Παγιδευμένοι-Δημήτρης-Άγγελος

Παγιδευμένοι: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως ο Δημήτρης πλακώνει στο ξύλο τον Άγγελο.

Μπράβο ρε Δημήτρη ρίξε και άλλες δύο απο μένα…

Ο Δημήτρης δεν έχει πει ακόμη την τελευταία του λέξη στον Άγγελο, στη σειρά Παγιδευμένοι. Ο νεαρός μπαίνει στη φυλακή με βαριές κατηγορίες, όμως ο πατέρας του καταφέρνει να τον αθωώσει.

Η μεγάλη ημέρα πλησιάζει.. Ο Άγγελος αποφυλακίζεται και είναι έτοιμος να αποτελειώσει τους ανθρώπους που του κατέστρεψαν τη ζωή. Στόχος του είναι να εκδικηθεί την Άννα, αλλά και τον Δημήτρη που τον έκαναν να υποφέρει.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Το στοιχείο που βρίσκει η Άννα και ο Δημήτρης για την ενοχή του Άγγελου

Παγιδευμένοι: Το minimal σπίτι του Δημήτρη στις αποχρώσεις του γκρι

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Το minimal σπίτι του Δημήτρη στις αποχρώσεις του γκρι

Η κατάσταση βγαίνει εκτός ελέγχου, όταν στη μέση μπαίνει η αδελφή της Υβόννης. Θεία και ανιψιός παλεύουν να διαλύσουν τον Αλέκο Χατζή, τον άνθρωπο που λέει τόσο καιρό ψέματα ότι είναι δικηγόρος..

Βέβαια, κανείς δεν υπολογίζει τη δύναμη της Άννας και του Δημήτρη. Ο Άγγελος βγαίνει από τη φυλακή χαμογελαστός, αγνοώντας πως καραδοκεί ο Δημήτρης, έτοιμος να τον αποτελειώσει, στη σειρά Παγιδευμένοι.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Η Άννα ξεναπερνάει το δικό της δράμα

Παγιδευμένοι-Άγγελος-Αλέκος

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Γεράσιμος κρύβει όλα τα στοιχεία για Σπύρο και Θοδωρή

Μόλις ο Άγγελος βλέπει το φως του ήλιου, σίγουρος πως όλα τελείωσαν, ο Δημήτρης ορμά και τον αρπάζει και τον χτυπά και του ξεκαθαρίζει πως το γεγονός ότι αποφυλακίστηκε δε σημαίνει τίποτα, γιατί σύντομα θα μπει ξανά στο κελί του.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Γεράσιμος και η Μαργαρίτα ήταν ζευγάρι

Παγιδευμένοι-Δημήτρης

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Σπύρος μαθαίνει κάτι για το Δημήτρη και πέφτει από τα σύννεφα

Ο Άγγελος είναι πεσμένος στο έδαφος και γελάει ειρωνικά, αγνοώντας τις συνέπειες…Ένα βίντεο από τη στιγμή του εγκλήματος, έρχεται στο φως. Ο Σταύρος κλείνει ξανά τον νεαρό στη φυλακή, φτάνοντας στα άκρα. Ήρθε η ώρα του Άγγελου να πληρώσει ή θα αποδράσει ξανά;

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια απο την σειρά Παγιδευμένοι με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close