Παγιδευμένοι-Άννα-

Παγιδευμένοι: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές αφού η Άννα εξετάζεται εξονυχιστικά για την αλήθεια. 

Και το Μουντιάλ αργεί να τελειώσει…και τα στερητικά μας είναι πολλά παιδιάαα!

H κοπέλα βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και δείχνει να μην έχει επικοινωνία με το περιβάλλον. Όταν συνέρχεται συνειδητοποιεί ότι δεν θυμάται τίποτα. Ο Άγγελος πλέον είναι νεκρός. Η Άννα περπατάει μόνη της και τρομαγμένη μες τη νύχτα. Ο Δημήτρης την βρίσκει πρώτος.

Τι έγινε;” την ρωτάει και πάει να την αγκαλιάσει. Σύμφωνα με το TV ΣΙΡΙΑΛ, εκείνη όμως κάνει πίσω φοβισμένη. Δείχνει να μην επικοινωνεί με το περιβάλλον. Δεν του μιλάει και δεν τον αφήνει να την πλησιάσει.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Η Άννα θυμήθηκε πως έγινε ο φόνος του Άγγελου

Παγιδευμένοι-Σταύρος-Δημήτρης-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Όλα οδηγούν την Άννα στη φυλακή

Είσαι καλά;” την ξαναρωτάει. Εκείνη συνεχίζει να μην απαντάει. Ο Αντρέας λέει στους αστυνομικούς που είναι στο σημείο με τον Σταύρο να μην τους πλησιάσουν.

Ο Δημήτρης σκεπάζει την Άννα σιγά σιγά με το σακάκι του για να μην την τρομάξει. Της δίνει να πιεί λίγο νερό. “Μην φοβάσαι ήρθα. Είμαι εδώ, όλα πέρασαν. Είμαι στο πλευρό σου. Είσαι χτυπημένη πρέπει να σε πάμε στο νοσοκομείο.” σχεδόν της ψιθυρίζει.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Ο Σταύρος προειδοποιεί την Άννα

Παγιδευμένοι-Άννα-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Αυτός κρύβεται πίσω από τον δηλητηριασμό

Η Άννα εξακολουθεί να βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και να μη λέει κουβέντα. Τον ακολουθεί με αργά βήματα. Την ίδια ώρα ο Σταύρος δίνει εντολή να ψάξουν την γύρω περιοχή. “Ο Άγγελος είναι εδώ γύρω. Μην τον  χάσουμε” τονίζει αφού ακόμα δε γνωρίζει πως έχει δολοφονηθεί.

Ο Ανδρέας βρίσκει το αυτοκίνητο του δράστη και μέσα ένα κινητό. Είναι της Άννας, αναγνωρίζει λίγο αργότερα. Ενημερώνουν εκείνον και το Σταύρο ότι στο δάσος βρίσκεται το πτώμα ενός άντρα σκοτωμένο από σφαίρα. Είναι του Άγγελου.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Ο Ανδρέας θα έρθει άλλη μια φορά σε δύσκολη θέση

Παγιδευμένοι-Άννα-Δημήτρης-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Ο Δημήτρης θα αντικρίσει κάτι που θα του κόψει την ανάσα

Δίπλα του βρίσκουν το όπλο του εγκλήματος. Ο Δημήτρης πηγαίνει την Άννα στο νοσοκομείο που την εξετάζουν εξονυχιστικά. Κρατούν τα ρούχα της για ανάλυση και παίρνουν δείγμα από παντού. Μετά την εξέταση την πηγαίνουν  για τομογραφία.

Αργότερα τις δίνουν ηρεμιστικά για να κοιμηθεί. Το πρωί ξυπνάει και ο Δημήτρης είναι πάντα δίπλα της. “Είμαι εδώ, δεν έχεις να φοβάσαι κανέναν και τίποτα. Μπορείς να μου πεις τα πάντα.” της λέει.  Εκείνη απαντά με δυσκολία.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Ο Δημήτρης παραιτείται από εισαγγελέας για να υπερασπιστεί την Άννα ως δικηγόρος

Παγιδευμένοι-Άννα-Δημήτρης-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Η Άννα παύει να επικοινωνεί με το περιβάλλον

Δεν θυμάμαι τίποτα” είναι τα λόγια της και πέφτει κλαίγοντας στην αγκαλιά του. Την ίδια ώρα βγαίνουν τα αποτελέσματα από τα αποτυπώματα που βρέθηκαν στο όπλο. Είναι της Άννας. Ο Αντρέας πηγαίνει με συνοδεία αστυνομικών στο νοσοκομείο. Ο Δημήτρη ζητάει εξηγήσεις.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Ο Άγγελος χωρίζει Άννα και Δημήτρη

Παγιδευμένοι-Αντρέας-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Η αμνησία που θα τους φέρει όλους αντιμέτωπους

Δεν είναι καλά τα νέα. Είμαι στην δυσάρεστη θέση να συλλάβω την Άννα για το φόνο του Άγγελου. Είναι εντολή του εισαγγελέα” του απαντάει. Ο Αντρέας απευθυνόμενος στην Άννα της λέει με τρεμάμενη φωνή “συγνώμη πρέπει να το κάνω. Πρέπει να σε πάω στο τμήμα” και την συλλαμβάνει.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια απο την σειρά Παγιδευμένοι με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close