Παράδεισος-των-Κυριών-Ντίνος-Αμαλία

Παράδεισος των Κυριών: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως ο Ντίνος χωρίζει την Αμαλία.

Τι κάνεις ρε Ντίνο τι την χωρίζεις την κοπέλα…

Μία είδηση σοκ θα φέρει αντιμέτωπους τον Ντίνο και την Αμαλία στον «Παράδεισο των Κυριών», με αποτέλεσμα οι δύο πρωταγωνιστές να χωρίσουν οριστικά στη σειρά.

Όλα ξεκινούν μετά τις τελευταίες αδιαθεσίες της Αμαλίας. Σύντομα η κοπέλα θα συνειδητοποιήσει ότι είναι έγκυος και θα τρέξει να το πει στον αγαπημένο της. Ο Παπακώστας σοκάρεται αυτό αυτήν την αποκάλυψη και δε θα αργήσει να καταλάβει ότι το παιδί δεν είναι δικό του, αφού δεν είχαν επαφές.

Δείτε ακόμη Ο Παράδεισος των Κυρίων : Η Μιράντα πηγαίνει φυλακή

Ο Παράδεισος των Κυριών επόμενα επεισόδια: 41, 42, 43, 44,

Δείτε ακόμη Ο Παράδεισος των Κυριών επόμενα επεισόδια: 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40

Το ζευγάρι είχε διακόψει τη σχέση του, οπότε είναι αδύνατο να έχει μείνει έγκυος η Αμαλία από τον Ντίνο. Τότε, ο Παπακώστας εξοργίζεται και νιώθει προδομένος. Μην μπορώντας να διαχειριστεί την κατάσταση χωρίζει την Αμαλία και της φέρεται με έναν άσχημο τρόπο.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Για αυτό δεν κάνει σχέση η Ευτυχία με τον Κουράκο

Ο Παράδεισος των Κυριών επόμενα επεισόδια: 25, 26, 27, 28

Δείτε ακόμη Σασμός: Τέλος ο Μανώλης και ο Νικηφόρος

Όπως θα δούμε στη συνέχεια του «Παράδεισου των Κυριών», η Αμαλία σοκαρισμένη και με δάκρυα στα μάτια προσπαθεί να εξηγήσει στον Ντίνο την αλήθεια, αλλά μάταια.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο φόνος του Άγγελου δεν είναι ότι φαίνεται

Παράδεισος των Κυριών: Παντρεύεται η Αμαλία

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Γιάννα κοντά στον θάνατο

Σύντομα θα καταλάβει ότι έμεινε έγκυος το βράδυ που τη βίασε ο Πάρης. Το γεγονός ότι κυοφορεί το παιδί του Πάρη την σοκάρει ακόμη περισσότερο και καταρρέει.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Θέμης θα φτάσει στα άκρα

Παράδεισος-των-Κυριών-Αμαλία-

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Δήμητρα θα ξαναγίνει Ράινα

Μην ξέροντας σε ποιον να απευθυνθεί, τρέχει στην Όλγα και της εκμυστηρεύεται την αλήθεια. Η Όλγα ξαφνιάζεται και προσπαθεί να καθησυχάσει την κοπέλα, η οποία είναι απαρηγόρητη.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια απο την σειρά Παράδεισος των Κυριών με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close