Παράδεισο-των-Κυριών-Αμαλία

Παράδεισος των Κυριών: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές καθώς θα δούμε την Αμαλία έγκυο.

Τι λες τώρα…

Μια εγκυμοσύνη στον Παράδεισο των κυριών θα πέσει σαν κεραυνός εν αιθρία και θα ταράξει τα ήσυχα νερά στην ζωή του Ντίνου. Το περιοδικό TiviSirial έχει όλο το ρεπορτάζ και θα σας το αποκαλύψουμε.

Η Αμαλία μαθαίνει ότι είναι έγκυος από τον Πάρη μετά τον βιασμό της από εκείνον την ημέρα των γενεθλίων της και παθαίνει σοκ. Αυτή η αναπάντεχη είδηση θα αλλάξει εντελώς τη ζωή και τα όνειρά της!

Δείτε ακόμη Παράδεισος των Κυριών: Ο Αποστόλης ρίχνει τα Πυρά του σε Βικτώρια – Χριστόφορο

Παράδεισο των Κυριών: Έγκυος η Αμαλία

Δείτε ακόμη Ο Παράδεισος των Κυριών επόμενα επεισόδια: 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40

Η Αμαλία του λέει ότι είναι έγκυος και ο Ντίνος μοιάζει ανίκανος να το διαχειριστεί, καθώς ξέρει πολύ καλά ότι το παιδί δεν είναι δικό του και μάλιστα τώρα καταλαβαίνει όλα αυτά που του έλεγε ο Πάρης.

Την ίδια στιγμή η Αμαλία περιμένει ότι ο Ντίνος θα μπορέσει να την καταλάβει και να τη βοηθήσει, αλλά η αντιμετώπισή του και ο τρόπος του δεν είναι αυτός που η κοπέλα περίμενε.

Δείτε ακόμη Ο Παράδεισος των Κυριών: Για αυτόν τον λόγο ο Μπουραντάς τα βάζει με τον γιό του

Παράδεισο των Κυριών: Έγκυος η Αμαλία

Δείτε ακόμη Ο Παράδεισος των Κυρίων : Η Μιράντα πηγαίνει φυλακή

Λίγο αργότερα η Αμαλία βάζοντας στην άκρη τον θυμό της για την αντίδραση του στο νέο της εγκυμοσύνης, πηγαίνει να τον βρει. Εκεί όμως, έρχεται αντιμέτωπη με μια εικόνα που τη σοκάρει.

Βλέπει την Ντέπυ Βλαστού στο διαμέρισμά του, η οποία έχει πάει να μιλήσουν για τον γάμο της με τον Αριστείδη. Η Αμαλία όμως το παρεξηγεί και πιστεύοντας ότι ο Ντίνος έχει ερωτική σχέση με την Ντέπυ, φεύγει με κλάματα.

Δείτε ακόμη Σασμός: Αργυρώ έλα να φέρουμε τον σασμό

Παράδεισο των Κυριών: Έγκυος η Αμαλία

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Νάντια απειλεί τον γάμο του Μαθιού και της Βασιλικής

Στη συνέχεια η κοπέλα απελπισμένη πηγαίνει στο σπίτι του Πάρη και ζητάει να μιλήσει με την Όλγα. Θέλει να της πει όλη την αλήθεια και φυσικά να της αποκαλύψει ότι είναι έγκυος από τον γιο της, χωρίς να το μάθει ο Πάρης, ο οποίος αναρωτιέται τι μπορεί να θέλει η Αμαλία από τη μάνα του.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια απο την σειρά Παράδεισος των Κυριών με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close