Ο-Παράδεισος-των-Κυριών-Αμαλία-Ντίνος

Ο Παράδεισος των Κυριών: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως η Αμαλία έρχεται αντιμέτωπη με τον χειρότερο εφιάλτη της.

Καλά ξεκινάμε βλέπω…

Με φόντο την Αθήνα πριν από 60 χρόνια, στον «Παράδεισο των Κυριών» (πρεμιέρα 19/9) οι ζωές κάποιων ανθρώπων μπερδεύονται μέσα από ένοχα μυστικά του παρελθόντος.

Κρυφούς έρωτες, μίση, συμφέροντα και δολοφονίες. Τρεις φόνοι, που συμβαίνουν σχεδόν ταυτόχρονα, γίνονται η αιτία και η αφορμή για όλα όσα θα ακολουθήσουν!

Δείτε ακόμη Ο Παράδεισος των κυριών: Ο Μπάμπης από τις Άγριες Μέλισσες σε ρόλο έκπληξη

Ο Παράδεισος των Κύριων: Οι χαρακτήρες της σειράς

Δείτε ακόμη Ο Παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: 1, 2, 3, 4

Βρισκόμαστε στην Αθήνα του 1963. Τα εγκαίνια του πολυτελούς καταστήματος γυναικείας μόδας «Ο παράδεισος των κυριών» αναμένονται να είναι φαντασμαγορικά.

Η βραδιά θα περιλαμβάνει ζωντανή ορχήστρα, επίδειξη μόδας με πρωταγωνίστρια την πρώην Σταρ Ελλάς Ντέπυ Βλαστού (Τραϊάνα Ανανία) – και αρραβωνιαστικιά τού ενός εκ των δύο ιδιοκτητών.

Δείτε ακόμη Ο Παράδεισος των Κύριων: Οι χαρακτήρες της σειράς

Ο παράδεισος των κυριών: Ο Λάζαρος θέλει να τους καταστρέψει όλους

Δείτε ακόμη Ο παράδεισος των κυριών: Ο Λάζαρος θέλει να τους καταστρέψει όλους

Παράλληλα έχουν κληθεί λαμπεροί καλεσμένοι από τον χώρο της μόδας, του κινηματογράφου και της πολιτικής προκειμένου να τιμήσουν με την παρουσία τους τούς νεαρούς ανερχόμενους επιχειρηματίες Αριστείδη Γερακά (Μιχάλης Σαράντης) και Ντίνο Παπακώστα (Αργύρης Πανταζάρας), που έχουν ως στόχο να αλλάξουν τον εμπορικό χάρτη της πόλης, αλλά και τις ζωές τους.

Τα γενέθλια της Αμαλίας ανατρέπουν τα πάντα στον «Παράδεισο των Κυριών»

Όλα αρχίζουν όμως ένα βράδυ πριν από τα εγκαίνια. Τόσο ο Αριστείδης όσο και ο Ντίνος είναι καλεσμένοι στη δεξίωση που έχει οργανώσει ο Χριστόφορος (Λάζαρος Γεωργακόπουλος) ο πατέρας, της κρυφής σχέσης του Ντίνου, της Αμαλίας (Νατάσα Εξηνταβελόνη) για τα γενέθλιά της. Εκείνο το βράδυ, που η Αμαλία κλείνει τα 20 της χρόνια, όλα θα αλλάξουν!

Δείτε ακόμη Παράδεισος των Κυριών: Οι ηθοποιοί και η υπόθεση της σειράς

Ο Παράδεισος των Κυριών: Οι τρεις ταυτόχρονοι φόνοι που θα ανατρέψουν τα πάντα

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η σειρά μεταφέρεται 3 μήνες μετά

Τα σχέδια του Ντίνου και του Αριστείδη θα κοπούν απότομα, ενώ και οι δύο θα έρθουν αντιμέτωποι με εφιαλτικά μυστικά του παρελθόντος, τα οποία αναμένεται να στοιχειώσουν το μέλλον τους και θα τους κάνουν εν αγνοία τους ήρωες ενός ανήθικου δράματος.

Ο Αριστείδης δολοφονείται

Οι τραγικές εξελίξεις που ακολουθούν έχουν αφήσει τον Ντίνο σε κατάσταση σοκ. Ο συνέταιρος και αδελφικός του φίλος, ο Αριστείδης, βρίσκεται δολοφονημένος και η γυναίκα της ζωής του η Αμαλία παντρεύεται άλλον.

