Η-Γη-της-Ελιάς-Βασιλική

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως η Βασιλική απειλεί τον Φίλιππο με διαζύγιο.

Κάτσε λίγο βρε Βασιλικούλα τι κάνεις;;

Μπορεί η Βασιλική και ο Φίλιππος να έχουν περάσει δύσκολα, πριν και κατά τη διάρκεια του γάμου τους, όμως η αγάπη τους έχει καταφέρει να νικήσει τα πάντα στην σειρά «Η Γη της Ελιάς».

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος φτάνει την υπόθεση του Ανέστη στα άκρα

Η Γη της Ελιάς: Τρίτο πρόσωπο μπαίνει ανάμεσα στην Βασιλική και στον Φίλιππο

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Μαργαρίτα κινδυνεύει απο τον Αλέξη

Ακόμα κι αν η Αρετή έκανε τα πάντα για να τους χωρίσει, ακόμα κι αν πολλοί στη Μάνη τους ήθελαν χωριστά, ο Φίλιππος δεν σκέφτηκε ούτε στιγμή τη ζωή του μακριά από την Βασιλική. Αυτή τη φορά όμως, ένα νέο πρόσωπο θα φέρει μεγάλα προβλήματα.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Χρήστος ζητά απο την Εύα να ρίξει το παιδί

Η Γη της Ελιάς: Τρίτο πρόσωπο μπαίνει ανάμεσα στην Βασιλική και στον Φίλιππο

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Λυκούργος ξαναμπλέκει με την μαφία

Η Σάντρα λοιπόν, έρχεται στην Μάνη και ο Φίλιππος δείχνει ιδιαίτερα ενθουσιασμένος μαζί της. Η Σάντρα ασχολείται με δομές προσφύγων και γενικότερα η καλοσύνη και η θετική της ενέργεια θα κάνουν τον Φίλιππο να αισθανθεί ωραία μαζί της. Το ένα γεύμα διαδέχεται το άλλο και η Βασιλική απλά παρακολουθεί από απόσταση.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Κωσταντίνος μένει παράλυτος

Η Γη της Ελιάς: Τρίτο πρόσωπο μπαίνει ανάμεσα στην Βασιλική και στον Φίλιππο

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Σάντρα αναστατώνει τη ζωή του Φίλιππου

Κάποια στιγμή όμως η υπομονή της εξαντλείται και σε μια από τις σπάνιες αλήθεια είναι εκδηλώσεις ζήλιας θα δείξει στον Φίλιππο ότι δεν νιώθει άνετα με την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί.

Ο τελευταίος θα παραξενευτεί από την αντίδραση της και θα προσπαθήσει να κρατήσει ισορροπίες, τουλάχιστον στην αρχή. Η Βασιλική όμως θα του δώσει ένα γερό ταρακούνημα απειλώντας τον με διαζύγιο.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close