Παράδεισος-των-Κυριών-Ντίνος

Παράδεισος των Κυριών: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ευχάριστες καθώς θα δούμε πως πάει για δεύτερο κύκλο η σειρά.

Επειδή είμαστε φανατικοί, για το καλό του Alpha ελπίζουμε να πάει δεύτερο κύκλο γιατί θα κάνουμε σαματάαααα! ΧΑΧΑΧΑΧΑ!

Μπορεί να βρισκόμαστε στο τέλος μόλις του πρώτου τριμήνου της φετινής σεζόν, όμως η σειρά «Ο Παράδεισος των Κυριών» φαίνεται πως έχει ήδη κερδίσει την ψήφο εμπιστοσύνης του Alpha με το κανάλι να θέλει να επεκταθεί η συνεργασία και για δεύτερη σεζόν.

Δείτε ακόμη Ο Παράδεισος των Κύριων: Πιπίτσα και Μάρκος παίρνουν διαζύγιο

Ο Παράδεισος των Κύριων: Πιπίτσα και Μάρκος παίρνουν διαζύγιο

Δείτε ακόμη Ο Παράδεισος των Κυριών: Ντίνος και Μιράντα γίνονται ζευγάρι

Η επένδυση των καναλιών και ιδίως του Alpha στις σειρές μυθοπλασίας φαίνεται πως έχει αποδώσει τα μέγιστα. Με δεδομένη και την στροφή στις προτιμήσεις των τηλεθεατών στα σίριαλ, η αξιολόγηση των τωρινών σίριαλ θα καθορίσει και μέρος του προγράμματος για την επόμενη χρονιά.

Στον Alpha έχουν ήδη ξεκινήσει η συζητήσεις για το ποιες σειρές θα παραμείνουν και του χρόνου δημιουργώντας έτσι «σταθερές» στο πρόγραμμα.

Δείτε ακόμη Παράδεισος των Κυριών: Ο Ντίνος εξαφανίζεται

Ο-Παράδεισος-των-Κυριών-Ντίνος-Μιράντα

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Μύρωνας θα έρθει αντιμέτωπος με το κύκλωμα του Ευθύμη

Όπως μεταφέρει το ρεπορτάζ της RealNews που κυκλοφορεί, ο Παράδεισος των Κυριών φαίνεται να παίρνει το πράσινο φως για τη συνέχισή του και για δεύτερο κύκλο.

Η σειρά έχει καταφέρει να δημιουργήσει το δικό της κοινό ενώ όσον αφορά την τηλεθέαση στέκεται εξαιρετικά απέναντι από Ράδιο Αρβύλα αλλά και τα δελτία ειδήσεων. Η παραγωγή της σειράς έχει ήδη ενημερωθεί για τις προθέσεις τους καναλιού και όλα φαίνεται πως βαίνουμε σε συμφωνία.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο παπάς αποκτά νέο εχθρό

Παράδεισος-των-Κυριών-Ντίνος-Αμαλία

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Βασιλική απειλεί τον Φίλιππο με διαζύγιο

Να σημειωθεί ότι τη συνέχιση της σειράς ωφελεί φυσικά και το γεγονός ότι η Ιταλική σειρά στην οποία είναι βασισμένη ο «Παράδεισος», το «ll paradiso delle signore» είχε μεγάλη επιτυχία φτάνοντας μέχρι και τις 3 σεζόν!

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια απο την σειρά Παράδεισος των Κυριών με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close