Παγιδευμένοι-Γεράσιμος-

Παγιδευμένοι: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού αυτό είναι το μεγάλο ψέμα του Γεράσιμου.

Έλκος θα πάθουμε από την αγωνία πάλι!!

Η απόπειρα εναντίον του Άγγελου, έχει ανακουφίσει όλους εκείνους που βρίσκονται στη λίστα του αφού ξέρουν ότι τώρα πια θα του είναι πολύ δύσκολο να πραγματοποιήσει τις απειλές του. Παρόλα αυτά οι ζωές τους δεν παραμένουν ίδιες καθώς τα πιο σκοτεινά μυστικά τους έχουν πλέον αποκαλυφθεί.

Τώρα θα πρέπει να βρουν ένα τρόπο για να το αντιμετωπίσουν. Ο Αντρέας ξέρει πια ότι έχει μια κόρη, τη Δανάη. Εκείνη όμως έχει γνωρίσει ως πατέρας της τον Βλάση, έναν άνθρωπος του υποκόσμου ο όποιος δέρνει τόσο την ίδια όσο και τη μητέρα της.

Θέλει με κάθε τρόπο να την γλιτώσει από τα χέρια του και από τον εφιάλτη που ζουν όμως η Νατάσα δεν παίρνει την απόφαση να τον καταγγείλει για ξυλοδαρμό γιατί φοβάται. Ο Θοδωρής από την άλλη ανακοινώνει στο Σπύρο την πρόθεσή του να πάει να δουλέψει δίπλα στον παππού του.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Ο Β κύκλος ξεκινα με την σύλληψη της Αννας για το φόνο του Δημήτρη

Παγιδευμένοι-Γεράσιμος-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Σκοτώνουν την Κατερίνα

Ξέροντας όμως ακριβώς ποιες είναι οι δουλειές του πατέρα του ο Σπύρος δεν θέλει ούτε να το ακούσει. Όταν δε, ανακαλύπτει ότι ο Γεράσιμος του έχει πει ένα τεράστιο ψέμα, ότι δηλαδή ξεφορτώθηκε το πτώμα του Κοσμά χάνει την γη κάτω απ’ τα πόδια του.

Όμως αυτή την φορά δεν μπορεί να τον διώξει απ’ τη ζωή του καθώς συνειδητοποιεί ότι  αυτός μόνο μπορεί να τον βοηθήσει να ξεμπλέξει. Ξαφνικά όμως το παιχνίδι αλλάζει ξανά. Ο Άγγελος καταφέρει να το σκάσει κάτω απ’ τη μύτη της αστυνομίας και ο Δημήτρης τρέχει να βρει την Άννα και συνειδητοποιεί ότι είναι άφαντη.

Τις τελευταίες ημέρες η κοινή υπόθεση που έχουν αναλάβει, η αναζήτηση του πατέρα της Άννας και η απόπειρα αυτοκτονίας της Λίνας τους είχαν φέρει ξανά κοντά και η σχέση τους που πέρασε πολύ  δύσκολες στιγμές έδειχνε ακλόνητη.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Η Άννα θυμάται τις τελευταίες στιγμές με τον Άγγελο

Παγιδευμένοι-Άννα-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Ο Άγγελος έχει σχεδιάσει τον θάνατό του στο δάσος για να παγιδεύσει την Άννα

Ο Δημήτρης ονειρεύεται τη ζωή του πλάι της όμως διαπιστώνει με τρόμο ότι η γυναίκα που αγαπά έχει εξαφανιστεί. Και τώρα που Άγγελος είναι ξανά ελεύθερος σκέφτεται τα χειρότερα. Ο Σταύρος δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο Άγγελος κατάφερε να ξεφύγει και τα βάζει με αυτούς που ξέρει ότι μπορούσαν να τον βοηθήσουν.

Ο Αλέκο, η Υβόννη και η Κλειώ θεωρούνται βασικοί ύποπτοι και τους καλεί αμέσως για καταθέσεις. Την ίδια στιγμή ο Αντρέας εξαπολύει ανθρωποκυνηγητό για να εντοπιστεί ο δραπέτης και φυσικά η Άννα που παραμένει αγνοούμενη.

Ο Δημήτρης συμμετέχει στις έρευνες και μια μαρτυρία τους οδηγεί στο δάσος. Η Άννα περπατά σα χαμένη στη μέση του δρόμου και ο Δημήτρης τρέχει κοντά της και βλέπει ότι είναι χτυπημένη. Προσπαθεί να την πλησιάσει αλλά εκείνη τον αποφεύγει βρισκόμενη εμφανώς σε κατάσταση σοκ.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: 24 , 25 , 26

Παγιδευμένοι-Άννα-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Mega spoilers για όλη την σεζόν

Ανήσυχος την μεταφέρει στο νοσοκομείο ενώ λίγο παραπέρα οι αστυνομικοί καλύπτουν το πτώμα του Άγγελου, ο όποιος έχει πυροβοληθεί στο στήθος. Αναπόφευκτα η Άννα είναι η βασική ύποπτος για το φόνο καθώς τα δακτυλικά του αποτυπώματα βρίσκονται πάνω στο όπλο του φόνου.

Η ίδια όμως αδυνατεί να θυμηθεί το παραμικρό και το γεγονός ότι κρατάει το στόμα της κλειστό επιβαρύνει την θέση της. Ο Δημήτρης είναι αποφασισμένος να φτάσει στην αλήθεια και ξεκινά τις έρευνες όμως ο Σταύρος βρίσκεται ξανά στο δρόμο του τονίζοντας ότι αυτό που κάνει είναι παράτυπο.

Εκείνος όμως δε σταματά. Έτοιμος να θυσιάσει τα πάντα για τη γυναίκα που αγαπά. Παρόλα αυτά το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Τα στοιχεία είναι εναντίον της, εκείνη δε θυμάται το παραμικρό και έτσι παραπέμπεται στον ανακριτή.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Η αυτοκτονία που λυγίζει την Άννα

Παγιδευμένοι-Δημήτρης-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Το σατανικό σχέδιο του Αλέκου

Κάποια στιγμή όμως στο μυαλό της έρχεται μια εικόνα με εκείνη να κρατά το όπλο και να σημαδεύει τον Άγγελο ο όποιος την παρακαλεί να μην τραβήξει τη σκανδάλη.

Και μετά το απόλυτο κενό. Κανείς πια δεν μπορεί να την βοηθήσει. Ο Δημήτρης της λέει ότι την αγαπάει και ότι θα είναι δίπλα της ακόμα κι αν το έκανε και ο ανακριτής διατάζει την μεταφορά της στην φυλακή.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: 27 , 28 , 29

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια απο την σειρά Παγιδευμένοι με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close