Παγιδευμένοι-Δημήτρης-Άννα

Παγιδευμένοι: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως ξαναπαντρεύονται Δημήτρης και Άννα.

Και αργήσατε…

Μπορεί ο πρώτος γάμος του Δημήτρη και της Άννας να έγινε αναγκαστικά, ο δεύτερος όμως θα χαρίσει πολλά χαμόγελα, στους πρωταγωνιστές της σειράς “Παγιδευμένοι”. Όπως φαίνεται, το αχώριστο αυτό δίδυμο θα καταφέρει να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον τον τηλεθεατών.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Η Άννα μαθαίνει όλη την αλήθεια για Σπύρο και Κοσμά

Παγιδευμένοι-Άννα

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Δημήτρης απειλεί τον Άγγελο

Πολύ σύντομα, εκτός από έντονη δράση και σασπένς, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει και ρομαντικές σκηνές ανάμεσα στο ζευγάρι. Η Άννα και ο Δημήτρης θα καταφέρουν να ξεπεράσουν τα εμπόδια και να ανακοινώσουν κι επίσημα τη σχέση τους.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Το βίντεο που λύνει μια για πάντα το μυστήριο

Παγιδευμένοι: Το minimal σπίτι του Δημήτρη στις αποχρώσεις του γκρι

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Δημήτρης πλακώνει στο ξύλο τον Άγγελο

Σύμφωνα με πληροφορίες του Youfly.com, θα πραγματοποιηθεί και δεύτερος γάμος, αυτή τη φορά όχι πολιτικός και όχι αναγκαστικός. Μπορεί οι δυο τους να χωρίσουν αρκετές φορές, όμως στο τέλος θα υπερισχύσει η αγάπη τους.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Το στοιχείο που βρίσκει η Άννα και ο Δημήτρης για την ενοχή του Άγγελου

Παγιδευμένοι-Δημήτρης-Άννα

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Το minimal σπίτι του Δημήτρη στις αποχρώσεις του γκρι

Η Άννα θα καταφέρει να συγχωρήσει τον Δημήτρη, διαχωρίζοντάς τον από την οικογένειά του. Η αλήθεια για τον θάνατο του Κοσμά θα έρθει στο φως και όλοι θα αντιληφθούν πως δε τον δολοφόνησε ο Θοδωρής, αλλά ο φίλος του.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Η Άννα ξεναπερνάει το δικό της δράμα

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Γεράσιμος και η Μαργαρίτα ήταν ζευγάρι

Μόλις αυτά αντιμετωπιστούν και λάμψει η αλήθεια, ο Δημήτρης θα βρει το θάρρος να κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του. Ο γάμος του Δημήτρη και της Άννας θα πραγματοποιηθεί κανονικά, με την Άννα να φορά να νυφικό και τους καλεσμένους να γιορτάζουν μαζί με το ζευγάρι της σειράς “Παγιδευμένοι”.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια απο την σειρά Παγιδευμένοι με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close