Επιπλέον τα εγκαίνια του μαγαζιού, ύστερα απ’ όλα αυτά, πρέπει να ακυρωθούν και η πιθανότητα της οικονομικής καταστροφής δεν φαντάζει πια και τόσο μακριά.

Την ίδια ώρα, μέσα σε όλα αυτά εμφανίζονται και δύο αστυνόμοι οι οποίοι, αντί να βοηθήσουν στη λύση του μυστηρίου του θανάτου του Αριστείδη, περιπλέκουν ακόμη περισσότερο την υπόθεση.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Μαργαρίτα βρίσκει το πτώμα του Ανέστη

Ο Παράδεισος των Κυριών: Οι τρεις ταυτόχρονοι φόνοι που θα ανατρέψουν τα πάντα

Δείτε ακόμη Σασμός: Αυτά που λέει ο Μαθιός στην Βασιλική θα σας γονατίσουν

Μάλιστα η Παππά (Ευαγγελία Συριοπούλου), η οποία είναι υπεύθυνη του καταστήματος και διευθύντρια προσωπικού, για κάποιον περίεργο λόγο προσπαθεί να αποφύγει να δώσει κατάθεση.

Στο μεταξύ, η Αμαλία αντιλαμβάνεται ότι οι γονείς της επιμένουν να την παντρέψουν με τον άντρα που την κακοποίησε, και φυσικά αντιδρά άσχημα!

Η Βικτώρια καταστρώνει σατανικό σχέδιο

Η επιστροφή της Αμαλίας έχει δώσει κάποια ελπίδα για το μέλλον στον Ντίνο, ο οποίος δίνει εντολή τα εγκαίνια να γίνουν την επόμενη εβδομάδα. Κι ενώ όλα δείχνουν να μπαίνουν πάλι σε μία σειρά, η εξαφάνιση της Ντέπυς, του τελευταίου ανθρώπου που είδε τον Αριστείδη ζωντανό, δεν αφήνει αμφιβολίες ότι η υπόθεση είναι πολύ πιο περίπλοκη από ό,τι παρουσιάζεται.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Άννα καταθέτει εναντίον της Καλλιόπης και καίει την Καπετάνισσά

Ο Παράδεισος των Κυριών: Οι τρεις ταυτόχρονοι φόνοι που θα ανατρέψουν τα πάντα

Δείτε ακόμη Σασμός: Η υγεία του Αστέρη κλονίζεται από την μεταμόσχευση και χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου

Επιπλέον ο Αποστόλης (Βαγγέλης Αλεξανδρής) πληροφορείται τον θάνατο του γιου του και ζητάει ευθύνες από τη Βικτώρια (Θεοδώρα Τζήμου). Η μόνη της ελπίδα για να γλιτώσει από τις συνεχείς πιέσεις του είναι να επισπευστεί ο γάμος της ανιψιάς της με τον Πάρη (Γιώργος Νούσης), πράγμα που αποδεικνύεται πολύ πιο δύσκολο απ’ ό,τι νόμιζε και θα την αναγκάσει να πάρει «έκτακτα» μέτρα.

Η Αμαλία αντιμέτωπη με νέο εφιάλτη

Η Ντέπυ επισκέπτεται το σπίτι του Ντίνου και του εξηγεί τον λόγο για τον οποίο εξαφανίστηκε και πρέπει να συνεχίζει να παραμένει εξαφανισμένη. Από την άλλη, ο Ντίνος την πιέζει πριν διαφύγει στο εξωτερικό να πάει και να δώσει κατάθεση στην αστυνομία.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Ιουλία καλεί τον Στάθη στο σπίτι της

Ο Παράδεισος των Κυριών: Οι τρεις ταυτόχρονοι φόνοι που θα ανατρέψουν τα πάντα

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ποιος Δημοσθένης; Ο γιος και η κόρη του τον ξεπερνάνε

Τελικά, τα καταφέρνει και η Ντέπυ δέχεται να μιλήσει, όμως και πάλι την τελευταία στιγμή όλα ανατρέπονται. Στο μεταξύ, αποκαλύπτεται κι ένας άλλος φόνος και ο Αποστόλης δεν μπορεί να βγάλει από το μυαλό του ότι και με αυτόν συνδέεται η Βικτώρια.

Την ίδια στιγμή και όσο ο Ντίνος προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια του, σύμφωνα με το tv24, η Αμαλία έρχεται αντιμέτωπη με τον μεγαλύτερό της εφιάλτη.

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια  με ένα κλικ εδώ

Close