Παγιδευμένοι: Ο Β κύκλος ξεκινα με την σύλληψη της Αννας για το φόνο του Δημήτρη

Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι τραγικές καθώς θα δούμε πως ο Β κύκλος ξεκινά με την σύλληψη της Αννας για το φόνο του Δημήτρη

Ναι δώστε αυτή την εξέλιξη να το βλέπουν μόνο τα ντουβάρια

Μπορεί τα γεγονότα που έρχονται να οδηγήσουν το Δημήτρη και την Άννα στην απόφαση να πάρουν διαζύγιο αλλά η περιπετειώδης σχέση τους θα έχει αίσιο τέλος. Αν και χωρισμένοι οι δυο τους θα συνεχίσουν να συνεργάζονται για την συγκεκριμένη υπόθεση αφού οι ανατροπές θα είναι συνεχείς.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Ο βοηθός του Αλέκου καίει την Άννα

Παγιδευμένοι-Άννα-Δημήτρης-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Η Άννα θυμάται τις τελευταίες στιγμές με τον Άγγελο

Μάλιστα κάποια στιγμή ο αδερφός του Δημήτρη ο Θοδωρής θα βρεθεί και πάλι στη φυλακή. Αυτή τη φορά κατηγορούμενος για το φόνο του Κοσμά. Η Άννα θα είναι αυτή που θα τον βγάλει και πάλι απ’ τη φυλακή αφού θα καταφέρει να αποδείξει ότι ο πατέρας της δεν έπεσε νεκρός από τη δική του σφαίρα αλλά από του κολλητού του φίλου Άκη, ο οποίος βρέθηκε στο σημείο αμέσως μόλις έφυγε εκείνος και του έδωσε τη χαριστική βολή.

Ο Θοδωρής θα βγει απ’ τη φυλακή. η οικογένεια του Δημήτρη θα προσπαθήσει να ενώσει και πάλι τα κομμάτια της εννοείται ενώ εκείνος αποφασίζει να πάει μόνος του διακοπές με το βανάκι του.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Άλλο ένα μυστικό αποκαλύπτεται

Παγιδευμένοι-Άννα-Δημήτρης-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Η Άννα θυμάται ποιος πάτησε την σκανδάλη

Η Άννα όμως θα βρεθεί και πάλι στο δρόμο του και αμέσως μετά τις πρώτες κοινές τους διακοπές οι δυο τους θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας έχοντας ως κουμπάρο τον Αντρέα και τον Σταύρο.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Η ζωή της Άννας παίρνει απρόσμενη τροπή

Παγιδευμένοι-Άννα-Δημήτρης-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Ο Αλέκος και ο Δημήτρης έρχονται σε σύγκρουση για την Άννα

Μη φανταστείτε βέβαια ότι το ζήσαν αυτοί καλά θα κρατήσει για πολύ αφού ο δεύτερος κύκλος της σειράς επιφυλάσσει ακόμα μεγαλύτερες ανατροπές τις οποίες εμείς καλώς εχόντων των πραγμάτων θα δούμε στον ΑΝΤ1 την σεζόν 2023 – 2024.

Συμφώνα με αποκλειστικές πληροφορίες του daddy-cool.gr Mέσα σε αυτές είναι και η δολοφονία της Αδερφής του Σταύρου της Κατερίνας.7  δολοφονημένους ανθρώπους βρίσκουν  σε ένα πηγάδι.Η Κατερίνα στο δεύτερο κύκλο βρίσκεται δολοφονημένη ανάμεσα σε αυτούς.ο Ανδρέας φωνάζει τον Δημήτρη για αναγνώριση και κατόπιν πάνε στον Σταύρο να του το πουν. Οι σκηνές που θα ακολουθήσουν είναι δραματικές.

Ποιος είναι ο δολοφόνος και γιατί σκότωσε τη Κατερίνα; Θα σας το αποκαλύψουμε σε λίγες ημέρες.

H Αννα σκοτώνει τον Δημήτρη

Παγιδευμένοι: Ο Β κύκλος ξεκινα με την σύλληψη της Αννας για το φόνο του Δημήτρη

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Άγγελος έχει σχεδιάσει τον θάνατό του στο δάσος για να παγιδεύσει την Άννα

Το πιο δυνατό spoiler όμως για το Β κύκλο που έχουμε αποκλειστικά εδώ στο daddy-cool.gr είναι πως θα ξεκινήσει με την σύλληψη της Άννας για τον φόνο του Δημήτρη, μάλιστα είναι ο Αντρέας είναι  αυτός που την συλλαμβάνει και της φωνάζει Πως μπόρεσες να το κάνεις αυτό; H  Άννα υπογράφει τα χαρτιά και απλά αποδέχεται την κατηγορία του φόνου, και μάλιστα έχει κρύψει το μαχαίρι στο γραφείο της σε μία γλάστρα.

Το μαχαίρι που υποτίθεται ότι με αυτό που σκότωσε το Δημήτρη. Ο  β κύκλος είναι ουσιαστικά  flash back του τι έγινε έξι μήνες πριν και πως φτάσαμε σε αυτό το σημείο . Είναι αλήθεια πως η Αννα σκότωσε τον Δημήτρη ή μήπως είναι απλά ένα αληθοφανή σχέδιο της Άννας και του Δημήτρη και  για κάποιον λόγο πρέπει να θεωρηθεί νεκρός;; Τούρκοι είναι θα δούμε πως θα το εξελίξουν…..

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: 27 , 28 , 29

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια απο την σειρά Παγιδευμένοι με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

 

Close