Ο Παράδεισος των Κυριών: Ο Αποστόλης εμμονικός και έχει ένα νόθο παιδί

Ο Παράδεισος των Κυριών: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε τον εμμονικό Αποστόλη και το δολοφονημένο νόθο παιδί του.

Αυτή η σειρά όλο και κάτι μας αποκαλύπτει

 

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής, έδωσε αποκλειστική συνέντευξη στο περιοδικό Tivi Σίριαλ και έδωσε σποίλερ για την σειρά και για όσα θα γίνουν στα επόμενα επεισόδια.

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής, μας συστήθηκε ως «Κυριάκος Βαμβακάς» στις «Άγριες μέλισσες», όπου άφησε το καλλιτεχνικό του αποτύπωμα. Τη νέα τηλεοπτική σεζόν μάς ξανασυστήνεται ως «Αποστόλης Βασιλείου» στη νέα καθημερινή σειρά του ALPHA «Ο παράδεισος των κυριών».

Δείτε ακόμη Ο Παράδεισος των Κυριών: Η Αμαλία έρχεται αντιμέτωπη με τον χειρότερο εφιάλτη της

Άγριες Μέλισσες: Ο Κυριάκος τουλουμιάζει στο ξύλο τον Ακύλα

Δείτε ακόμη Ο Παράδεισος των κυριών: Ο Μπάμπης από τις Άγριες Μέλισσες σε ρόλο έκπληξη

Μόνο που αυτή τη φορά ο ήρωάς του δεν φαίνεται να γίνεται καθόλου συμπαθής στο κοινό. Το σίγουρο είναι πως ο ηθοποιός έχει αποδείξει ότι μπορεί να φέρει εις πέρας κάθε ρόλο που του ανατίθεται, χαρίζοντάς μας δυνατές ερμηνείες.

Αποκαλυπτικός ο Βαγγέλης Αλεξανδρής για τη σειρά «Ο Παράδεισος των Κυριών»

Ύστερα από τρία χρόνια θητείας στις «Άγριες μέλισσες», έρχεται ο «Παράδεισος των κυριών». Κατ’ αρχάς ποια ήταν η αίσθηση όταν μπήκατε σε άλλο πλατό;

«Ήταν λίγο περίεργο. Νέος ρόλος, νέοι συνάδελφοι, νέα ιστορία. Απλά επειδή είναι η ίδια παραγωγή κι ένας από τους δύο σκηνοθέτες που είχα στις “Μέλισσες” είναι στο τιμ της καινούργιας σειράς, ήταν πιο ομαλή η μετάβαση».

Δείτε ακόμη Ο Παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: 1, 2, 3, 4

Βαγγέλης Αλεξανδρής: Ο «Κυριάκος Βαμβακάς» φωτογραφίζεται με τον ενός έτους γιο του! (εικόνα)

Δείτε ακόμη Ο Παράδεισος των Κύριων: Οι χαρακτήρες της σειράς

Ζω déjà vu κατάσταση. Μεταφερόμαστε στην εποχή όπου η Αθήνα αρχίζει να γίνεται μεγάλο αστικό κέντρο, πάνω στην ανάπτυξή της, και στην οποία έρχονται άνθρωποι από την επαρχία προκειμένου να αναζητήσουν το όνειρο, να κάνουν δηλαδή λεφτά και κατ’ επέκταση τη μεγάλη ζωή».

Σημείο αναφοράς στη νέα σειρά είναι ένα λαμπερό πολυκατάστημα το οποίο έχουν δύο συνέταιροι, ο Ντίνος και ο Αριστείδης. Ο Αποστόλης Βασιλείου, ο ήρωάς σας, πώς συνδέεται μαζί τους;

«Είναι ο ιδιοκτήτης του κτιρίου, αν και έχει περάσει εν αγνοία της συζύγου του σε άλλα χέρια».

