Παγιδευμένοι: Ο Άγγελος έχει σχεδιάσει τον θάνατό του στο δάσος για να παγιδεύσει την Άννα

Παγιδευμένοι: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως ο Άγγελος έχει σχεδιάσει τον θάνατό του στο δάσος για να παγιδεύσει την Άννα

ΒΡΕ ΜΠΟΥΛΗ ΑΧΩΝΕΥΤΕ ΠΟΣΑ ΘΑ ΑΝΕΧΤΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ

Οι «Παγιδευμένοι» βασίζονται σε ξένο format τούρκικης παραγωγής με την ονομασία «Yargı». Μάλιστα, στην γειτονική χώρα, η συγκεκριμένη σειρά αποτελεί τεράστια επιτυχία, με τους πρωταγωνιστικούς ρόλους να κατέχουν δυνατά ονόματα της τουρκικής βιομηχανίας του θεάματος. Αλλά και στα εγχώρια, το «success story» συνεχίζεται.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: 24 , 25 , 26

Παγιδευμένοι: Ο Άγγελος έχει σχεδιάσει τον θάνατό του στο δάσος για να παγιδεύσει την Άννα

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Mega spoilers για όλη την σεζόν

Έχοντας να παλέψει με τα «βαριά χαρτιά» της φετινής τηλεοπτικής σεζόν, η δυναμική της σειρά φαίνεται να ενισχύεται επεισόδιο με το επεισόδιο. Και όχι άδικα, θα λέγαμε εμείς. Τόσο το δυνατό στόρι με τις συνεχείς ανατροπές, που σε «κρατάει», όσο και καταπληκτικό καστ, έχουν συντελέσει στο να αναδειχθεί η σειρά σε δυνατό παίχτη στο παιχνίδι της τηλεθέασης.

Εμείς είδαμε το ξένο σήριαλ και ξέρουμε ποιο θα είναι το μεγάλο φινάλε της σειράς! Το ερώτημα είναι, εσύ θέλεις να το μάθεις;

Πού μας άφησε η σειρά πριν τα Χριστούγεννα;

Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: 24 , 25 , 26

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Η αυτοκτονία που λυγίζει την Άννα

Οι «Παγιδευμένοι» του Ant1 μας άφησαν στο σημείο που ο Άγγελος βρίσκεται πίσω από τα κάγκελα της φυλακής, καθώς είναι ο πραγματικός δολοφόνος της Μυρτούς. Τελείως παρανοϊκός και διψασμένος για εκδίκηση, ορκίζεται ότι όλοι όσοι ευθύνονται για την κατάστασή του θα πληρώσουν.

Και το χειρότερο είναι ότι όντως μπορεί να τους καταστρέψει όλους, αποκαλύπτοντας τα σκοτεινότερα μυστικά τους. Ο Δημήτρης και η Άννα γίνονται για μια ακόμα φορά πιόνια σε ένα επικίνδυνο παιχνίδι που απειλεί να διαλύσει τα πάντα γύρω τους και πολύ περισσότερο τους ίδιους.

Μερικά χρόνια πριν, ο πατέρας του Δημήτρη έστειλε άδικα τον πατέρα της Άννας στη φυλακή. Το γεγονός που σημάδεψε τη ζωή της και διέλυσε τον Κοσμά είχε την υπογραφή του Σπύρου Μαρκέτου… Tώρα, ο Άγγελος δίνει στον Δημήτρη 24 ώρες διορία για να διαλέξει ανάμεσα στον πατέρα του και στη γυναίκα που αγαπά. Ο Δημήτρης ξέρει ότι όλα έχουν τελειώσει. Κι όταν η Άννα έρχεται στο σπίτι του για να του πει ότι δεν μπορεί να ζήσει μακριά του και πως θέλει να είναι μαζί, της λέει την αλήθεια.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Το σατανικό σχέδιο του Αλέκου

