Σασμός-Αργυρώ

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε της σκηνές που θα σοκάρουν τους τηλεθεατές.

Αχ θα σβήσουμε το βλέπω εγώ…

Μόνο ψύχραιμοι δεν είναι οι κάτοικοι της Ανω Ποριάς, που ανησυχούν πως ξεκινά ένας νέος γύρος βεντέτας μεταξύ Βρουλάκηδων και Σταματάκηδων.

Η αγωνία της Αιμιλίας είναι μεγάλη όταν μαθαίνει πως ο Παύλος είναι στο νοσοκομείο, ενώ ο Σταύρος κλονίζεται όταν μαθαίνει πως ο Αστέρης βοήθησε την Αργυρώ να ξεπεράσει το πρόβλημα της υγείας της.

Το περιοδικό Tv24 έχει από τώρα όσα συγκλονιστικά θα παρακολουθήσουμε στο Σασμό τη νέα εβδομάδα που έρχεται! Η ώρα της κρίσης έχει έρθει. Είναι η ώρα που θα πρέπει να παρθεί μια απόφαση για τα κτήματα που πέρασαν στα χέρια της Αργυρώς.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Παύλος συγκρούεται με την Αργυρώ

Σασμός-Παύλος

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Μανώλης βρίσκει νέα κοπέλα

Η διαθήκη του Αγγελου έγραφε αυτό ως τελευταία του επιθυμία και ενώ όλοι όφειλαν να τη σεβαστούν, έχει ξεσπάσει ένας άτυπος πόλεμος στο χωριό για τα χωράφια. Οι οικογένειες των Βρουλάκηδων και των Σταματάκηδων μαζεύονται και αρχίζουν τα συμβούλια για το συγκεκριμένο θέμα.

Η Μαθιός πρότεινε να αγοράσουν τα κτήματα και με αυτόν τον τρόπο να οδηγηθούν στον σασμό, όμως στην οικογένεια της Αργυρώς δεν συμφωνούν όλοι. Η Ασπα και ο Παύλος είναι αρνητικοί σε αυτό το ενδεχόμενο, υποστηρίζοντας πως αυτό δεν θα το ήθελε ο Αγγελος αν ζούσε. «Κάλλιο να τα χάριζε, παρά να τα επέστρεφε στην οικογένεια των Σταματάκηδων.

Δείτε ακόμη Σασμός: Μακελειό στα χωράφια

Σασμός: Ο Σταύρος γίνεται η σκιά της Αργυρώς

Δείτε ακόμη Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος: 48 , 49 , 50 , 51

Θα μας βλέπει ο ανιψιός μου και θα στριφογυρίζει στον τάφο του. Μην τα δώσεις, Αργυρούλα μου. Μόνο κακό θα κάνει αυτή σου η απόφαση. Σε όλους μας», τονίζει ο Παύλος, ο οποίος μάλιστα είχε προσπαθήσει να πείσει την Αργυρώ να τα αγοράσει από εκείνη αλλά του είχε αρνηθεί.

Θετικές είναι μόνο η Μαρίνα και η γιαγιά Ρηνιώ, που κουρασμένες από τη χρόνια διαμάχη με την οικογένεια των Σταματάκηδων, το βλέπουν σαν μια υπέροχη αφορμή για να φτάσουν στην ειρήνη. Η Αργυρώ για μια ακόμη φορά βρίσκεται σε δίλημμα. Τελικά ανακοινώνει στον Αστέρη πως θα τα κρατήσει. «Αυτό ήταν το θέλημα του αδελφού μου και θα το σεβαστώ», του λέει και συνεχίζει:

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Σταύρος γίνεται η σκιά της Αργυρώς

Σασμός: Ο Σταύρος γίνεται η σκιά της Αργυρώς

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Βασιλική αποκαλύπτει στην Αργυρώ πως την έσωσε ο Αστέρης

«Φαίνεται πως είναι γραφτό οι οικογένειές μας να μη μονιάσουν ποτέ, Αστέρη». Ο Αστέρης δεν προσπαθήσει να την πείσει να αλλάξει γνώμη, όμως λίγο αργότερα, όταν η Καλλιόπη μάθει την τελική της απόφαση, θα γίνει έξαλλη.

