Παγιδευμένοι-Αλέκος

Παγιδευμένοι: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως ο Αλέκος βγαίνει στα κανάλια και κατηγορεί την Άννα.

Αυτό σου έλειπε εσένα να βγαίνεις στα κανάλια…

Η Κλειώ στη σειρά Παγιδευμένοι, πηγαίνει αποδεικτικά στοιχεία στον Σταύρο ότι δεν ήταν εκείνη που δηλητηρίασε τον Άγγελο στη φυλακή και μαθαίνει τα νέα του θανάτου τον ανιψιού της. Πηγαίνει και βρίσκει τον Αλέκο.

Τον κατηγορεί ότι εκείνος έβαλε να της κλέψουν το βιβλίο και να το δηλητηριάσουν προκειμένου να έχει με ένα σμπάρο δύο τρυγόνια! Εκείνος της λέει ότι η φαντασία της οργιάζει αφού πρόκειται για τον ίδιο του τον γιο!

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ξετυλίγεται το κουβάρι με τον φόνο του Άγγελου

Παγιδευμένοι: Το DNA από τα αποτσίγαρα αποκαλύπτει τον αληθινό δολοφόνο του Άγγελου

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Η Άννα καταστρέφει την οικογένεια Μαρκέτου

Παραδέχεται ότι δεν ήταν καλός πατέρας για τον Άγγελο αλλά δεν τον σκότωσε εκείνος. Της λέει ότι τον βοήθησε να το σκάσει και ότι εκείνος είναι πιο ειλικρινής απο την ίδια!

Ωστόσο τη στιχομυθία την ακούει και ο βοηθός του. Η Υβόννη που δεν αντέχει άλλο το μαρτύριο που περνάει, του φωνάζει ότι αν δεν τον βοηθούσε να το σκάσει, ο γιος της δεν θα είχε πεθάνει και πρέπει να μπει στη φυλακή.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Το DNA από τα αποτσίγαρα αποκαλύπτει τον αληθινό δολοφόνο του Άγγελου

Παγιδευμένοι:

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Η Κλειώ συνεργάζεται με την Υβόννη

Εκείνος την αγνοεί επιδεικτικά και με ειρωνικό ύφος απευθύνεται στην Κλειώ λέγοντάς της ότι αφού είναι τόσο συμπονετική, να γίνει δικηγόρος αυτού του δύστυχου ζευγαριού και να βρει ποιος το έκανε. Εκείνη με θυμό του απαντά ότι θα είναι στην κηδεία του ανιψιού της και μετά θα γυρίσει στο σπίτι της.

Ο Δημήτρης πηγαίνει στο σημείο του φόνου για να βρει έστω και κάτι που θα τον οδηγήσει σε ένα διέξοδο. Εξετάζει τα πάντα εξονυχιστικά με την καθοδήγηση της σήμανσης. Ο Σταύρος του τηλεφωνεί λέγοντας του ότι δεν έχει κανένα δικαίωμα να είναι εκεί γιατί είναι ο σύζυγος την υπόπτου.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Αντρέας βουτάει την Άννα μέσα απο τα χέρια του Δημήτρη

Παγιδευμένοι: Ο Δημήτρης παραιτείται από εισαγγελέας για να υπερασπιστεί την Άννα ως δικηγόρος

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Τότε επιστρέφει η σειρά

Την ίδια ώρα η υπόθεση βγαίνει στη δημοσιότητα και ο Αλέκος κάνει δηλώσεις εναντίον της Άννας αναφέροντας ότι ήθελε εκδίκηση αλλά έχει εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη και θα τιμωρηθεί.

Ωστόσο όλα τα στοιχεία ταιριάζουν και καίνε την Άννα που θα προφυλακιστεί και θα πάει σε δίκη. Ο Δημήτρης για πρώτη φορά της λέει πόσο την αγαπά.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια απο την σειρά Παγιδευμένοι με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close