Παράδεισος-των-Κυριών-Αμαλία-Πάρης

Παράδεισος των Κυριών: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως όλα θα ανατραπούν στον γάμο την τελευταία στιγμή.

Α κατάλαβα…πάλι χαμός θα γίνει…

Η αναπάντεχη συνάντηση του Ντίνου και της Αμαλίας θα πληγώσει έναν από τους δυο πάρα πολύ, αλλά θα γεννήσει και κάποια συναισθήματα που θα δυσκολευτούν και οι δυο να τα αγνοήσουν.

Δείτε ακόμη Παράδεισος των Κυριών: Πάει για δεύτερο κύκλο η σειρά;

Παράδεισος των Κυριών-Ντίνος-

Δείτε ακόμη Ο Παράδεισος των Κύριων: Πιπίτσα και Μάρκος παίρνουν διαζύγιο

Η Αμαλία, λίγες ώρες πριν από τον γάμο της με τον Πάρη, αφού ζητήσει από την Πολυξένη μια πολύ μεγάλη χάρη που θα την φέρει σε δύσκολη θέση, θα κάνει άθελα της μια τρομακτικά μεγάλη αποκάλυψη στο λάθος άτομο.

Δείτε ακόμη Ο Παράδεισος των Κυριών: Ντίνος και Μιράντα γίνονται ζευγάρι

Παράδεισος-των-Κυριών-Αμαλία

Δείτε ακόμη Αργύρης Πανταζάρας: Νέος έρωτας για τον ηθοποιό της σειράς Ο Παράδεισος των Κυριών

Η Μιράντα θα δείξει την ευγνωμοσύνη της στο Μάρκο, ενώ για ακόμα μια φορά θα δούμε το μεγαλείο της καρδιάς της Σύρμως, αλλά και του Ντίνου, ο οποίος, παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει, δε χάνει την ανθρωπιά του.

Δείτε ακόμη Ο Παράδεισος των Κυριών: Μια αναπάντεχη συνάντηση ραγίζει καρδιές

Δείτε ακόμη Ο Παράδεισος των Κυριών επόμενα επεισόδια: 53, 54, 55, 56

Η Ντέπυ αποκαλύπτει στον Ντίνο τις προθέσεις της και ο Χριστόφορος κάνει μια τελευταία προσπάθεια να καταλάβει αν η Αμαλία θέλει πραγματικά να παντρευτεί τον Πάρη… Ο γάμος θα γίνει τελικά, ή μήπως όλα θα ανατραπούν την τελευταία στιγμή;

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια απο την σειρά Παράδεισος των Κυριών με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close