Παγιδευμένοι-Ειρήνη-Άννα-

Παγιδευμένοι: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές αφού η Άννα αρνείται να συγχωρέσει την μητέρα της. 

Τι συγκλονιστικές ερμηνείες θα δούμε πάλι ρε παιδιά; Τώρα αρχίζει το καλόοοο!

Η απόφαση της Άννας να κρατήσει απόσταση από το Δημήτρη αποδεικνύεται πολλή δύσκολη και για τους δυο τους. Ο Δημήτρης απογοητεύεται και δεν μπορεί να καταλάβει την συμπεριφορά της Άννας για μια ακόμα φορά.

Στο μεταξύ η εγκατάσταση του Γεράσιμου στο σπίτι του Σπύρου δημιουργεί πολλά προβλήματα στο Σπύρο και πολλά ερωτηματικά στο Δημήτρη. Από την άλλη η προφυλάκιση του Άγγελου πρόκειται να πυροδοτήσει μια σειρά από αλυσιδωτές εξελίξεις που θα τους επηρεάσουν όλους.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Ξαναπαντρεύονται Δημήτρης και Άννα

Παγιδευμένοι-Άννα-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Η Άννα μαθαίνει όλη την αλήθεια για Σπύρο και Κοσμά

Ο αληθινός χαρακτήρας του πλέον αποκαλύπτεται. Μάλιστα συνήγορός του είναι ένα νέο πρόσωπο από το παρελθόν που θα τον βοηθήσει στα σχέδια του και αυτό είναι η Κλειώ, η θεία του και η αδερφή του Αλέκου.

Σε κάλεσα να με βοηθήσεις. Θέλω να γίνεις ο δικηγόρος μου και να με βγάλεις από ‘δω. Δεν έχω να σου δώσω δεκάρα τσακιστή αλλά μπορώ να σε βοηθήσω να πάρεις εκδίκηση από τον πατέρα μου.” της λέει κι εκείνη δέχεται.

Στο μεταξύ οι έρευνες του Αντρέα για το Χατζή βάζουν στο στόχαστρο τον Σταύρο καθώς καταλαβαίνει ότι οι δύο άντρες συνεργάζονται και κρύβουν ένα μυστικό. Παραλύει η Ειρήνη μαθαίνοντας την αλήθεια για το δολοφόνο της Μυρτώς.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Το βίντεο που λύνει μια για πάντα το μυστήριο

Παγιδευμένοι-Δημήτρης-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Ο Δημήτρης πλακώνει στο ξύλο τον Άγγελο

Θα προσπαθήσει να πλησιάσει την Άννα, της ζητάει συγνώμη κλαίγοντας και της λέει να γυρίσει στο σπίτι αλλά η κοπέλα με δάκρυα στα μάτια της απαντά “δεν μπορώ να κάνω σα να μην έγινε τίποτα, δώσε μου λίγο χρόνο“.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Το στοιχείο που βρίσκει η Άννα και ο Δημήτρης για την ενοχή του Άγγελου

Παγιδευμένοι-Ειρήνη-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Η Άννα ξεναπερνάει το δικό της δράμα

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια απο την σειρά Παγιδευμένοι με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close