Παγιδευμένοι: Ο Δημήτρης απειλεί τον  Άγγελο

Παγιδευμένοι: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως ο Δημήτρης απειλεί τον Άγγελο.

Πάτα του άλλες δυο όμως 😂😂

Ο Άγγελος μπορεί να μπήκε στη φυλακή, αλλά δε θα μείνει για πολύ στους «Παγιδευμένους». Τα πάνω κάτω έρχονται και οι πρωταγωνιστές θα έρθουν αντιμέτωποι ξανά με τον χειρότερο εφιάλτη τους.

Ο Αλέκος κατάφερε να μαζέψει αρκετά αποδεικτικά στοιχεία για να βγάλει τον γιο του από τη φυλακή. Μολονότι ο Άγγελος προσπαθούσε να καταστρέψει τον πατέρα του μέσα από το κελί, ο Αλέκος αποφάσισε να τον βγάλει έξω πριν τινάξει όλη την οικογένεια στον αέρα.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Το βίντεο που λύνει μια για πάντα το μυστήριο

Παγιδευμένοι-Άγγελος-Αλέκος

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Δημήτρης πλακώνει στο ξύλο τον Άγγελο

Ωστόσο, ο πατέρας του δε θα πάει να δει το παιδί του μόλις αποφυλακιστεί. Αντιθέτως, παρούσα θα είναι μόνο η Υβόννη, η οποία θα αγκαλιάσει ξανά τον γιο της.

Οι φρικτές μέρες του Άγγελου, όμως, δεν έχουν τελειώσει, αφού έξω από τις φυλακές τον περιμένει ακόμη ένα πρόσωπο, όπως θα δούμε στη συνέχεια των «Παγιδευμένων».

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Το στοιχείο που βρίσκει η Άννα και ο Δημήτρης για την ενοχή του Άγγελου

Παγιδευμένοι-Δημήτρης

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Το minimal σπίτι του Δημήτρη στις αποχρώσεις του γκρι

Αυτός δεν είναι άλλος από τον Δημήτρη, ο οποίος θα φροντίσει να απειλήσει και να προειδοποιήσει τον Άγγελο. Ο Δημήτρης είναι αποφασισμένος να κλείσει ισόβια τον Άγγελο στη φυλακή και να μην ξαναδεί το φως του ήλιου ελεύθερος.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Η Άννα ξεναπερνάει το δικό της δράμα

Παγιδευμένοι-Άγγελος

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Γεράσιμος κρύβει όλα τα στοιχεία για Σπύρο και Θοδωρή

Ο Άγγελος δεν φοβάται και κάτι θα σκαρφιστεί για να γλυτώσει τη φυλακή. Οι εξελίξεις αναμένονται καταιγιστικές. Θα καταφέρει η Άννα κι ο Δημήτρης να βρουν αρκετά στοιχεία για να τον κλείσουν ισόβια;

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια απο την σειρά Παγιδευμένοι με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close