Σασμός-Μανώλης-Νικηφόρος

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε το τέλος του Μανώλη και του Νικηφόρου.

Άσχημα μαντάτα και για τους δυο

Τα επόμενα επεισόδια στη σειρά του ALPHA,Σασμός, αναμένονται με τεράστιο ενδιαφέρον αφού όπως αποκαλύπτουν και οι δύο εκ των βασικών πρωταγωνιστών της, ο Γιώργος Αμούτζας και ο Στρατής Χατζησταματίου, ή αλλιώς ο Νικηφόρος και ο Μανώλης, δεν προβλέπεται να αποκαλύπτεται σύντομα ότι ο Μαθιός είναι δολοφόνος.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Άσπα συμμαχεί με τον Σταύρο και πληγώνει την Αργυρώ

Σασμός-Νικηφόρος

Δείτε ακόμη Σασμός: Ποια θα διαλέξει τελικά ο Νικηφόρος;

Οι δύο ηθοποιοί μίλησαν σε εβδομαδιαίο περιοδικό για την εμπειρία τους στη σειρά ενώ αποκάλυψαν ότι ο Νικηφόρος δεν πρόκειται να υποψιαστεί τον Μαθιό για τη δολοφονία του Στεφανή ενώ ο Μανώλης συνεχίζει την προσπάθεια να απομακρύνει την ιδέα ότι ο Παύλος κρύβεται πίσω από το φόνο.

Ο «Νικηφόρος» τόνισε ακόμα ότι δεν γίνεται να αποφευχθούν οι εντάσεις στη σειρά αλλά θα πρέπει να περάσει το μήνυμα του Σασμού προκειμένου να επικρατήσει η λογική.

Δείτε ακόμη Σασμός: Συλλαμβάνουν τον Ευθύμη για την απόπειρα δολοφονίας του Αντώνη

Σασμός-Μανώλης

Δείτε ακόμη Σασμός: Αποκλειστικό-Τότε θα δούμε την νύχτα πάθους για Αργυρώ – Αστέρη

Ο Γιώργος Αμούτζας μίλησε επίσης για τα ήθη και τα έθιμα του συγκεκριμένου τόπου, της ορεινής Κρήτης και είπε χαρακτηριστικά ότι εκεί τα αίματα ανάβουν πιο γρήγορα.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Μαθιός Επιτίθεται στη Βασιλική

Σασμός-Νικηφόρος

Δείτε ακόμη Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος: 40, 41, 42, 43

Στο μεταξύ η παρουσία της Νάντιας στο νυχτερινό μαγαζί της σειράς του ALPHA, θα κάνει τη ζωή του Μανώλη πιο εύκολη, όμως τα πραγματικά προβλήματα θα ξεκινήσουν όταν το κορίτσι αυτό το βάλει στο μάτι και ο Νικηφόρος.

Δείτε ακόμη Σασμός: Αργυρώ έλα να φέρουμε τον σασμό

Σασμός-Μανώλης

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Νάντια απειλεί τον γάμο του Μαθιού και της Βασιλικής

Οι δύο κολλητοί θα αργήσουν να καταλάβουν πως είναι ερωτευμένοι με το ίδιο άτομο, όταν όμως το κάνουν και παράλληλα συνειδητοποιήσουν πως κανείς δεν είναι διατεθειμένος να κάνει πίσω, η φιλία τους θα κλονιστεί. Ανάμεσα τους θα μπει ο ανταγωνισμός και η έχθρα!

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close