Παγιδευμένοι-Θοδωρής

Παγιδευμένοι: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως ο Θοδωρής μεταφέρεται στο νοσοκομείο.

Ωχ ωχ δεν είναι καθόλου καλό αυτό…

Τα στοιχεία, που οδηγούν στον πραγματικό δολοφόνο της Μυρτούς συλλέγονται συνεχώς στη νέα σειρά του ΑΝΤ1 ”Παγιδευμένοι” με την Άννα να εκπροσωπεί τον Θοδωρή και παράλληλα να θέλει να δικαιώσει τη μνήμη της αδερφής της.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Νίκος απατούσε την Χρύσα με την Μυρτώ;

Παγιδευμένοι-Δημήτρης-Άννα

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Το σκοτεινό πρόσωπο του Θοδωρή

Στο μεταξύ η ανακάλυψη των ναρκωτικών στο σπίτι των Μαρκέτων, φέρνει όλη την οικογένεια σε δύσκολη θέση και σίγουρα τον Δημήτρη. Έτσι λοιπόν, μετά από ένα βίαιο σκηνικό που θα συμβεί στον Θοδωρή στις φυλακές μεταφέρεται στο νοσοκομείο και αυτό το περιστατικό είναι που ταρακουνάει τον αδερφό του.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Νίκος συλλαμβάνεται και οδηγείται στο τμήμα για τον φόνο της Μυρτώς

Παγιδευμένοι-Σπύρος

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Γεράσιμος θα βοηθήσει τον Δημήτρη μέσα απο την φυλακή

Ο Σπύρος είναι ανένδοτος και πολύ απογοητευμένος από τον μικρό του γιο και έτσι δε θέλει με τίποτα να τον ”ξελασπώσει”. Το ζήτημα αναλαμβάνει ο Δημήτρης αποφασίζοντας να επισκεφτεί τον παππού του, σύμφωνα με το tv24, με το οποίο λόγω της παραβατικότητας του δεν είχαν επαφές.

Στα νέα επεισόδια των ”Παγιδευμένων” θα δούμε τόσο την Άννα να ταράζεται στην προσπάθεια της να ξεσκεπάσει τον φόνο της αδερφής της και από την άλλη την οικογένεια Μαρκέτου να προσπαθεί να κρύψει και να αποκαλύψει γεγονότα.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Η Ειρήνη δεν λέει όλη την αλήθεια

Παγιδευμένοι: Η Άννα βρίσκει το δολοφόνο της αδερφής της και εκδικείται

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι – Σοφία Φαραζή: Το αυτοάνοσο που άλλαξε την ζωή της

Στο σόι των δικηγόρων θα δούμε έναν ακόμη ρόλο, αυτόν του Γεράσιμου Μαρκέτου, με τον Στέφανο Κυριακίδη να ενσαρκώνει τον ήρωα αυτό. Να θυμίσουμε εδώ, πως ο ηθοποιός έπαιζε τον Ιάκωβο στη ”Γη της ελιάς”, όμως για την ώρα αλλάζει κανάλι και παραγωγή, μπαίνοντας στα μονοπάτια ενός σκοτεινού ήρωα.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Έτσι θα παντρευτεί ο Δημήτρης την Άννα

Παγιδευμένοι : Τα κρυμμένα μυστικά της Λίνας αποκαλύπτονται

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Η Μάνα της Άννας μαθαίνει την αλήθεια

Ο Γεράσιμος Μαρκέτος είναι επίσης ο πατέρας του Σπύρου και παππούς του εισαγγελέα Δημήτρη Μαρκέτου. Είναι χρόνια απομακρυσμένος από την οικογένειά του. Γεννήθηκε στην Κεφαλονιά, αλλά όταν ήταν ακόμη μικρός ήρθε στον Πειραιά και έμπλεξε με τη νύχτα και τη μαφία.

Παντρεύτηκε και έκανε παιδιά, ενώ ήταν φυγάς και είχε βρει καταφύγιο στη γενέτειρά του. Αφού πέρασε πολλά χρόνια μεταξύ Πειραιά και Κεφαλονιάς, συνελήφθη από τον αδελφό του που ήταν αστυνομικός, αλλά αθωώθηκε. Μετά από αυτό, ο Σπύρος δεν άφησε ξανά τον πατέρα του να έχει επαφή με την οικογένειά του.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Η Άννα βρίσκει το δολοφόνο της αδερφής της και εκδικείται

Παγιδευμένοι: Ο Σπύρος κρύβει ένα μυστικό απο την οικογένεια του

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Θοδωρής σκοτώνει τον πατέρα της Άννας

Ο Γεράσιμος, όμως, πάντα τους παρακολουθούσε από μακριά. Τα τελευταία χρόνια βρίσκεται στη φυλακή, αλλά εξακολουθεί να γνωρίζει και να ελέγχει όλα όσα συμβαίνουν στον υπόκοσμο της περιοχής.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια απο την σειρά Παγιδευμένοι με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close