Παγιδευμένοι-Αλέκος-Βοηθός

Παγιδευμένοι: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως ο βοηθός του Αλέκου καίει την Άννα.

Δείτε εδώ μούτρα…

Ο πατέρας του Άγγελου στη σειρά Παγιδευμένοι, θέλει να βάλει την Άννα για πάντα στη φυλακή και στα χέρια του έρχεται ένα ιδιαίτερα επιβαρυντικό στοιχείο για εκείνη που θα τη φέρει σε δύσκολη θέση!

Ο Δημήτρης πηγαίνει να δει την Άννα στο επισκεπτήριο. Ανοίγει η πόρτα κι εκείνη πέφτει στην αγκαλιά του κλαίγοντας. Εκείνος με τη σειρά του δεν την αφήνει από τα χέρια του.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Η στιγμή που όλοι περιμέναμε

Παγιδευμένοι: Ο βοηθός του Αλέκου καίει την Άννα

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Άλλο ένα μυστικό αποκαλύπτεται

Της ζητάει να μην κλαίει και της λέει ότι εκείνος είναι στο πλευρό της. Επιπλέον της επισημαίνει ότι στην τσάντα με τα ρούχα που της έφερε, της έχει βάλει ένα στυλό κι ένα σημειωματάριο.

Της λέει ότι το γράψιμο κάνει καλό ενώ της επισημαίνει ότι το γεγονός ότι είχε το όπλο δε σημαίνει ότι το έκανε εκείνη που δεν ξέρει καν να το χρησιμοποιεί!

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Η Άννα θυμάται ποιος πάτησε την σκανδάλη

Παγιδευμένοι: Ο Αλέκος βρίσκει στοιχείο που καίει την Άννα για τον φόνο

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Η ζωή της Άννας παίρνει απρόσμενη τροπή

Όμως την ίδια στιγμή η Άννα θυμάται ότι πήγαιναν με τον Άγγελο για σκοποβολή και πως ήταν και πολύ καλή. Του λέει ότι είναι απογοητευμένη που τον δυσαρεστεί και φεύγει κλαίγοντας.

Ο Αλέκος στο μεταξύ είναι σαν αγρίμι. Ψάχνει οτιδήποτε για να βάλει μια για πάντα την Άννα στη φυλακή. Ο βοηθός του φτάνει με ένα έγγραφο στο οποίο αναφέρεται ότι η Άννα έκανε σκοποβολή για δύο χρόνια και πως σε έναν διαγωνισμό ήταν και η νικήτρια.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Αλέκος και ο Δημήτρης έρχονται σε σύγκρουση για την Άννα

Παγιδευμένοι: Ο Αλέκος εύχεται να σαπίσει ο γιος του μέσα στην φυλακή

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Θοδωρής θα τα πει όλα στον παππού του

Θεωρεί ότι χτύπησε κατευθείαν στην καρδιά του γιου του χωρίς να τον λυπηθεί. Τον πυροβόλησε χωρίς να διστάσει. Στο μεταξύ λέει και στη σύζυγό του ότι η Άννα ήταν πολύ καλή σκοπεύτρια και δεν το ήξεραν.

Εκείνη ωστόσο του λέει ότι είχε ένα ατύχημα πριν χρόνια και αθωώθηκε. Πατέρας, μάνα και δύο παιδιά σκοτώθηκαν. Ο Άγγελος τότε είχε πει σύμφωνα με την Υβόννη, ότι ο Αλέκος συγκάλυψε την υπόθεση.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Γεράσιμος βοηθάει την οικογένεια του με κάθε κόστος

Παγιδευμένοι-Αλέκος

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Κατηγορούμενος και ο Δημήτρης

Της είχε πει ότι ο Αλέκος σκότωσε την οικογένεια. Τότε ο ίδιος έξαλλος, της φωνάζει ότι έχει ψευδαισθήσεις και της ζητά να φύγει πριν τον τρελάνει! Όμως εκείνη είναι ιδιαίτερα δύσπιστη για τις προθέσεις του!

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια απο την σειρά Παγιδευμένοι με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close