Ας πάρουμε λοιπόν τα πράγματα από την αρχή. Ποιος είναι ο Αποστόλης;

«Ο Αποστόλης είναι ένας άνθρωπος από την επαρχία. Κλασικός προικοθήρας, ήρθε από ένα χωριό της Καλαμάτας και δούλεψε ως σερβιτόρος σε διάφορα καλά μαγαζιά επειδή ήταν εμφανίσιμος, κυνηγώντας την πλούσια νύφη, την οποία βρήκε στο πρόσωπο της Όλγας, κόρης ενός από τους πιο πλούσιους κτηματομεσίτες της εποχής.

Δείτε ακόμη Ο παράδεισος των κυριών: Ο Λάζαρος θέλει να τους καταστρέψει όλους

Ο Παράδεισος των Κυριών: Ο Αποστόλης εμμονικός και έχει ένα νόθο παιδί

Δείτε ακόμη Παράδεισος των Κυριών: Οι ηθοποιοί και η υπόθεση της σειράς

Τίποτα δεν είναι στο όνομά του καθώς ο πεθερός του είχε βάλει αυτόν τον όρο προκειμένου να συναινέσει σε αυτόν τον γάμο. Όσο είναι μαζί με τη γυναίκα του θα έχει να διαχειρίζεται τη μισή Αθήνα, αν χωρίσουν θα μείνει στον άσο. Τη σύζυγό του δεν την ερωτεύτηκε ποτέ και συχνά γίνεται προσβλητικός απέναντί της».

Έχει ερωμένη;

«Δεν έχει φιλενάδες, αλλά -όπως όλοι οι κύριοι εκείνης της εποχής- έχει υπηρεσία στο σπίτι… πολλαπλών καθηκόντων».

Έχει όμως ένα μυστικό που θα ανοίξει τον ασκό του Αιόλου.

«Έχει έναν γιο εκτός γάμου. Πριν παντρευτεί ήταν ερωτευμένος με μια κοπέλα την οποία άφησε έγκυο. Στην πορεία της εγκυμοσύνης γνώρισε την Όλγα, που ήταν γόνος αριστοκρατικής οικογένειας.

Δείτε ακόμη  Παγιδευμένοι: Οι χαρακτήρες της σειράς

Άγριες Μέλισσες-Κυριάκος-

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ποιος Δημοσθένης; Ο γιος και η κόρη του τον ξεπερνάνε

Έτσι, συνεννοήθηκε με τον γιατρό και τη μαία να πουν στη μητέρα ότι το παιδί πέθανε στη γέννα. Το μωρό το έδωσε σε ανάδοχη οικογένεια και παρακολουθούσε από μακριά το μεγάλωμά του».

Και έχει κι έναν γιο με την Όλγα.

«Είναι ένα σπουδαγμένο παιδί, οξυδερκής, αλλά κοινωνικά αδέξιος και συναισθηματικά ασταθής. Η προβληματική σχέση των γονιών του και η στάση του Αποστόλη να τον θέλει σκληρό και να τον πιέζει συνέχεια να γίνει κάτι που δεν είναι, τον οδηγούν σε ακραίες και βίαιες συμπεριφορές.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Δήμιος ο Ιπποκράτης και η Αθηνά μαρτύρησε στα χέρια του

Ο Παράδεισος των Κυριών: Ο Αποστόλης εμμονικός και έχει ένα νόθο παιδί

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η σειρά μεταφέρεται 3 μήνες μετά

Είναι προσκολλημένος στη μητέρα του κι έχει εμμονικό πάθος με την Αμαλία, την κοπέλα του Ντίνου».

Πάντως, από όσα λέτε, ο Αποστόλης είναι αδίστακτος, αμοραλιστής και δείχνει να μην έχει ευαισθησίες.

«Περηφανεύεται ότι έχει τελειώσει το πανεπιστήμιο του δρόμου. Δεν είναι θετικός χαρακτήρας. Είναι σκοτεινός κι αρνητικός τύπος, που προσπαθεί να κρατηθεί στην επιφάνεια, πατώντας ακόμη και επί πτωμάτων».

