννα σκότωσε τον Άγγελο. Τα λόγια αυτά θα προκαλέσουν την οργή του Αλέκου όμως η Υβόννη θα το πάει ένα βήμα παραπέρα. Η τελευταία δεν θα διστάσει να κατηγορήσει ευθέως τον Αλέκο ότι αυτός είναι που σκότωσε τον Άγγελο. Τον γιο του…

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Όλα οδηγούν την Άννα στη φυλακή

Παγιδευμένοι-Άγγελος

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Σταύρος προειδοποιεί την Άννα

Το μίσος και η απέχθεια της Υβόννης προς το πρόσωπο του άντρα της είναι πλέον ξεκάθαρα. Προσωρινό της στήριγμα θα είναι αδελφή της όμως το μεγάλο ερώτημα παραμένει αναπάντητο. Σκότωσε ο Αλέκος το ίδιο του το παιδί;

Close