Παγιδευμένοι: Mega spoilers για όλη την σεζόν

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Έρχεται ο Θρησκευτικός γάμος Άννας – Δημήτρη

Ποια θα είναι η αντίδραση της Άννας και πώς θα επηρεάσει αυτή η αποκάλυψη την πλοκή της ιστορίας μέχρι τους τίτλους τέλους, θα πρέπει να περιμένουμε λίγο ακόμα για να το ανακαλύψουμε ή ίσως και όχι. Για σένα, λοιπόν, που είσαι spoiler-fan και δεν μπορείς να περιμένεις άλλο για να μάθεις τι θα γίνει στο τέλος, απλά συνέχιζε να διαβάζεις.

*Spoiler alert*

Παγιδευμένοι: Έρχεται ο Θρησκευτικός γάμος Άννας – Δημήτρη

Δείτε ακόμη Σασμός: Η κρυφή υπόσχεση που δίνουν Βασιλική και Μαθιός

Μετά από αυτή την αποκάλυψη, τίποτα δεν θα είναι ξανά ίδιο για τους πρωταγωνιστές. Η Άννα, αν και δεν θέλει το έγκλημα αυτό να μείνει ατιμώρητο, αποφασίζει να μην καταδώσει τον Σπύρο για χάρη της μικρής Δάφνης.

Ανακοινώνει, όμως στον Δημήτρη ότι δεν θέλει να έχει καμία σχέση με τον ίδιο και την οικογένεια του, δίνοντας του υπογεγραμμένα τα χαρτιά του διαζυγίου. Πολύ σύντομα, όμως, η μπόρα αυτή θα τελειώσει, καθώς η Άννα συνειδητοποιεί ότι ο Δημήτρης δεν φταίει κάπου και η ίδια δεν μπορεί να ζήσει μακριά του.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς : Η Χάιδω καταρρέει

Παγιδευμένοι: Το πράσινο φως που θα μας εκπληξει

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο ρόλος της γυναίκας που μπαίνει στη ζωή του Βίκου

Ωστόσο, αυτό δεν είναι το happy end. Η μοίρα έχει άλλα σχέδια για το ζευγάρι. Ο Άγγελος το σκάει από την φυλακή και η Άννα μπαίνει στο ίδιο αυτοκίνητο μ’ αυτόν για να τον σταματήσει. Λίγο αργότερα, βρίσκεται χτυπημένη στο δάσος δίπλα από την σωρό του νεκρού Άγγελου. Δεν θυμάται τίποτα από ότι συνέβη, όλα τα στοιχεία όμως δείχνουν εκείνη.

Συλλαμβάνεται για τον φόνο του Άγγελου και οδηγείται στην φυλακή. Στο πλευρό της δεν στέκεται άλλος από τον Δημήτρη. Της υπόσχεται ότι θα κάνει τα πάντα για να αποδείξει ότι είναι αθώα και αυτό κάνει. Ακόμα κι όταν η ίδια θα αμφιβάλει για τον εαυτό της, αυτός δεν θα σταματήσει να έχει πίστη στην αθωότητά της.

Μάλιστα, προκειμένου να αναμειχθεί στην υπόθεση και να την προστατεύσει παραιτείται από την δουλειά που αγαπά, γίνεται δικηγόρος και αναζητά τα στοιχεία που θα την αθωώσουν. Έτσι κι γίνεται! Τελικά, θα αποδειχτεί ότι όλα ήταν μια καλοσυστημένη πλεκτάνη. Ο Άγγελος είχε σχεδιάσει τον θάνατό του από πριν, για να παγιδεύσει την Άννα.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος: 73 , 74 , 75 , 76 , 77

Παγιδευμένοι : Ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης φωτογραφίζει την Μάρθα Λαμπίρη να πλέκει στα backstage γυρίσματα της σειράς

Δείτε ακόμη Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος: 58 , 59 , 60 , 61

