Παγιδευμένοι-Άννα-Δημήτρης

Παγιδευμένοι: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως ο Σταύρος βάζει στο στόχαστρο την Άννα και τον Δημήτρη.

Αμάν ρε Σταύρο ηρέμησε λίγο…

Ο Σταύρος προσπαθεί να τους στριμώξει καθώς ανακαλύπτει πως στην προσπάθειά τους να φτάσουν στην αλήθεια έκλεψαν κάποια στοιχεία. Ο ίδιος προσπαθεί να τους ξεσκεπάσει αλλά έχουν καλύψει καλά τα ίχνη τους και όσο πραγματικός ένοχος παραμένει ελεύθερος ένας νέος μάρτυρας δίνει η άλλη τροπή στις έρευνες.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Η άδικη σύλληψη της Άννας

Παγιδευμένοι: Ο Σταύρος θα κάνει την ζωή του Θοδωρή κόλαση

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Τα νέα στοιχεία που σοκάρουν την Άννα

Παράλληλα η Άννα ο Δημήτρης και ο Ανδρέας προσπαθούν να πείσουν τον Θοδωρή να μιλήσει καθώς μόνο εκείνος μπορεί να δώσει στοιχεία που θα τον βοηθήσουν στην υπόθεση.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Θοδωρής μεταφέρεται στο νοσοκομείο

Παγιδευμένοι-Δημήτρης-Πέτρος

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Νίκος απατούσε την Χρύσα με την Μυρτώ;

Ταυτόχρονα η Άννα πείθει τον Δημήτρη να την αφήσει ελεύθερη και μαζί προσπαθούν να βρουν περισσότερα στοιχεία για τις ελλείψεις του δολοφόνου. Δεν έχουν όμως υπολογίσει πως εκτός από τον χρόνο έχουν να αντιμετωπίσουν και τον Σταύρο όποιος κυνηγάει και σφίγγει τον κλοιό γύρω τους.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Το σκοτεινό πρόσωπο του Θοδωρή

Παγιδευμένοι: Ο Θοδωρής σκοτώνει τον πατέρα της Άννας

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Νίκος συλλαμβάνεται και οδηγείται στο τμήμα για τον φόνο της Μυρτώς

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του περιοδικού TiVi Σίριαλ, για να ξεφύγουν υπάρχει μόνο ένας τρόπος κάτι που κανείς δε φαντάζεται! Τι είναι αυτό που θα τους αφήσει όλους άφωνους;

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια απο την σειρά Παγιδευμένοι με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close