Παγιδευμένοι-Άννα-Δημήτρης-Άγγελος

Παγιδευμένοι: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε το στοιχείο που βρίσκει η Άννα και ο Δημήτρης για την ενοχή του Άγγελου.

Άντε να τον κλείσουν μια και καλή μέσα…

Νέα επεισόδια έρχονται και αυτήν την εβδομάδα στη σειρά του ANT1 «Παγιδευμένοι» με συγκλονιστικές εξελίξεις που θα καθηλώσουν το τηλεοπτικό κοινό, καθώς ο Δημήτρης και η Άννα έρχονται πιο κοντά, ενώ οι έρευνες που κάνουν για να βρουν επιπλέον στοιχεία συνεχίζονται.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Το minimal σπίτι του Δημήτρη στις αποχρώσεις του γκρι

Παγιδευμένοι-Άννα

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Η Άννα ξεναπερνάει το δικό της δράμα

Και ενώ η ομολογία του Άγγελου έχει συγκλονίσει όλους, η κατάθεσή του καθώς και η επιβεβαίωση από την Υβόννη στρέφει τον Αλέκο εναντίον τους κι από συνήγορος θα βρεθεί στην πλευρά του κατήγορου.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Γεράσιμος κρύβει όλα τα στοιχεία για Σπύρο και Θοδωρή

Παγιδευμένοι-Άννα-Δημήτρης

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Γεράσιμος και η Μαργαρίτα ήταν ζευγάρι

Εντωμεταξύ μαζί με τον Σταύρο προσπαθούν να αποδείξουν ότι ο Άγγελος είναι ένοχος. Παράλληλα ο Δημήτρης, η Άννα κι ο Ανδρέας συνεχίζουν τις έρευνες θέλοντας να βρουν στοιχεία.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Δημήτρης απορρίπτει την Άννα

Παγιδευμένοι: Η Άννα κάνει ερωτική εξομολόγηση στον Δημήτρη

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Γεράσιμος αναστατώνει τη ζωή όλων

Ένα νέο στοιχείο που βρίσκουν ο Δημήτρης με την Άννα μπορεί να αποδείξει την ενοχή του. Θα μπορέσουν να το καταθέσουν εγκαίρως, καθώς ο Άγγελος χωρίς στοιχεία εναντίον του μέχρι στιγμής, είναι έτοιμος να αποφυλακιστεί;

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Σπύρος μαθαίνει κάτι για το Δημήτρη και πέφτει από τα σύννεφα

Παγιδευμένοι-Δημήτρης

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Κλειώ και Άγγελος τους τρομοκρατούν όλους

Εντωμεταξύ ο Δημήτρης και η Άννα έρχονται όλο και πιο κοντά στη σειρά «Παγιδευμένοι» και η σχέση τους γίνεται πιο στενή, μέσα από τον κοινό τους στόχο.

Ο ένας τρέφει συναισθήματα για τον άλλον που μέχρι τώρα δεν έχουν αφήσει να εκδηλωθούν. Θα μπορέσουν άραγε να δεχτούν τα αισθήματα που έχουν και να αφεθούν σε αυτό που νιώθουν;

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια απο την σειρά Παγιδευμένοι με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close