Παγιδευμένοι-Δημήτρης-Άννα

Παγιδευμένοι: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές και ευχάριστες καθώς θα δούμε πως ο Δημήτρης θα κάνει πρόταση γάμου στην Άννα.

Αωω μωρεεε… 😍😍

Οι Παγιδευμένοι έχουν αποδειχθεί το φετινό διαμαντάκι του ΑΝΤ1 και πως να μην είναι άλλωστε αφού η πλοκή και οι εξελίξεις κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού!

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Η Άννα αρνείται να συγχωρέσει την μητέρα της

Παγιδευμένοι-Δημήτρης-Άννα

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ξαναπαντρεύονται Δημήτρης και Άννα

Στα επόμενα επεισόδια, λοιπόν, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Tv-24.gr οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν αυτό που με τόσο προσμονή αναμένουν, καιρό τώρα: Ο Δημήτρης θα κάνει κανονική πρόταση γάμου στην Άννα! Θα είναι, όμως, μαζί; Ας πάρουμε τα πράγματα, όμως, από την αρχή…

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Η Άννα μαθαίνει όλη την αλήθεια για Σπύρο και Κοσμά

Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: 20 , 21

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Δημήτρης απειλεί τον Άγγελο

Η Άννα θα καταφέρει να συγχωρήσει τον Δημήτρη, διαχωρίζοντάς τον από την οικογένειά του. Η αλήθεια για τον θάνατο του Κοσμά θα έρθει στο φως και όλοι θα αντιληφθούν πως δε τον δολοφόνησε ο Θοδωρής, αλλά ο φίλος του.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Η Άννα μαθαίνει όλη την αλήθεια για Σπύρο και Κοσμά

Παγιδευμένοι-Δημήτρης-Άννα

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Δημήτρης απειλεί τον Άγγελο

Μόλις αυτά αντιμετωπιστούν και λάμψει η αλήθεια, ο Δημήτρης θα βρει το θάρρος να κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του. Ο γάμος του Δημήτρη και της Άννας θα πραγματοποιηθεί κανονικά, με την Άννα να φορά να νυφικό και τους καλεσμένους να γιορτάζουν μαζί με το ζευγάρι της σειράς “Παγιδευμένοι”.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια απο την σειρά Παγιδευμένοι με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close