Παράδεισος-των-Κυριών-Ντίνος-Μιράντα

Παράδεισος των Κυριών: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε μια νέα σχέση στην σειρά.

Βρε τα παιδιά μας τα φτιάξανε τελικά…

Ο ηθοποιός Μιχάλης Πανάδης ή αλλιώς ο Πασχάλης στη σειρά, Ο Παράδεισος των Κυριών, μίλησε σε εβδομαδιαίο τηλεοπτικό περιοδικό για τον έρωτα της Τζένης που θα τον κάνει να ταρακουνηθεί!

Όπως είπε ο ίδιος, ο Πασχάλης και η οικογένειά του είναι μία αντίστιξη στις υπόλοιπες οικογένειες της σειράς που ανήκουν στη μεγαλοαστική τάξη αλλά όπως ανέφερε, οι άνθρωποι που στερούνται τα υλικά αγαθά με κάποιο τρόπο τα αντισταθμίζουν με το να είναι αισιόδοξοι, χαρούμενοι και να αγαπιούνται περισσότερο.

Δείτε ακόμη Ο Παράδεισος των Κυριών επόμενα επεισόδια: 49, 50, 51, 52

Παράδεισος των Κυριών: Νέα σχέση στην σειρά

Δείτε ακόμη Παράδεισος των Κυριών: Μιράντα και Ντίνος γίνονται εχθροί

Προς το παρόν ο Πασχάλης δε θα μιλήσει στη Γεωργία αφού τον προλαβαίνουν. Η Γεωργία, φλερτάρει με κάποιον άλλο και εκείνος είναι σε φάση που ψάχνεται αφού πρόκειται για έναν ήρωα που είναι θαυμαστής του γυναικείου φύλου.

Δείτε ακόμη Σασμός: Οι σκηνές που θα σοκάρουν τους τηλεθεατές

Παράδεισος των Κυριών: Νέα σχέση στην σειρά

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Παύλος συγκρούεται με την Αργυρώ

Σιγά σιγά, θα δει ότι υπάρχει ένα κορίτσι που δεν έχει καταλάβει ή δεν πίστευε ότι μπορεί να το θέλει κι αυτό είναι η Τζένη. Εκείνη είναι πραγματικά ερωτευμένη μαζί του και όταν εκείνος το αντιληφθεί θα σοκαριστεί!

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Μανώλης βρίσκει νέα κοπέλα

Παράδεισος των Κυριών: Νέα σχέση στην σειρά

 

Δείτε ακόμη Σασμός: Μακελειό στα χωράφια

Νόμιζε ότι το παιχνίδι που έκανε η Τζένη ήταν σε ένα αθώο πλαίσιο πειραγμάτων από συμπάθεια. Δεν πίστευε ότι αυτή η κοπέλα είναι όντως ερωτευμένη με τον ίδιο και όταν το καταλάβει θα υπάρξουν ανατροπές!

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια απο την σειρά Παράδεισος των Κυριών με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close