Παγιδευμένοι: Ο Άγγελος φορτώνει τον φόνο στον πατέρα του

Παγιδευμένοι: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού ο Άγγελος φορτώνει τον φόνο στον πατέρα του. 

Άκου να δεις… Πατέρας και γιος τώρα…

Ο Άγγελος συλλαμβάνεται ως ύποπτος για τη δολοφονία της Μυρτώς αλλά καταφέρνει και πάλι να ξεφύγει ενοχοποιώντας τον πατέρα του. Η Άννα έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με τον δολοφόνο της αδερφής της και του ζητάει εξηγήσεις.

Παγιδευμένοι: Ο Άγγελος φορτώνει τον φόνο στον πατέρα του

Δείτε επίσης : Παγιδευμένοι: Ο Σταύρος βάζει στο στόχαστρο Άννα και Δημήτρη

Ήμουν ερωτευμένος μαζί της. Εκείνη το γνώριζε και με χρησιμοποίησε! Έπαιξε μαζί μου! Η Μυρτώ άξιζε να πεθάνει!” της φωνάζει ο Άγγελος εξοργίζοντας την, ακόμα περισσότερο. Θολωμένη όπως είναι αποφασίζει να του κάνει ό,τι έκανε κι εκείνος την αδερφή της.

Κάτι που δεν τα καταφέρνει τελικά. Αντίθετα ο Άγγελος βρίσκει τον τρόπο να την ακινητοποίηση και το σκάει. Εκείνη την ώρα φτάνει ο Δημήτρης και λίγο αργότερα ο Αντρέας πέρνα χειροπέδες στον Άγγελο. Την ίδια στιγμή ο Σπύρος παίρνει τα ρούχα που φορούσε ο Θοδωρής κατά τη διάρκεια της εμπλοκής με τον Κοσμά και τα πηγαίνω στο παλιό εργοστάσιο.

Παγιδευμένοι: Ο Άγγελος φορτώνει τον φόνο στον πατέρα του

Δείτε επίσης : Παγιδευμένοι: Τα νέα στοιχεία που σοκάρουν την Άννα

Το θέαμα που αντικρίζει τον σοκάρει. Δεν ξεχνά όμως την υπόσχεση που είχε δώσει στο γιο του ότι θα τον προστατέψει. Έτσι αφού καίει τα ρούχα του, βάζει το πτώμα του Κοσμά στο αυτοκίνητο με σκοπό να το ξεφορτωθεί.

Στο Αστυνομικό Τμήμα ο Άγγελος αρνείται να μιλήσει χωρίς δικηγόρο και έτσι ο Σταύρος τηλεφωνήσει στον πατέρα του και του ζητάει να πάει και για να τον εκπροσωπήσει.

Ο Αλέκος Χατζής καταθέτει τα πλαστά στοιχεία που έχει στήσει τα οποία αποδεικνύουν ότι ο γιος του τη στιγμή της δολοφονίας νοσηλευόταν σε κλινική. Παράλληλα όμως καταφθάνει και ο Ανδρέας ο οποίος τους ενημερώνει ότι στο αυτοκίνητο που είχε νοικιάσει βρέθηκαν κηλίδες αίματος της Μυρτώς.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Το σκοτεινό πρόσωπο του Θοδωρή

Παγιδευμένοι: Ο Άγγελος φορτώνει τον φόνο στον πατέρα του

Όταν γίνεται το δικαστήριο για την προφυλάκιση του ο Άγγελος κάνει την μεγάλη ανατροπή. “Δεν σκότωσα εγώ την Μυρτώ! Ο πατέρας μου το έκανε και προσπαθεί να ρίξει το φταίξιμο σε μένα!

 Δείτε επίσης : Παγιδευμένοι: Ο Θοδωρής μεταφέρεται στο νοσοκομείο

Παγιδευμένοι: Ο Άγγελος φορτώνει τον φόνο στον πατέρα του

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Νίκος απατούσε την Χρύσα με την Μυρτώ;

Η μητέρα μου μπορεί να σας το επιβεβαιώσει!” λέει στον πρόεδρο. Εκείνος αποφυλακίζεται και μπαίνει στο στόχαστρο του ο πατέρας του. Ο Αλέκος όμως ζητά από τον Σταύρο να αποκαλύψει ότι ήταν μαζί εκείνο το βράδυ. Κάτι που εκείνος αρνείται.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια απο την σειρά Παγιδευμένοι με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close