Δεν σταματά να εκτοξεύει απειλές για τους Βρουλάκηδες που χρόνια τώρα μπαίνουν στο διάβα της και της χαλούν τα σχέδια. Η όλη κατάσταση έχει αρχίσει να δημιουργεί αναταραχή και ανησυχία στο μικρό χωριό της Ανω Ποριάς.

Δείτε ακόμη Σασμός: Σε ευχαριστώ κοπέλι μου, σου χρωστάω τη ζωή μου

Σασμός-Λευτέρης

Δείτε ακόμη Σασμός: Καταδίωξη σοκ για τον Λευτέρη – Τρέχει με την μητέρα του στα χέρια

Φοβούνται πως ίσως τα γεγονότα φέρουν στην επιφάνεια την παλιά βεντέτα και βγουν έξω τα όπλα. Μάταια ο παπα-Μιχάλης προσπαθεί ξανά να ηρεμήσει τα πνεύματα κάνοντας μια κουβέντα με την Καλλιόπη. «Ηρέμησε, Καλλιόπη, και σκέψου πριν πράξεις.

Το χωριό μας δεν έχει χώρο για άλλους μπελάδες. Κουράστηκαν οι ψυχές μας. Αρκετή αναστάτωση έχουμε βιώσει τα τελευταία χρόνια.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Σταύρος απειλεί άσχημα τον Αστέρη και τα παίζει όλα για όλα

Σασμός-Βασιλική-Μαθιός

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Βασιλική νιώθει να πνίγεται μέσα στον γάμο της

Άσε τα κτήματα στα χέρια που βρίσκονται τώρα. Σεβάσου την επιθυμία του νεκρού και βάλε έτσι ένα τέλος στην έχθρα μεταξύ σας. Μέχρι πότε θα συνεχιστεί αυτός ο πόλεμος;», τη ρωτά μα η καπετάνισσα δεν χάνει χρόνο να τον κατηγορήσει πως τα λόγια του είναι υποκινούμενα από την οικογένεια της Μαρίνας.

«Δεν είναι πλέον μόνες, παπά μου, για να τις υπερασπίζεται ετσά. Εχουν τον Παύλο κοντά τους και μάλιστα εκείνος θέλει να καταστρέψει το βιος μας, ό,τι δημιούργησε ο Βασίλης μου τόσα χρόνια. Εκείνος θέλει να μας πάρει ό,τι μας ανήκει», του λέει αλλά ο παπάς δεν συμμερίζεται την άποψή της.

Ο Νικηφόρος στο πλευρό της Καλλιόπης

Την ίδια στιγμή ο Λευτέρης λέει την αλήθεια για τη μητέρα του στη Θοδώρα. «Είναι ένα κομμάτι της ζωής μου που δεν θέλω να συζητάω αλλά που με πονάει βαθιά. Το μοιράζομαι μαζί σου γιατί θέλω να καταλάβεις πως δεν θέλω να σου έχω μυστικά.

Δείτε ακόμη Σασμός: Πάει για Τρίτη σεζόν η σειρά;

Σασμός-Νικηφόρος

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Λευτέρης αποκαλύπτει τα πάντα στην Θοδώρα

Δεν θέλω να σου λέω ψέματα. Θα ήθελα να τη γνωρίσεις κάποια στιγμή», είναι τα λόγια του και η Θοδώρα είναι ενθουσιασμένη που επιτέλους αποφάσισε να την κάνει μέρος της ζωής του. Η Βασιλική, ο Μαθιός και ο Αστέρης αναστατώνονται με τη στήριξη του Νικηφόρου στις απόψεις της Καλλιόπης.

