Σασμός-Παύλος-Αργυρώ

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως ο Παύλος συγκρούεται με την Αργυρώ.

Αργυρώ μου έχει δίκιο ο Παυλίτος…

Τα πάνω κάτω έρχονται στο «Σασμό» κι η Αργυρώ έρχεται αντιμέτωπη με όλους και κυρίως με τον Παύλο που ρίχνει όλες τις ευθύνες πάνω της. Μία απόφαση πρέπει να παρθεί κι η Αργυρώ βρίσκεται μπροστά σε ένα τεράστιο δίλημμα, στο επόμενο επεισόδιο.

Όλοι γυρίζουν εναντίον της και της επιτίθενται, αφού σκέφτεται σοβαρά να πουλήσει τα κτήματα που κληρονόμησε από τον Άγγελο στους Σταματάκηδες.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Μανώλης βρίσκει νέα κοπέλα

Σασμός-Παύλος

Δείτε ακόμη Σασμός: Μακελειό στα χωράφια

Υπενθυμίζουμε ότι προκειμένου να μη γίνει κανά κακό, ο Αστέρης πρότεινε στην Αργυρώ να αγοράσουν μερικά κτήματα για να επιστρέψουν ξανά στα χέρια των Σταματάκηδων.

Μολονότι η γιαγιά Ειρήνη κι η Μαρίνα προτρέπουν την Αργυρώ να δεχτεί την πρόταση, η κοπέλα έρχεται αντιμέτωπη με τις αντιρρήσεις του θείου της του Παύλου και της καλής της φίλης της Άσπας, στη συνέχεια του «Σασμού».

Δείτε ακόμη Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος: 48 , 49 , 50 , 51

Σασμός: Ο Σταύρος γίνεται η σκιά της Αργυρώς

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Σταύρος γίνεται η σκιά της Αργυρώς

Ύστερα, όμως, από πολλή σκέψη, η Αργυρώ αποφασίζει να πουλήσει τα χωράφια στους Σταματάκηδες προκειμένου να υπάρξει ένας – έστω και μικρός – «Σασμός».

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Βασιλική αποκαλύπτει στην Αργυρώ πως την έσωσε ο Αστέρης

Δείτε ακόμη Σασμός: Σε ευχαριστώ κοπέλι μου, σου χρωστάω τη ζωή μου

Παρόλα αυτά, η απόφαση αυτή αντί να φέρει ειρήνη, θα φέρει την καταστροφή, αφού θα προκαλέσει την οργή τόσο του Παύλου και της Άσπας, όσο και της Καλλιόπης, η οποία θα βάλει μπρος ένα σκοτεινό σχέδιο.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close