Σασμός-Βασιλική-Νάντια-

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές αφού η Νάντια απειλεί τον γάμο του Μαθιού και της Βασιλικής. 

Ποια Νάντια είναι σε θέση να χωρίσει αυτό το υπερμέγιστο ζευγάρι; Άσε μας κουκλίτσα μου…

Η Νάντια απειλεί το γάμο Μαθιού και Βασιλικής. Το όνειρο τους έγινε πραγματικότητα. Μετά από 20 χρόνια κατάφεραν να γίνουν και επίσημα ζευγάρι και μάλιστα έφτασαν και μέχρι την εκκλησία της Άνω Ποριάς για να γιορτάσουν τον έρωτά τους.

Φαίνεται όμως πως η επιμονή του Μαθιού να επισπεύσει το γάμο γιατί δεν ήξερε τι τους περιμένει στο εξής όπως χαρακτηριστικά ανέφερε την μέρα του γάμου ήταν δικαιολογημένη. Η Νάντια, το κορίτσι που έφτασε στην Άνω Ποριά για να μάθει το όνομα του πραγματικού της πατέρας σύντομα θα βρεθεί στο κατώφλι του ερωτευμένου ζευγαριού.

Δείτε ακόμα Ζευγάρι πρωταγωνιστής του Σασμού με πρωταγωνίστρια απο το Μαύρο Ροδο : Οι πρώτες φωτογραφίες

Σασμός-Νάντια-

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Αστέρης καρφώνει την Καλλιόπη στην αστυνομία

Οι πληροφορίες που της έδωσαν για τον βιολογικό της πατέρα έκαναν λόγο για έναν άντρα με το όνομα Μαθιός. Πιο συγκεκριμένα η Νάντια κατά τη διάρκεια της αναζήτησης σημείωσε το όνομα Μαθιός και όταν ο Νικηφόρος ανέφερε πως ο άντρας, που παντρεύτηκε η μάνα του φέρει το ίδιο όνομα αυτό, θεωρεί πως έχει ήδη φτάσει στην άκρη του νήματος.

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός, σύμφωνα με το περιοδικό TV 24 θα δούμε την νεαρή κοπέλα να βρίσκεται στο σπίτι εκείνου που θεωρεί πατέρα της.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ενέδρα θανάτου σε Αντώνη και Μαρίνα

Σασμός-Μαθιός-

Δείτε ακόμα Σασμός: Αυτός θα φέρει την ένωση – Δεν είναι ο Αστέρης και η Αργυρώ

Όμως η πραγματικότητα θα την απογοητεύσει οικτρά όταν αρκετά αργότερα συνειδητοποιεί πως ο πατέρας της ήταν ο Στεφανής Σταματάκης ο οποίος είχε δώσει λάθος όνομα στη μητέρα της που καταγόταν από την Ρωσία για την περίπτωση που εκείνη τον αναζητήσει.

Άλλωστε είχε γίνει αναφορά και σε επεισόδιο του πρώτου κύκλου της σειράς πως ύποπτος για τη δολοφονία του Στεφανή ήταν ένας άντρας που είχε σχέση με γυναίκες απ’ τη Ρωσία. Ίσως μία από εκείνες να ήταν και η μητέρα της Νάντιας.

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Στέλλα συμβουλεύει την Αργυρώ για τον Αστέρη

Σασμός-Μαθιός-Βασιλική-

Δείτε ακόμα Σασμός: Παντελής και Άννα αγωνιούν για την κόρη τους

Θα παρακολουθήσει λοιπόν κάθε του κίνηση, θα βρεθεί έξω απ’ το σπίτι τους ενώ δεν θα διστάσει να πάει και στη δουλειά της Βασιλικής προκειμένου να εκμαιεύσει πληροφορίες για το Μαθιό. “Τι κάνεις εδώ κορίτσι μου;” θα την ρωτήσει.

Εσείς δε μου είπατε πως μπορώ να σας αισθάνομαι οικογένειά μου; Σκέφτηκα λοιπόν να έρθω να σας δω” θα απαντήσει η κοπέλα που θα αναστατώσει τη ζωή όλων στα επόμενα επεισόδια της σειράς. Η ενοχλητική της παρουσία θα κινήσει τις υποψίες της Βασιλικής που θα ζητήσει εξηγήσεις από τον άντρα της.

Ούτε εκείνος όμως θα είναι σε θέση να της πει τι συμβαίνει και τι αναζητά στο σπίτι τους για το παρελθόν της κάνοντας συνέχεια διακριτές ερωτήσεις. “Δεν την ξέρω την κοπέλα και να είσαι σίγουρη πως η πρώτη φορά που την είδα ήταν στο γάμο μας.

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Μαρίνα είναι η αιτία της βεντέτας

Σασμός-Βασιλική-

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Καλλιόπη τρελαίνεται και απειλεί Αστέρη και Μαθιό

Δεν ξέρω τι ψάχνει αλλά να είσαι βέβαιη πως δεν θα την αφήσω να σε δηλητηριάσει με απορίες εις βάρος μου” θα της πει. Την ίδια στιγμή ο Νικηφόρος που θα αρχίσει να ερωτεύεται την κοπέλα αυτή θα προσπαθεί να την έχει συνέχεια κοντά του.

Καθώς όμως δεν θέλει να στεναχωρήσω το φίλο του Μανώλη που θέλει ένα μέλλον μαζί της θα προσπαθήσει να κρύψει τα πραγματικά του αισθήματα.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close