Παγιδευμένοι-Μάρκος-Αλέκος-

Παγιδευμένοι: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι καταιγιστικές αφού ο Μάρκος στρέφεται ενάντια στον Αλέκο.

Και ο Αλέκος θα γυρίσει την πλάτη…στον Αλέκο, με τέτοιο χαρακτήρα.

Ο Μάρκος, το δεξί χέρι του Αλέκου στο δικηγορικό γραφείο που διατηρεί, θα παίξει κομβικό ρόλο στα επόμενα επεισόδια των «Παγιδευμένων». Το αφεντικό του, μετά την αποφυλάκισή του, θέλει περισσότερο από ποτέ να δει την Άννα στην φυλακή.

Το γεγονός ότι είχε στα χέρια της το βίντεο που αποδείκνυε την αθωότητά του για τον φόνο του Άγγελου και η συμπαιγνία με την Υβόννη έχουν οπλίσει τον αδίστακτο μεγαλοδικηγόρο με ασύγκριτη οργή.

Ο Μάρκος, τον οποίο υποδύεται ο Βίκτωρας Πέτσας, είναι ο άνθρωπος που θα αναλάβει να φέρει σε πέρας τα υποχθόνια σχέδια του Αλέκου. Ο φόβος που του εμπνέει ο Χατζής είναι ισχυρότερος από τις αντιρρήσεις του, όπως είδαμε όλο το προηγούμενο διάστημα.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Το σοκ του Δημήτρη από την αποκάλυψη της αλήθειας

Παγιδευμένοι-Μάρκος-

Δείτε ακόμα Σασμός, Η Γη της Ελιάς, Μαύρο Ρόδο και Παγιδευμένοι: Πότε επιστρέφουν μετά το Πάσχα

Ο μόνος άνθρωπος που μπορεί να θέσει σε κίνδυνο την τυφλή πίστη του Μάρκου στον Χατζή είναι η Κατερίνα. Ο Βίκτωρας Πέτσας μίλησε στο περιοδικό tv 24 για τον χαρακτήρα που υποδύεται και γενικότερα για τις εξελίξεις στη σειρά μετά το Πάσχα.

-Ο Μάρκος θα στραφεί κάποια στιγμή εναντίον του Αλέκου;

Αν είναι τόσο δυνατός ο έρωτάς του για την Κατερίνα, μπορεί και να το κάνει. Θα ήθελα θα δω αυτή την πλευρά του χαρακτήρα του και να ξαναγνωριστούμε γιατί δεν σας κρύβω ότι αισθάνομαι άσχημα με αυτό που κάνει. Έρχομαι κι εγώ σε δύσκολη θέση. Λέω μέσα μου, δεν γίνεται να μη βλέπει ότι έχει γίνει εκτελεστικό όργανο.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Ο Ανδρέας πυροβολεί τον Σπύρο

Παγιδευμένοι-Μάρκος-Αλέκος-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Ο Σπύρος ενοχοποιεί τον Δαμιανό για τον φόνο του Κοσμά

Ο Σταύρος δεν τον βλέπει με πολύ καλό μάτι.

Είναι υπερπροστατευτικός με την αδελφή του. Από την άλλη δεν μπορείς να είσαι χαρούμενος όταν ξέρεις ότι ο Μάρκος δουλεύει γι’ αυτό το αφεντικό. Ούτε εγώ θα εμπιστευόμουν την αδελφή μου σε έναν τέτοιο τύπο.

Ο Άκης λέει τα πάντα στον Αλέκο για το πώς σκοτώθηκε ο Κοσμάς. Και ο Αλέκος με τον Μάρκο πηγαίνουν και βρίσκουν το πτώμα. Τι γίνεται στην συνέχεια; Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου;

Όλοι έχουν με κάποιο τρόπο συμφέρον από τον άλλο. Ο ένας εξαρτάται από τον άλλον και υπάρχει λόγος που είναι έτσι τα πράγματα. Δεν υπάρχουν κενά στη σχέση των χαρακτήρων. Αυτό είναι το σπουδαίο σε αυτή τη σειρά.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Τέλος για την σειρά -Αργεί να επιστρέψει μετά το Πάσχα

Παγιδευμένοι-Μάρκος-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Άγριος ξυλοδαρμός στα επόμενα επεισόδια

Ο Άκης λοιπόν θα μπλεχτεί με τον Αλέκο και έχει πολύ ενδιαφέρον το πώς και το γιατί, καθώς ο Άκης είναι ο συνδετικός κρίκος πολλών πραγμάτων. Οπότε τώρα ανοίγει ένα καινούριο κεφάλαιο όπου Αλέκος και Μάρκος συνεργάζονται μαζί του.

Σύντομα ο Δημητρης και ο Σπύρος αντιλαμβάνονται σε ποιον ανήκει το πτώμα. Ο Σπύρος θα προσπαθήσει να καλύψει τα ίχνη του;

Είναι το μόνο που μπορεί να κάνει αυτή τη στιγμή, αλλά νομίζω ότι με αυτούς που έχει μπλέξει δεν θα είναι εύκολο κάτι τέτοιο και θα αναγκαστεί να αποκαλυφθεί.

Τα βάσανα για τον Δημήτρη και την Άννα δεν έχουν τελειωμό.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Θα πληρώσετε όλοι για τον θάνατο του Κοσμά

Παγιδευμένοι-Μάρκος-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Η Υβόννη κατηγορεί τον εαυτό της για την κατάληξη του Άγγελου και καταρρέει

Η αλήθεια είναι ότι τώρα αρχίζουν τα βάσανα γι’ αυτούς. Στην αρχή λέγαμε ότι υπάρχουν κάποια πράγματα που τους χωρίζουν, αλλά τελικά είναι πολύ περισσότερα που θα τα δείτε επί της οθόνης.

Οι «Παγιδευμένοι» επιστρέφουν τη Δευτέρα του Πάσχα με νέα επεισόδια.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια απο την σειρά Παγιδευμένοι με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close