Παγιδευμένοι-Άννα-

Παγιδευμένοι: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού η Άννα παθαίνει υστερία.

Με τόσα που την έχουν βρει από το πρώτο επεισόδιο, άργησε και να την πάθει θα πούμε εμείς.

Ο Δημήτρης στη σειρά Παγιδευμένοι συμπαραστέκεται στην Άννα που μαθαίνει για τον χαμό του αγαπημένου της πατέρα. Οι σκηνές που εκτυλίσσονται είναι δραματικές!

Η αστυνομία πλέον έχει βρει το πτώμα του Κοσμά στο δάσος. Ο Δημήτρης υποψιάζεται ότι ανήκει στον πατέρα της Άννας και προσπαθεί να της το πει με τρόπο. Ξεκινάει λέγοντας ότι βρήκαν ένα πτώμα στο δάσος και εκείνη τον ρωτάει για να μάθει τη συνέχεια.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: O Μάρκος στρέφεται ενάντια στον Αλέκο

Παγιδευμένοι-Άννα-

Δείτε ακόμα Σασμός, Η Γη της Ελιάς, Μαύρο Ρόδο και Παγιδευμένοι: Πότε επιστρέφουν μετά το Πάσχα

«Τα ρούχα ταιριάζουν με εκείνα που περιέγραψε η μητέρα σου». Η κοπέλα στο άκουσμα αυτό έχει άρνηση να κάνει τον συνειρμό. «Δεν θέλω να ξέρω», του λέει και κάνει να βγει από το αυτοκίνητο. Την ακολουθεί. Οι δυο τους πηγαίνουν στο εργαστήριο της αστυνομίας. Εκείνη τρέμει. Βλέπει τα ρούχα.

Κλαίει. «Μπαμπά… Δημήτρη είναι… Όχι, δεν μπορεί, δεν είναι δυνατόν», αρχίζει να φωνάζει και παθαίνει κρίση υστερίας. «Δεν μπορεί να έχει πεθάνει ο μπαμπάς μου», ουρλιάζει.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Ο Ανδρέας πυροβολεί τον Σπύρο

Παγιδευμένοι-Άννα-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Ο Σπύρος ενοχοποιεί τον Δαμιανό για τον φόνο του Κοσμά

Ο Δημήτρης την αγκαλιάζει. «Θέλω να τον δω. Να τον αγγίξω», του ζητάει, αλλά αυτό δεν είναι δυνατόν καθώς έχουν περάσει τρεις μήνες από τον θάνατό του και δεν μπορεί να αναγνωριστεί.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Τέλος για την σειρά -Αργεί να επιστρέψει μετά το Πάσχα

Παγιδευμένοι-Άννα-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Τα spoilers για το Β’ κύκλο είναι καυτά

Tης παίρνουν δείγμα DNA. Γίνεται η ταυτοποίηση. Στη συνέχεια το ζευγάρι πάει στο πατρικό της δικηγόρου. Η Άννα μπαίνει κλαίγοντας. «Μαμά, ο μπαμπάς», λέει στην Ειρήνη. «Ο μπαμπάς τι; Τι;», της φωνάζει η μητέρα της. «Ο Κοσμάς πέθανε;», συνεχίζει να φωνάζει με τη σειρά της και σπάει τα πάντα από το τραπέζι. Οι στιγμές για την οικογένεια είναι δραματικές.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια απο την σειρά Παγιδευμένοι με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close