Έρχονται οι νέες Άγριες Μέλισσες : Η σειρά εποχής που ποντάρει ο ΑΝΤ1

Ο ΑΝΤ1 ετοιμάζει δυνατή αντεπίθεση με σημαντική επένδυση στη μυθοπλασία στο δεύτερο μισό της σεζόν. Το κανάλι του Αμαρουσίου ετοιμάζει τα σχέδιά του και ποντάρει ξανά στην μυθοπλασία.

Σημαντική επένδυση στη μυθοπλασία θα κάνει ο ANT1 στο δεύτερο μισό της σεζόν. Το κανάλι του Αμαρουσίου καταστρώνει τα σχέδιά του, με μεγάλο χρονικό ορίζοντα αφού μην ξεχνάμε ότι φέτος υπάρχει μία μεγάλη διαφοροποίηση σε σχέση με τα προηγούμενα.

Το Μουντιάλ, που διεξάγεται για πρώτη φορά χειμώνα, θα φέρει σημαντικές ανακατατάξεις στο πρόγραμμα του σταθμού. Στον ΑΝΤ1 σκοπεύουν να βγάλουν στο δεύτερο μισό της σεζόν μία νέα σειρά εποχής.

Δείτε επίσης : Φλόγα και Άνεμος επόμενα επεισόδια: Επεισόδιο 2

Έρχονται οι νέες Άγριες Μέλισσες : Η σειρά εποχής που ποντάρει ο ΑΝΤ1

Το… πείραμα με τις «Άγριες Μέλισσες» πέτυχε αφού η σειρά με τη σκηνοθετική υπογραφή του Λευτέρη Χαρίτου άφησε εποχή στην ελληνική τηλεόραση.

Το κανάλι, σύμφωνα με τη «Real Life» σκοπεύει να βγάλει στον αέρα μία σειρά με επίκεντρο τις γυναίκες στη μεταπολεμική Ελλάδα. Η σειρά «Ψυχοκόρες» θα είναι σε σενάριο της Πένυς Φυλακτάκη ενώ ο Μιχαήλ Χαραλαμπίδης θα έχει τη σκηνοθετική επιμέλεια.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης καταθέτει υπέρ της Αθηνάς

Έρχονται οι νέες Άγριες Μέλισσες : Η σειρά εποχής που ποντάρει ο ΑΝΤ1

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Άννα καταθέτει εναντίον της Καλλιόπης και καίει την Καπετάνισσά

Όπως γίνεται αντιληπτό από τον τίτλο, πρόκειται για παραγωγή που θα αναφέρεται στον θεσμό της ψυχοκόρης. Επρόκειτο για νεαρά κορίτσια από την επαρχία, που στέλνονταν σε αστικά κέντρα και σε πλούσιες οικογένειες προκειμένου να δουλέψουν με χαμηλό μισθό και να βρουν γαμπρό.

Δείτε επίσης : Μάγισσα: Ο Αναστάσης Ροϊλός μιλά για όλα (βιντεο)

Συχνά έπεφταν θύματα εκμετάλλευσης και κακοποίησης και αναζητούσαν τρόπους να ξεφύγουν. Η σειρά μπαίνει σε τροχιά παραγωγή με στόχο να βγει στον αέρα τον Μάρτιο σύμφωνα με το dailymedia.com.gr .

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια  με ένα κλικ εδώ

Close