Η πρώην σύντροφός του μαθαίνει ότι ζει αυτό το παιδί;

«Ναι και γι’ αυτό τον εκβίασε, καταφέρνοντας να γράψει στον γιο τους το πολυκατάστημα. Εκείνος υπέκυψε για να μη χάσει τα προνόμια και προσπαθεί τώρα να το ξαναπάρει με δόλιους τρόπους.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Μαργαρίτα βρίσκει το πτώμα του Ανέστη

Ο Παράδεισος των Κυριών: Ο Αποστόλης εμμονικός και έχει ένα νόθο παιδί

Δείτε ακόμη Σασμός: Αυτά που λέει ο Μαθιός στην Βασιλική θα σας γονατίσουν

Η γυναίκα του ξέρει ότι το κτίριο το νοικιάζουν. Μετά τον φόνο του νόθου γιου, όμως, το κατάστημα περνάει στη μητέρα του».

Πώς νιώθει ο Αποστόλης για τη δολοφονία του γιου του;

«Τον αγγίζει βαθιά. Είναι η μόνη στιγμή που βλέπουμε τη συναισθηματική του πλευρά και μια ρωγμή, που δεν ξέρω αν είναι από εγωισμό ή γιατί πραγματικά αισθάνεται ενοχές που αυτό το παιδί μεγάλωσε μόνο του και χωρίς βοήθεια. Αυτός ο γιος τού έμοιαζε περισσότερο.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Άννα καταθέτει εναντίον της Καλλιόπης και καίει την Καπετάνισσά

Ο Παράδεισος των Κυριών: Ο Αποστόλης εμμονικός και έχει ένα νόθο παιδί

Δείτε ακόμη Σασμός: Η υγεία του Αστέρη κλονίζεται από την μεταμόσχευση και χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου

Ταυτίζεται μαζί του γιατί πέρασε κι εκείνο στη ζωή του διά πυρός και σιδήρου. Μετά από αυτό το γεγονός, έχουν να γίνουν πολλά που θα δείτε στη συνέχεια».

Εκτός όμως από τη σειρά, θα πρωταγωνιστήσετε από τις 14 Οκτωβρίου στην παράσταση «Dogville», του Λαρς Φον Τρίερ.

«Η σκηνοθεσία είναι της Λίλλυς Μελεμέ, που είναι ένας ευφάνταστος άνθρωπος, μια ήρεμη δύναμη με ωραίες ιδέες που εμπνέουν όλη την ομάδα.

Ο θίασος αποτελείται από τους Στέλιο Μάινα, Ελλη Τρίγγου, Θοδωρή Κατσαφάδο, Νικολέτα Βλαβιανού, Ανδρέα Νάτσιο, Φωτεινή Παπαχριστοπούλου, Αλέξανδρο Μαυρόπουλο, Πάρη Λεόντιο, Νίνα Εππα. Κεντρική ηρωίδα είναι η γοητευτική Γκρέις, που καταφτάνει κυνηγημένη από εγκληματίες στην απομονωμένη κωμόπολη Dogville.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Αστέρης λιώνει απο τον καημό του

Ο Παράδεισος των Κυριών: Ο Αποστόλης εμμονικός και έχει ένα νόθο παιδί

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Στεφανής θα φέρει την μεγάλη ανατροπή

Παρότι η παρουσία της μοιάζει να απειλεί τον φιλήσυχο χαρακτήρα του τόπου, οι ντόπιοι πείθονται να την προστατέψουν. Εκείνη προσφέρει ως αντάλλαγμα την εργασία της στις καθημερινές δουλειές των κατοίκων.

Κι ενώ στην αρχή η πόλη θα αγκαλιάσει τη νεαρή κοπέλα, οι κάτοικοι αρχίζουν να δείχνουν το αληθινό τους πρόσωπο. Το έργο αποτελεί μια αλληγορία για την αγάπη, τη σύγχρονη κοινωνία, τη φοβία, τη δειλία, τη συγχώρεση. Το αποτέλεσμα πιστεύω ότι θα δικαιώσει τους θεατές».

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από το παγιδευμένοι  με ένα κλικ εδώ

Close