Σασμός: Αργυρώ έλα να φέρουμε τον σασμό

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως να λέει ο Αστέρης Αργυρώ έλα να φέρουμε τον σασμό.

Αχ αχ σβήνω σβήνω…

Ο Βαγγέλης προσπαθεί να συγκρατήσει την οργή του Σταύρου, που έχει δει το περιστατικό με την Αργυρώ και τον Αστέρη στο αεροδρόμιο. Ηρέμησε Σταύρο.

Η οργή δεν θα σε οδηγήσει πουθενά, του λέει και συνεχίζει: Το ήξερες από την αρχή ότι έζησαν μια μεγάλη ιστορία αγάπης που ολοκληρώθηκε με το φόνο του ίδιου τους του αδελφού από τα χέρια του.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Νάντια απειλεί τον γάμο του Μαθιού και της Βασιλικής

Σασμός: Επιτέλους Αστέρης και Αργυρώ κάνουν έρωτα

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Αστέρης καρφώνει την Καλλιόπη στην αστυνομία

Πίστευες πραγματικά πως θα χωρίζονταν τόσο εύκολα οι δρόμοι τους; Στο ξαναλέω ηρέμησε. Μάλλον ήρθε η ώρα να πάρω την κατάσταση στα χέρια μου. Αυτή η ιστορία σε κανέναν δεν κάνει καλό.

Ο Σταύρος δεν ξέρει πλέον τι να υποθέσει για τη σχέση της γυναίκας του με τον Αστέρη. Ακόμα περισσότερο δεν ξέρει τι εννοεί ο αδερφός του όταν του λέει πως θα αναλάβει εκείνος τη κατάσταση. Την ίδια ώρα ο Αστέρης προσπαθεί να πει στην Αργυρώ να δεχτεί την μία και μοναδική ελπίδα για ειρήνη.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ενέδρα θανάτου σε Αντώνη και Μαρίνα

Σασμός: Επιτέλους Αστέρης και Αργυρώ κάνουν έρωτα

Δείτε ακόμη Σασμός: Αυτός θα φέρει την ένωση – Δεν είναι ο Αστέρης και η Αργυρώ

Δεν σου ζητώ να το κάνεις για μένα αλλά για το καλό του τόπου και των οικογενειών μας. Είναι η μόνη λύση, Αργυρώ για να σταματήσουμε αυτή την έχθρα που μας τρώει τόσα χρόνια.

Την έχθρα που κατέστρεψε και την αγάπη μας, της θυμίζει και εκείνη δε χάνει ευκαιρία να του υπενθυμίσει πως την αγάπη τους την κατέστρεψε η σφαίρα που κάρφωσε πριν ενάμιση χρόνο στον Πετρή, τον αδερφό της. Τελικά όσες φορές κι αν σου ζητήσω συγνώμη, πάντα θα με βλέπεις σαν το φονιά του αδερφού σου.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Στέλλα συμβουλεύει την Αργυρώ για τον Αστέρη

Σασμός-Αστέρης-Αργυρώ

Δείτε ακόμη Σασμός: Παντελής και Άννα αγωνιούν για την κόρη τους

Το έχω καταλάβει. Σε παρακαλώ όμως σκέψου τι θα συμβεί αν επιστρέφουν στη μάνα μου κάποια από τα κτήματα της, λέει κι εκείνη δείχνει να το σκέφτεται.

Σασμός Αργυρώ σασμός! Αυτό θα προκύψει αν πεισεις την οικογένειά σου. Νομίζω σε όλους μας αξίζει να συνεχίσουμε τη ζωή μας χωρίς φόβο, υποστηρίζει και λίγο αργότερα φεύγουν απ’ το σπίτι στο βουνό. Τι θα γίνει τι θα κάνει τελικά η Αργυρώ;

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close