Προσπαθούν να τον κάνουν να ηρεμήσει λίγο και να αφοσιωθεί στις σπουδές του αλλά εκείνος δεν ακούει πλέον κανέναν. Η Βασιλική ανησυχεί πολύ για την τύχη του και λέει στον Μαθιό να μην τον αφήσει από την προσοχή του.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο συγγραφέας της σειράς μας δίνει spoiler για το τέλος Αστέρη – Αργυρώ

Σασμός-Καλλιόπη

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Μανώλης κοντά στο τέλος

Στο μεταξύ ο Παύλος, οργισμένος και διψασμένος για εκδίκηση, πάει και παραμονεύει έξω από το αρχοντικό των Σταματάκηδων. Εκεί, όμως, γίνεται μάρτυρας μιας μεγάλης απειλής. Μιας μεγάλης πυρκαγιά που απειλεί την περιουσία των Σταματάκηδων.

Όμως ο Παύλος, που έχει βρεθεί έξω από το σπίτι τους, ξεχνά την κόντρα που τους χωρίζει και προσπαθεί να βοηθήσει την κατάσταση. Παρ’ όλα αυτά, οι δυνατές φλόγες θα τον ακινητοποιήσουν και θα θέσουν τη ζωή του σε μεγάλο κίνδυνο.

Δείτε ακόμη Σασμός: Σε πόλεμο η οικογένεια των Σταματάκηδων

Σασμός-Νικηφόρος

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Βασιλική ανάμεσα σε Μαθιό και Ευθύμη

Όταν λοιπόν λίγο αργότερα θα σπεύσουν στο σημείο οχήματα της πυροσβεστικής και αστυνομικές δυνάμεις για να θέσουν τη φωτιά υπό έλεγχο, θα βρουν τον Παύλο και θα απορήσουν. Αρχικά τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο για να σιγουρευτούν πως η κατάσταση της υγείας του είναι υπό έλεγχο και έπειτα θα ξεκινήσουν τις ανακρίσεις.

Εν τω μεταξύ, η φωτιά και ο τρόπος με τον οποίο ξεκίνησε, έχει αρχίσει να προβληματίζει όλο το χωριό. Τα σενάρια για το πώς ξεκίνησε και ακόμα περισσότερο ποιος την έβαλε, έχουν αρχίζει να αυξάνονται. Ο Νικηφόρος τα βάζει με όλους καθώς είναι σίγουρος ότι πίσω από αυτή την πράξη κρύβεται ο Παύλος.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Καλλιόπη τα τελειώνει όλα

Σασμός-Παύλος

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Δημήτρης βλέπει την Αιμιλία στο κρεβάτι με τον Παύλο

«Τι άλλο θέλουν από εμάς, θεία; Αυτό που έχουν βάλει στο μυαλό τους πρέπει να τους το βγάλουμε! Είναι καιρός τώρα που δεν έχουμε απαντήσει. Μάλλον τους αξίζει να τους βάλουμε λίγο στη θέση τους», της λέει και μοιραία τον θαυμάζει για τη λεβεντιά του.

Την ίδια ώρα η Βασιλική τρέμει γιατί νιώθει πως όλο αυτό δεν θα έχει ευνοϊκή κατάληξη. Και ενώ ο Νικηφόρος συμμαχεί με την Καλλιόπη, ο Αστέρης κάνει ό,τι μπορεί για να κατευνάσει τα πνεύματα, χωρίς όμως να ξέρει πως η Αργυρώ, με μια κίνηση που τους αφήνει όλους εμβρόντητους, τινάζει στον αέρα όσα θεωρούσε μέχρι τώρα δεδομένα.

