Σασμός-Άννα-Καλλιόπη

Σασμός: Oι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι καταιγιστικές καθώς η Άννα καταθέτει εναντίον της Καλλιόπης και καίει την  Καπετάνισσά.

Μπλέξαμε… Δεν έχουμε δει ακόμα τι κρύβει η Άννα…

 

Kαταιγιστικές είναι oi εξελίξεις  των νέων επεισοδίων στη δραματική σειρά Σασμός. σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού my TV η Καλλιόπη ομολογεί πως εκείνη σκότωσε τον Άγγελο και φυλακίζεται ενώ την ίδια ώρα , η υγεία του Αστέρη  επιδεινώνεται και ο νεαρός χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου του .

Δείτε ακόμη Σασμός: Η υγεία του Αστέρη κλονίζεται από την μεταμόσχευση και χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου

Σασμός: Η Καλλιόπη γίνεται ενα με τον φόβο

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Αστέρης λιώνει απο τον καημό του

Οι Σταματάκηδες  βρίσκονται στο επίκεντρο των εξελίξεων στα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός. Η σύλληψη του Μαθιού για το φόνο του Άγγελου ταράζει την οικογένεια, αλλά πολύ περισσότερο την Καλλιόπη η οποία όπως θα δούμε, έκρυβε ένα μεγάλο ένοχο μυστικό.

Η ίδια μάλιστα πηγαίνει αυτοβούλως στο Αστυνομικό Τμήμα και ομολογεί πως εκείνη χτύπησε με το ψαλίδι τον Άγγελο και όσο εκτούτου,  εκείνη  σκότωσε το γιατρό.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Στεφανής θα φέρει την μεγάλη ανατροπή

Σασμός: Ο Αντώνης ανάμεσα σε Καλλιόπη και Παύλο

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Σταύρος θα κερδίσει ξανά την Αργυρώ;

Ο  Αντώνης μείνει άναυδος με όσα ακούει και ανακρίνει την Καλλιόπη. Τα νέα διαδίδονται γρήγορα αλλά ολοι είναι βέβαιοι ότι η γυναίκα λέει ψέματα για να σώσει τον Μαθιό.

Οι επόμενες ώρες είναι όμως καθαριστικές και ο Φραγκιαδάκης διαπιστώνει πως η Καλλιόπη είναι η ένοχη και δίνει άμεσα εντολή για να την συλλάβουν ,ενώ παράλληλα ο Μαθιός αποφυλακίζεται.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ένας ακόμη νεκρός ζητά δικαίωση απο τον Μανώλη

Σασμός: Η Καλλιόπη ανοίγει νέο κύκλο αίματος

Δείτε ακόμη Σασμός: Το νέο παιχνίδι θανάτου

Μάλιστα η Άννα καταθέτει εναντίον της Καλλιόπης,  και με όλα όσα λέει καίει την  καπετάνισσα. Η ομολογία και η σύλληψη της Καλλιόπης ταράζει το χωριό και ο Μαθιός καταρρακώνεται, συνειδητοποιώντας ότι η μητέρα του έχει κάνει το φόνο.

Ενώ ο Αντώνης προσπαθεί να αποσπάσει κάποιο στοιχείο που να οδηγεί στο τι πραγματικά συνέβη στο ιατρείο του Άγγελου και ο γιατρός κατέληξε νεκρός μέσα σε μια λίμνη αίματος.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Νικηφόρος θα έρθει κοντά σε δολοφονία

 

Σασμός : Αντώνης και Μαθιός είναι αδέρφια

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Ευθύμης βάζει τον Μανώλη στην νύχτα

Ο Αστέρης και ο Μαθιός είναι σε κατάσταση σοκ προσπαθώντας να βρουν τρόπο να βοηθήσουν τη μητέρα τους αλλά και να καταλάβουν και οι ίδιοι τι την έκανε να επιτεθεί στον Άγγελο ενώ η Στέλλα αναλαμβάνει την υπεράσπιση της Καλλιόπης.

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερνά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close