Ο Παράδεισος των Κυριών: Ένας φόνος ανοίγει το κουτί της Πανδώρας

Ο Παράδεισος των Κυριών: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς ένας φόνος ανοίγει το κουτί της Πανδώρας.

Δυναμικά ξεκίνησε η σειρά έχουμε να πούμε και μας αρέσει…Για να δούμε και στη συνέχεια…

Η Ευαγγελία Συριοπούλου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή Happy Day .Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για την συμμετοχή της στην σειρά του ALHA και μας έδωσε και μια εικόνα για το τι θα επακολουθήσει στην πορεία.

Δείτε ακόμη Ο Παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: 5, 6, 7, 8,

Ο Παράδεισος των Κυριών: Ένας φόνος ανοίγει το κουτί της Πανδώρας

Δείτε επίσης : Παράδεισος των Κυριών: O Χρήστος Πλαΐνης δίνει σποιλερ για την σειρά

Συγκεκριμένα η  Ευαγγελία Συριοπούλου είπε : Κάνουμε ενα ταξίδι στο παρελθόν στο 1963 ,ο Παράδεισος των Κυριών ετοιμάζεται για τα εγκαίνια και εκεί θα βρεθεί όλος ο καλός ο κόσμος πολιτικοί, ηθοποιοί οπότε όλο το προσωπικό και οι ιδιοκτήτες ετοιμάζονται γιαυτά τα εγκαίνια.

Παρόλα αυτά ένας αναπάντεχος θάνατος θα ανατρέψει τις ζωές όλων και κάπως έτσι ανοίγει το κουτί της Πανδώρας. Γίνονται πάρα πολλές ανατροπές και πολλά μυστικά θα βγούνε στον αέρα . Απο σήμερα θα δούμε πολύ πιο βαθιά κρυμμένα μυστικέ και της Μιράντας που είναι ενα κορίτσι που δεν έχει  περάσει καθόλου εύκολα στην ζωή της .Είναι η διευθυντήρια του προσωπικού και επειδή δεν έχει παντρευτεί ο κόσμος την λέει γεροντοκόρη.

Δείτε ακόμη Ο Παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: 1, 2, 3, 4

Ο Παράδεισος των Κυριών: Ένας φόνος ανοίγει το κουτί της Πανδώρας

Δείτε επίσης : Ο Παράδεισος των Κύριων: Οι χαρακτήρες της σειράς

Η Μιράντα είναι ένας τραγικός χαρακτήρας είπε η ηθοποιός ολοκληρώνοντας.

Δειτε παρακάτω το σχετικό βίντεο

Close