Παγιδευμένοι: Ο Σταύρος ψάχνει το παρελθόν της Αγγελικής

Παγιδευμένοι: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού ο Σταύρος ψάχνει το παρελθόν της Αγγελικής.

Σταύρο δεν είναι σωστά πράγματα αυτά….

Η κόντρα του Σταύρου με την Αγγελική συνεχίζεται και ο εισαγγελέας αποφασίζει να ερευνήσει το παρελθόν της. Παράλληλα ο Άκης  προφυλακίζεται για την υπόθεση με το πτώμα που βρέθηκε στο αυτοκίνητο του, ενώ ο Γιάννης μαθαίνει την παράνομη σχέση του Νίκου με τη Δώρα.

Δείτε ακόμα: Παγιδευμένοι: Η Άννα παθαίνει υστερία

Παγιδευμένοι: Ο Σταύρος ψάχνει το παρελθόν της Αγγελικής

Δείτε ακόμα: Παγιδευμένοι: O Μάρκος στρέφεται ενάντια στον Αλέκο

Ο Θοδωρής, ο Άκης, η Λίνα και η Δανάη συνεχίζουν να κρατούνται και περιμένουν να οδηγηθούν στον ανακριτή για την απολογία τους. Οι δικοί τους άνθρωποι βρίσκονται συνεχώς τα πλευρό τους και ευελπιστούν να πείσουν για την αθωότητά τους και να αποφύγουν τον εγκλεισμό στη φυλακή ή στο αναμορφωτήριο. Μάλιστα για πρώτη φορά η Άννα λέει την αλήθεια στην Χρύσα και δεν καλύπτει την Λίνα, ενώ ο Δημήτρης την θαυμάζει γι’ αυτό και έρχονται ακόμα πιο κοντά.

Δείτε ακόμα: Παγιδευμένοι: Το σοκ του Δημήτρη από την αποκάλυψη της αλήθειας

Παγιδευμένοι: Ο Σταύρος ψάχνει το παρελθόν της Αγγελικής

Δείτε ακόμα: Σασμός, Η Γη της Ελιάς, Μαύρο Ρόδο και Παγιδευμένοι: Πότε επιστρέφουν μετά το Πάσχα

Την ίδια στιγμή οι έρευνες του Σπύρου και της Αγγελικής για την εξαφάνιση της νεαρής κοπέλας συνεχίζονται. Ωστόσο αυτά που βρίσκουν τους οδηγούν σε νέα μονοπάτια και σε ένα νέο ερώτημα. Τι σχέση μπορεί να έχει υπόθεση τους, με το πτώμα που βρέθηκε στο αυτοκίνητο του Άκη; Εν τω μεταξύ ο  Βλάσσης δε σκοπεύει να αφήσει έτσι, αυτό που έμαθε για τον Ανδρέα και την κόρη του.

Δείτε ακόμα: Παγιδευμένοι: Ο Ανδρέας πυροβολεί τον Σπύρο

Παγιδευμένοι: Ο Σταύρος ψάχνει το παρελθόν της Αγγελικής

Δείτε ακόμα: Παγιδευμένοι: Ο Σπύρος ενοχοποιεί τον Δαμιανό για τον φόνο του Κοσμά

Προκαλεί τον αστυνομικό, ο όποιος δέχεται την πρόκληση και οι δύο άντρες έχουν μία έντονη αντιπαράθεση. Ο Δημήτρης απ’ την άλλη κάνει την δική του έρευνα σχετικά με το βίντεο του Άγγελου και βρίσκεται μπροστά σε μια σοκαριστική ανακάλυψη. Κι ενώ οι ώρες περνούν, η ζωή του Ανδρέα κινδυνεύει, καθώς δέχτηκε επίθεση από τον Βλάσση, όποιος τον εγκατέλειψε και κανείς δε γνωρίζει που βρίσκεται.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια απο την σειρά Παγιδευμένοι με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close