Ο Παράδεισος των Κυριών: Για αυτόν τον λόγο ο Μπουραντάς τα βάζει με τον γιό του

Ο Παράδεισος των Κυριών: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως για αυτόν τον λόγο ο Μπουραντάς τα βάζει με τον γιό του.

Δεν μας τα λες καλά Μπουραντά…

Καλεσμένος στην εκπομπή Καλύτερα δε Γίνεται βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (12/11) ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον ρόλο του Χριστόφορου Μπουραντά που έχει αναλάβει στον Παράδεισο των Κυριών καθώς και στη σχέση του με τον τηλεοπτικό γιό του, Άγη.

Δείτε ακόμη Ο Παράδεισος των Κυρίων : Η Μιράντα πηγαίνει φυλακή

Ο Παράδεισος των Κυριών : Ο Χριστόφορος έρχεται αντιμέτωπος με έναν μεγάλο έρωτα

Δείτε ακόμη Παράδεισος των Κυριών: Ο Χρηστίδης χτυπάει δίχως έλεος την Μιράντα

«Δεν έχω κανένα κοινό με τον Χριστόφορο σαν πατέρας. Είναι ένας άνθρωπος που ζει τη ζωή του με έναν τρόπο που δεν τον έχει επιλέξει. Δεν ξέρω τι κρύβει αυτός ο άνθρωπος, δεν ζει τη ζωή που θα ήθελε να ζήσει.

Ίσως γι’ αυτό να είναι και σε τόσο μεγάλη σύγκρουση με τον Άγη, γιατί οι δυο τους έχουν πολλά περισσότερα κοινά. Δεν ξέρω αν ο Άγης θα κερδίσει την αποδοχή του πατέρα του.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Καλλιόπη τρελαίνεται και απειλεί Αστέρη και Μαθιό

Παράδεισος των Κυριών: Η Βικτόρια πετάει την Πολυξένη στο δρόμο

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Θοδώρα αποκαλύπτει το πραγματικό πρόσωπο του Λευτέρη

Κάποια στιγμή ο Μπουραντάς θα αναγνωρίσει ότι έχει περισσότερα κοινά με τον Άγη, θα καταλάβει γιατί είναι αυτή η σχέση τόσο συγκρουσιακή», είπε χαρακτηριστικά ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος.

Το ότι στον Παράδεισο των Κυριών, κανείς μέσα στο σπίτι δεν έχει δει ακόμα τρυφερές στιγμές του Χριστόφορου και της Βικτώριας, είναι καθαρά θέμα τύχης.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Μαθιός βάζει λόγια στον Αστέρη

Παράδεισος των Κυριών: Η Βικτόρια πετάει την Πολυξένη στο δρόμο

Δείτε ακόμη Σασμός: Στο νοσοκομείο η γιαγιά Ειρήνη

Κάποια στιγμή όμως αυτό αλλάζει… Και τελικά ανακαλύπτεται από τον Άγη, όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της αγαπημένης σειράς. Ο Άγης μπαίνοντας ξαφνικά μέσα στο σπίτι τούς βλέπει σε ερωτικές στιγμές και τα χάνει:

«Ώπα, τι γίνεται εδώ μέσα; Μπαμπά; Θεία;», άφωνοι κι εκείνοι δεν ξέρουν πού να κρυφτούν. Η ανακάλυψη του μυστικού δεσμού του Χριστόφορου με τη Βικτώρια από τον Αγη φέρνει όμως τεράστιους τριγμούς στην οικογένεια Μπουραντά:

Δείτε ακόμη Σασμός: Όλη η αλήθεια για Μάρκο και Μαρίνα

Δείτε ακόμη Σασμός: Κοντά στον θάνατο ο Αστέρης

«Δεν μας λέτε πόσο καιρό τα έχετε εσείς οι δύο πίσω από την πλάτη όλων; Θέλουμε να ξέρουμε αν ήσασταν ζευγάρι όσο ζούσε η μαμά. Τόσα χρόνια μας κοροϊδεύετε όλους. Εσύ, η αυστηρή θεία και ο ηθικός πατέρας. Ας γελάσω», τους πετάει κατάμουτρα η Αμαλία.

Η εμπιστοσύνη του Άγη και της Αμαλίας στον πατέρα τους κλονίζεται και ο Χριστόφορος ζει την αποκαθήλωση στα μάτια των παιδιών του… Προσπαθεί να δικαιολογηθεί και να τους πει ότι όσο ζούσε η μητέρα τους δεν είχε μάτια για άλλη γυναίκα και αυτό που έγινε με τη θεία τους, έγινε αργότερα λόγω μοναξιάς. Ωστόσο κανείς από τα παιδιά δεν τον πιστεύει…

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια απο την σειρά Παράδεισος των Κυριών με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close