Παράδεισος-των-Κυριών-Μιράντα-Ντίνος

Παράδεισος των Κυριών:  Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως η Μιράντα και ο Ντίνος γίνονται εχθροί.

Ντίνο πάλι σκατά τα έκανες

Όπως σας αποκαλύψαμε στο προηγούμενο ρεπορτάζ μας, η απόφαση της Αμαλίας να παντρευτεί τον Πάρη ισοπεδώνει τον Ντίνο. Δίπλα του σε αυτή τη δύσκολη στιγμή που περνάει βρίσκεται η Μιράντα η οποία του συμπαραστέκεται.

Σύμφωνα με τις νεότερες εξελίξεις που σας εξασφαλίσαμε, στα προσοχή επεισόδια οι δυο τους παίρνουν πολύ χρόνο μαζί και έρχονται κοντά. Τόσο που παραδίδονται στα συναισθήματά τους και φιλιούνται. Έπειτα από αυτό η κοπέλα είναι πολύ ευτυχισμένη σε αντίθεση με τον Παπακώστα, που μετανιώνει για την πράξη του,

Δείτε ακόμη Παράδεισος των Κυριών: Ο αρραβώνας που θα ανατρέψει τα πάντα

Ο Παράδεισος των Κυριών επόμενα επεισόδια: 45, 46, 47, 48

Δείτε ακόμη Παράδεισος των Κυριών: Μιράντα και Ντίνος έρχονται κοντά

Μάλιστα την επόμενη μέρα, ο τελευταίος ψάχνει τρόπους για να μιλήσει στην Μιράντα και να της εξηγήσει πως πραγματικά αισθάνεται. Τότε, η Ζηνοβία του συμβουλεύει πως πρέπει να χειριστεί το συγκεκριμένο ζήτημα μιας και έχει καταλάβει πως η Μιράντα είναι ερωτευμένη μαζί του.

Δείτε ακόμη Ο Παράδεισος των Κυριών επόμενα επεισόδια: 45, 46, 47, 48

Ο Παράδεισος των Κυρίων : Η Μιράντα πηγαίνει φυλακή

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Σταύρος απειλεί άσχημα τον Αστέρη και τα παίζει όλα για όλα

Λίγο αργότερα ο Ντίνος ζητάει από την κοπέλα να μιλήσουν και τότε της εξομολογείται πως δεν μπορεί να την δει ερωτικά γιατί δεν έχει ξεπεράσει την Αμαλία.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Βασιλική νιώθει να πνίγεται μέσα στον γάμο της

Παράδεισος-των-Κυριών-Ντίνος

Δείτε ακόμη Σασμός: Πάει για Τρίτη σεζόν η σειρά;

Η Μιράντα θυμώνει και του ζητάει εξηγήσεις τόσο για το φιλί που έδωσαν όσο για την συμπεριφορά που έχει απέναντί της τον τελευταίο καιρό. Οι δυο τους έχουν μία έντονη συζήτηση και η απάντηση του Ντίνου την εξοργίζουν ακόμα περισσότερο.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Λευτέρης αποκαλύπτει τα πάντα στην Θοδώρα

Παράδεισος των Κυριών: Ο Χρηστίδης απειλεί την Μιράντα

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο συγγραφέας της σειράς μας δίνει spoiler για το τέλος Αστέρη – Αργυρώ

Η Μιράντα δεν μπορεί να συνέλθει από την απόρριψη του Παπακώστα και ακόμα και κατά τη διάρκεια της δουλειάς είτε τον αποφεύγει είτε του μιλάει απότομα. Ο θυμός αλλά και η συμπεριφορά που έχει αιφνιδιάζουν τον Ντίνο, ο όποιος συνειδητοποιεί πως η κοπέλα τον βλέπει πια σαν εχθρό της.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια απο την σειρά Παράδεισος των Κυριών με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close