Δημήτρης και Παύλος σε κόντρα

Ο Σταύρος βλέποντας τη ζωή του να έχει πάρει την κάτω βόλτα και γνωρίζοντας πως πλέον δεν του έχει μείνει κάτι, πηγαίνει να βρει τον Αστέρη και να τον απειλήσει! Η Αιμιλία ανησυχεί για τον Παύλο που πάει στο νοσοκομείο και δεν χάνει την ευκαιρία να βρεθεί ξανά κοντά του.

«Παύλο, ανησύχησα όταν έμαθα πως σε έφεραν εδώ εσπευσμένα. Ευτυχώς, απ’ ό,τι έμαθα, όλα είναι καλά, έτσι δεν είναι;», τον ρωτάει και εκείνος σπεύδει να της πει πως ακόμα δεν έχει έρθει η στιγμή να τους αφήσει χρόνους. Όμως δεν μπορεί να μην τον ρωτήσει και για τον πραγματικό λόγο που τον οδήγησε εκεί.

Δείτε ακόμη Σασμός: Εχθροί για τα μάτια μιας γυναίκας

Σασμός-Παύλος

Δείτε ακόμη Σασμός: Έτσι πήρε το σπίτι της Καλλιόπης φωτιά

«Σε παρακαλώ, πες μου πώς δεν εμπλέκεσαι με τον εμπρησμό στην περιουσία των Σταματάκηδων. Ξεπέρασε σε παρακαλώ τον θυμό σου.

Πήγαινε παρακάτω, έχουμε μεγαλώσει πλέον, Παύλο. Θα κάνει καλό σε όλους να επιστρέψει η ειρήνη στο χωριό», του επισημαίνει, αλλά δεν της απαντά. Του αρκεί που ανησύχησε και πήγε να τον δει.

Σασμός: Οι Σταματάκηδες στην φυλακή

Λίγο αργότερα στο δωμάτιο μπαίνει και ο Δημήτρης. Φανερά εκνευρισμένος που η γυναίκα του ανησύχησε για τον πρώην άντρα της, δεν χάνει την ευκαιρία να σχολιάσει πως του χαλάει τη ζωή.

Ο Παύλος παρόλο που βρίσκεται στο κρεβάτι του πόνου, θα συγκρουστεί μαζί του έντονα και ο Ευθύμης ξαφνικά θα βρεθεί ανάμεσα στους δύο φίλους του.

Σασμός: Οι Σταματάκηδες στην φυλακή

Ο Σταύρος, αποφασισμένος να διεκδικήσει το παιδί, ζητά τη βοήθεια της Στέλλας, ενώ η Αργυρώ βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο μαθαίνοντας πως μπορεί να χάσει το παιδί της.

Ένα στραβοπάτημα φέρνει τη Νάντια στην αγκαλιά του Νικηφόρου, ενώ ο Μανόλης προσπαθεί να προειδοποιήσει τον Λευτέρη για τον Πάνο. Η Στέλλα αποκαλύπτει στον Σταύρο πως ο Αστέρης έσωσε την Αργυρώ στην περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της και αυτό τον κάνει να χάσει τελείως τον έλεγχο.

Σασμος : Δείτε τον παπά Μιχάλη πριν από έντεκα χρόνια – Αγνώριστος

Αργυρώ και Μαρίνα έχουν αρχίσει να χάνουν τον ύπνο τους μήπως και χάσουν την επιμέλεια του παιδιού αλλά την ίδια στιγμή αποφασίζουν να μην αφήσουν κανέναν να τους κλέψει το ακριβότερο δώρο που έχουν στα χέρια τους.

Ο Δημήτρης ζητά από την Αιμιλία να διαλέξει βλέποντάς τη να μη λείπει από το πλευρό του Παύλου, ενώ ο Αντώνης επιστρέφει στο τμήμα έτοιμος να στήσει παγίδα στον Φαρμάκη. Καθώς η Καλλιόπη ξεκαθαρίζει με τον Παύλο, ο Μαθιός προσπαθεί να κατευνάσει τη Βασιλική που για πρώτη φορά ζητά… σασμό.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close