Μετά από αυτή την περιπέτεια το ζευγάρι θα μπορέσει επιτέλους να ζήσει τον έρωτά του κάνοντας σχέδια για το μέλλον. Ο Δημήτρης, μετά από παρότρυνση της Άννας, θα ξαναγίνει εισαγγελέας, θα νοικιάσουν καινούργιο σπίτι για να μείνουν μαζί, ενώ θα αποφασίσουν να μεγαλώσουν την οικογένεια τους. Η χαρά τους όμως δεν θα κρατήσει για πολύ. Το πτώμα του Κοσμά θα βρεθεί κι όλοι θα πρέπει να έρθουν αντιμέτωπη με την αλήθεια.

Σύντομα θα αποκαλυφτεί ότι ο αδερφός και ο πατέρας του Δημήτρη βρίσκονται πίσω από τον θάνατο του Κοσμά. Δημήτρης κι Άννα βρίσκονται ξανά μπροστά από ένα απροσπέλαστο εμπόδιο. Η Άννα θα ζητήσει από τον Δημήτρη να διαλέξει ανάμεσα σ’ αυτή και την οικογένειά του.

Αυτός θα επιλέξει την γυναίκα της ζωής του, άλλωστε δεν μπορεί να συγχωρήσει τον πατέρα και τον αδερφό του γι’ αυτό που έκαναν. Αυτό, όμως δεν είναι αρκετό. Η Άννα δεν μπορεί να ξεπεράσει το γεγονός ότι η οικογένεια του αγαπημένου της ευθύνεται για τον θάνατο του πατέρα της. Τελικά, οι δυο τους θα αποφασίσουν να ακολουθήσουν ξεχωριστούς δρόμους παίρνοντας διαζύγιο.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: 44 , 45 , 46

Παγιδευμένοι-Δημήτρης-Άννα

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Το απρόβλεπτο μυστικό του Γεράσιμου

Η πραγματικότητα δεν είναι ακριβώς αυτή. Στο τέλος θα αποδειχτεί ότι ο αδερφός του Δημήτρη δεν ήταν τελικά αυτός που έδωσε το χαριστικό χτύπημα στον Κοσμά. Αντίθετα, ο φίλος του με τις οδηγίες του πατέρα του Άγγελου ήταν κι αυτός που σκότωσε τον πατέρα της Άννας. Στις τελευταίες σκηνές βλέπουμε την Άννα και τον Δημήτρη να παντρεύονται και να είναι πιο χαρούμενοι από ποτέ.

Κι ενώ ο γάμος περιμέναμε να είναι το τέλος του σήριαλ. Η σειρά μας προχωρά έξι μήνες αργότερα, όπου η Άννα συλλαμβάνεται για έναν φόνο. «Πώς μπόρεσες; Πώς μπόρεσες να σκοτώσεις τον Δημήτρη;», φαίνεται να λέει ο Ανδρέας στην Άννα. Η δεύτερη σεζόν θα ανοίξει δραματικά με τη σύλληψη της Άννας. Ποιο όμως είναι θα το κίνητρο του εγκλήματος και ποιος θα είναι το θύμα;

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Θοδωρής θα τα πει όλα στον παππού του

Παγιδευμένοι-Δημήτρης-Άννα

Φυσικά, αυτό είναι το σενάριο από την τούρκικη σειρά και δεν γνωρίζουμε κατά πόσο θα ακολουθηθεί το ίδιο σενάριο και στην ελληνική εκδοχή. Μέχρι τώρα οι σεναριογράφοι φαίνεται να συμβαδίζουν απόλυτα με την original πλοκή, αλλά ποτέ δεν ξέρουμε. Εμείς πάντως αυτό που θα κάνουμε είναι να συνεχίσουμε να βλέπουμε τους Παγιδευμένους με την ίδια αγωνία και ανυπομονησία.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια απο την σειρά Παγιδευμένοι με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close