Παράδεισος-των-Κυριών-Ντίνος

Παράδεισος των Κυριών: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως η ζωή του Ντίνου βρίσκεται σε κίνδυνο.

Αφήστε τον Ντίνο στην ησυχία του γιατί δεν σας βλέπω καλά…

Στον Παράδεισο των Κυριών, ο Ντίνος είναι πλέον σίγουρος ότι πάνε να του φορτώσουν τον φόνο του Αριστείδη και προσπαθεί να μάθει ποιος και γιατί κρύβεται από πίσω. Την ίδια στιγμή όμως, οι αποκαλύψεις διαδέχονται η μια την άλλη και τα σκοτεινά μυστικά του παρελθόντος βγαίνουν μοιραία στο φως.

Όσο ο Ντίνος αγωνιά για το πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση με την αστυνομία, η Αμαλία στο σπίτι της έρχεται αντιμέτωπη με νέες δυσκολίες: «Δεν πρόκειται ποτέ να ξεφύγω από εδώ. Θα τρελαθώ, δεν αντέχω άλλο», λέει στην Πολυξένη, η οποία συνεχίζει να της δίνει κουράγιο.

Δείτε ακόμη Ο Παράδεισος των Κυριών: Αυτό είναι το σχέδιο της Βικτώριας για να καταστρέψει τον Ντίνο

Ο Παράδεισος των Κυριών: Η Βικτώρια σχεδιάζει να καταστρέψει τον Ντίνο

Δείτε ακόμη Ο Παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: 9, 10, 11, 12

Την ίδια στιγμή μια καινούρια ιδέα της Πιπίτσας για να μπει στα μεγάλα σαλόνια, βρίσκει τον Μάρκο και πάλι αντίθετο: «Σε παρακαλώ σύνελθε, δεν είναι για μας αυτά τα πράγματα», της επισημαίνει.

Την ίδια ώρα η Πολυξένη δέχεται τις ερωτικές πιέσεις του Αγη, που την έχει στριμώξει για τα καλά: «Έλα, μη μου κάνεις τη ζόρικη, μου αρέσεις και το ξέρεις», της λέει και της δίνει ένα φιλί. Ωστόσο δεν δείχνει η Πολυξένη να σοκάρεται τόσο πολύ, μάλιστα αυτή η κατάσταση με τον Αγή μάλλον της δημιουργεί ανάμεικτα συναισθήματα.

Δείτε ακόμη Ο Παράδεισος των Κυριών: Ένας φόνος ανοίγει το κουτί της Πανδώρας

Ο Παράδεισος των Κυριών: Ένας φόνος ανοίγει το κουτί της Πανδώρας

Δείτε ακόμη Παράδεισος των Κυριών: O Χρήστος Πλαΐνης δίνει σποιλερ για την σειρά

Στο μεταξύ έχουν έρθει από το χωριό η Ρήνα και η Ζαχαρούλα και έχουν φτάσει στο φτωχικό του Μεμά και του Πασχάλη και όχι μόνο. Όλα δείχνουν ότι μάνα και κόρη ήρθαν για να ταράξουν για τα καλά τη ζωή των δύο αδελφών.

Παράλληλα ο Πάρης τριγυρίζει σαν αγρίμι και σκέφτεται τις επόμενες κινήσεις του, την ώρα που η Αμαλία δεν λέει να ξεκολλήσει από τον Ντίνο. Μέσα του κυριαρχούν διάφορα συναισθήματα, σύμφωνα με το tv24,  όπως φόβος, μίσος, εκδίκηση και λύπη, ενώ χωρίς κανείς να το περιμένει, ο Πάρης ανακοινώνει στους γονείς του μια ανατρεπτική απόφαση που έχει πάρει:

Δείτε ακόμη Ο Παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: 5, 6, 7, 8,

Ο Παράδεισος των Κυριών: Ένας φόνος ανοίγει το κουτί της Πανδώρας

Δείτε ακόμη Ο Παράδεισος των Κυριών: Ο εμμονικός Αποστόλης και το δολοφονημένο νόθο παιδί του

«Θα πάμε στους Μπουραντάδες και θα πάρουμε πίσω την πρόταση. Θα ακυρώσουμε τους αρραβώνες με την Αμαλία», λέει στην Ολγα και τον Αποστόλη που μένουν άναυδοι.

Η μεγάλη ημέρα για τα δοκιμαστικά έφτασε στον Παράδεισο! Ολα δείχνουν ότι ο ανταγωνισμός θα είναι μεγάλος, ενώ και οι εκπλήξεις είναι ακόμα μεγαλύτερες, και όχι για όλους ευχάριστες! Την ίδια στιγμή η Ζηνοβία μένει έκπληκτη όταν ο Ντίνος της εξομολογείται:

«Ο αστυνόμος έχει κάποιους λόγους που πρέπει να μάθω άμεσα και θέλει να μου φορτώσει τον φόνο τού Αριστείδη. Δεν ξέρω γιατί, αλλά έχω κάθε λόγο να φοβάμαι ότι αν δεν μάθω κάποια πράγματα γρήγορα, θα τα καταφέρει», της ομολογεί.

Στο μεταξύ η Πιπίτσα δέχεται ένα αναπάντεχο τηλεφώνημα που της δείχνει πως ο Μάρκος για ακόμη μια φορά της κρύβει πράγματα και προβληματίζεται. Την ίδια ώρα ο Αποστόλης ψάχνει βοήθεια στη Βικτώρια, αλλά η επίσκεψή του στον Παράδεισο του επιφυλάσσει μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη.

Δείτε ακόμη Ο Παράδεισος των Κυριών: Η Αμαλία έρχεται αντιμέτωπη με τον χειρότερο εφιάλτη της

Παράδεισος των Κυριών: Η ζωή του Ντίνου βρίσκεται σε κίνδυνο

Δείτε ακόμη Ο Παράδεισος των κυριών: Ο Μπάμπης από τις Άγριες Μέλισσες σε ρόλο έκπληξη

Λίγο αργότερα ο Ντίνος μαθαίνει για το δείπνο στο σπίτι του Μπουραντά και ζητάει εξηγήσεις από τον Μάρκο: «Εμαθα θα πας στο σπίτι του Μπουραντά για φαγητό. Σου έχω πει, Μάρκο, ότι σε θωρώ δικό μου άνθρωπο κι αν πιστεύεις ότι δεν μπορείς να είσαι, καλύτερα να φύγεις.

Ε, τι έγινε λοιπόν; Γιατί αυτό το δείπνο; Έχεις κάποια εξήγηση;», τον ρωτάει εκνευρισμένος. Στο μεταξύ ο Πάρης πλησιάζει την Αμαλία και της λέει: «Ζήτησα από τους γονείς μου να ακυρωθεί ο αρραβώνας μας», τα πάντα όμως αλλάζουν για τον ίδιο όταν μαθαίνει ότι πήγε η Πολυξένη στον «Παράδεισο».

Ο Παράδεισος των Κυριών: Ένας φόνος ανοίγει το κουτί της Πανδώρας

Παράλληλα όμως οι γονείς τους δεν δέχονται την πρόταση του Πάρη και τόσο ο Αποστόλης όσο και ο Χριστόφορος δείχνουν αποφασισμένοι να τους παντρέψουν. Την ίδια στιγμή η Βικτώρια δίνει μια σημαντική πληροφορία στον Θανάση.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια απο την σειρά Παράδεισος των Κυριών με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close