Παγιδευμένοι: Ο Γεράσιμος κρύβει όλα τα στοιχεία για Σπύρο και Θοδωρή

Παγιδευμένοι: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε το στοιχείο που φέρνει τον Σπύρο και τον Θοδωρή σε δύσκολη θέση.

Δεν θέλω να σκεφτώ τα χειρότερα αλήθεια…

Οι οικογένειες του Δημήτρη και της Άννας στη σειρά Παγιδευμένοι από την ημέρα της δολοφονίας της Μυρτώς είδαν τη ζωή τους να αλλάζει για πάντα.

Κι ενώ ο Θοδωρής καταφέρνει και αποδεικνύει πως δεν είναι αυτός ο δολοφόνος της κοπέλας και ο πραγματικός ένοχος, ο Άγγελος, μπαίνει στη φυλακή, ο πυροβολισμός του Κοσμά δημιουργεί εφιάλτες τόσο στον Θοδωρή όσο και στον Σπύρο.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Γεράσιμος και η Μαργαρίτα ήταν ζευγάρι

Παγιδευμένοι: Ο Σπύρος μαθαίνει κάτι για το Δημήτρη και πέφτει από τα σύννεφα

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Δημήτρης απορρίπτει την Άννα

Ο Θοδωρής πνίγεται από ενοχές για τον θάνατο του άντρα, αλλά με τη στήριξη και τη βοήθεια του Σπύρου, ο οποίος ξεφορτώθηκε το πτώμα, καταφέρνει να γίνει αισιόδοξος πως όλα θα φτιάξουν με τον καιρό.

Άλλωστε, η οικογένεια του Κοσμά πιστεύει πως ο άντρας έχει μπαρκάρει και απλά δεν έχει επικοινωνήσει μαζί τους, καθώς θέλει να μείνει μόνος του.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Γεράσιμος αναστατώνει τη ζωή όλων

Παγιδευμένοι-Θοδωρής

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Σπύρος μαθαίνει κάτι για το Δημήτρη και πέφτει από τα σύννεφα

Ωστόσο, όλα αλλάζουν τις επόμενες ημέρες και το ένοχο μυστικό πατέρα και γιου κινδυνεύει να αποκαλυφθεί. Όλα αρχίζουν όταν η Αστυνομία βρίσκει εγκαταλελειμμένο ένα αυτοκίνητο και κάνει έρευνα σε αυτό, καθώς φαίνεται ύποπτο.

Πρόκειται για το αμάξι που είχε χρησιμοποιήσει ο Κοσμάς τη μοιραία μέρα που πήγε να συναντήσει τον Θοδωρή. Μέσα σε αυτό εντοπίζουν το πορτοφόλι του άντρα και αμέσως γεννιούνται πολλά ερωτήματα.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Κλειώ και Άγγελος τους τρομοκρατούν όλους

Παγιδευμένοι: Αυτός βρίσκει και θάβει το πτώμα του Κοσμά

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Η Άννα κάνει ερωτική εξομολόγηση στον Δημήτρη

Λίγη ώρα αργότερα, η Αστυνομία ενημερώνει την οικογένεια Ροδίτη για το γεγονός και παραδίδει στην Ειρήνη το πορτοφόλι του Κοσμά. Τότε, όμως, σημαίνει συναγερμός στη σειρά του ΑΝΤ1.

Τι δουλειά έχει το πορτοφόλι του Κοσμά σε ένα άσχετο αυτοκίνητο, ενώ εκείνος υποτίθεται ότι έχει μπαρκάρει; Αμέσως η Ειρήνη και η Χρύσα αναρωτιούνται αν όντως έφυγε ο Κοσμάς για δουλειά ή αν του συνέβη κάτι άλλο, ενώ, όταν γίνεται γνωστό το περιστατικό, ο Σπύρος και ο Θοδωρής βρίσκονται σε πανικό, φοβούμενοι πως θα φτάσουν στα ίχνη τους.. Όμως ο Γεράσιμος θα καταφέρει να κρύψει όλα τα στοιχεία

Παγιδευμένοι: Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια αυτής της εβδομάδες απο 31/10/22 έως 01/11/22.

Παγιδευμένοι  επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 18 στις 31/10/22

Επεισόδιο 18

Δευτέρα

Η ομολογία του Άγγελου έχει πέσει σαν βόμβα και έχει συγκλονίσει τους πάντες. Η παραδοχή του Νίκου στην Χρύσα για την παράνομη σχέση του με τη Δώρα Θα κλονίσει για άλλη μια φορά την οικογένεια της Άννας. Η κατάθεση του Άγγελου και η επιβεβαίωση από την Υβόννη, έχει στρέψει τον Αλέκο εναντίον του κι από συνήγορος θα βρεθεί με την πλευρά του κατηγόρου.

Δείτε ακόμη Παγιδευμενοι: Η οικογένεια Χατζή στα μαχαίρια

Παγιδευμένοι-Άννα-Δημήτρης

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Δημήτρης και Άννα ξανά έρχονται κοντά

Μαζί με το Σταύρο θα συνεχίσουν τις προσπάθειες για να αποδείξουν την ενοχή του Άγγελου. Την ίδια στιγμή η Αννα, ο Δημήτρης και ο Αντρέας ψάχνουν κι εκείνοι να βρουν στοιχεία… θα τα καταφέρουν;

Παγιδευμένοι  επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 19 στις 01/11/22

Επεισόδιο 19

Τρίτη

O Σπύρος συνεχίζει το σχέδιο του για να καλύψει το Θοδωρή. Μία αναπάντεχη εξαφάνιση όμως, θα φέρει νέα εμπόδια στις προσπάθειες του και θα τον κάνει συνειδητοποιήσει ότι και κάποιος άλλος γνωρίζει αυτό που έκανε ο Θοδωρής.

Η Άννα και ο Δημήτρης μέσα στη δίνη των ερευνών έρχονται πιο κοντά…Τα συναισθήματά του ενός για τον άλλον πλέον δεν κρύβονται και το μόνο που μένει είναι να να τα παραδεχτούν.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Αντρέας στο νοσοκομείο σε τραγική κατάσταση

Παγιδευμένοι: Η Άννα κάνει ερωτική εξομολόγηση στον Δημήτρη

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Η Αστυνομία βρίσκει στοιχείο φωτιά για την δολοφονία του Κοσμά

Από την άλλη, ο Αλέκος χρησιμοποιεί κάθε μέσο για να πάρει με το μέρος του την Υβόννη. Οι άκαρπες έρευνες όλων οδηγούν στην αποφυλάκιση του Άγγελου.

Ο χρόνος πιέζει  και ένα νέο στοιχείο όμως που ανακαλύπτουν ο Δημήτρης και η Άννα μπορεί να αποδείξει την ενοχή του. θα καταφέρουν να το βρουν και να το καταθέσουν εγκαίρως;

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια απο την σειρά Παγιδευμένοι με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close