Η Γη της Ελιάς: Η Αθηνά παίζει με την ζωή της κορόνα γράμματα μέσα στην φυλακή

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι ανατρεπτικές καθώς ο Δημοσθένης καταθέτει υπέρ της Αθηνάς.

Αμα κρίνω από όλες τις καταθέσεις που διάβασα σωθήκαμε!

Στη Γη της Ελιάς, η ζωή της Αθηνάς έχει γίνει κόλαση μέσα στη φυλακή, ενώ συνεχίζει να φωνάζει παντού ότι είναι αθώα. Την ίδια στιγμή, τόσο η μητέρα της όσο και η Μαργαρίτα με τον Λυκούργο κάνουν τα πάντα για να την αθωώσουν σε μια πολύ δύσκολη δίκη Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού TV24

Από τη Μαρία Μεταξητινού

Οι μέρες περνάνε και η Αθηνά βιώνει πολύ δύσκολες ώρες στη φυλακή. Η γυναίκα είναι καταρρακωμένη, με έναν εφιάλτη που δεν λέει να τελειώσει. Μέσα σε αυτό το ζοφερό κλίμα, η μόνη που της συμπαραστέκεται είναι η Βαγγελιώ: «Κάνε υπομονή, θα δεις, όλα θα πάνε καλά και θα βγεις γρήγορα από εδώ μέσα», την ενθαρρύνει, ενώ η δίκη βρίσκεται σε εξέλιξη.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Ηρώ συμμαχεί με τον Ισίδωρο για να καταστρέψουν την Αθηνά;

Η Γη της Ελιάς: Η Αθηνά παίζει με την ζωή της κορόνα γράμματα μέσα στην φυλακή

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η σειρά μεταφέρεται 3 μήνες μετά

Παράλληλα, η έρευνα γύρω από τους θανάτους της Βιολέτας και της Νάντιας συνεχίζεται, με τον Κουράκο να προειδοποιεί τον Λυκούργο πως κολυμπάει σε επικίνδυνα νερά και πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός.

Την ίδια στιγμή η αδελφή του Δημήτρη πληρώνει έναν ψευδομάρτυρα, ο οποίος εμφανίζεται στη δίκη και καταθέτει ένα σωρό ψέματα, γεγονός που δυσκολεύει ακόμα πιο πολύ τη θέση της Αθηνάς, η οποία φωνάζει: «Είναι όλα ψέματα, δεν τον ξέρω καν αυτόν τον άνθρωπο», αλλά οι μόνοι που την πιστεύουν είναι ο Λυκούργος με τη Μαργαρίτα, oι οποίοι προσπαθούν να βγάλουν άκρη για το ποιος κρύβεται πίσω από αυτή την ιστορία.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Μαργαρίτα βρίσκει το πτώμα του Ανέστη

Η Γη της Ελιάς: Η Αθηνά παίζει με την ζωή της κορόνα γράμματα μέσα στην φυλακή

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η σειρά μεταφέρεται 3 μήνες μετά

Έτσι, ο Λυκούργος πηγαίνει μαζί με τη Μαργαρίτα στο ελαιοτριβείο του Ιάκωβου κι εκεί τους περιμένει μια τεράστια έκπληξη. Βρίσκουν κρυμμένο το όπλο του Ιπποκράτη που είχε βρει η Αθηνά πριν από τη δολοφονία του Δημήτρη:

«Εδώ κάτι συμβαίνει. Αυτό το όπλο η Αθηνά το είχε δώσει στον Ιάκωβο όταν το βρήκε», λέει η Μαργαρίτα. Ο Λυκούργος δείχνει πολύ προβληματισμένος: «Πρέπει να δούμε αν έχει χρησιμοποιηθεί αυτό το όπλο», της επισημαίνει. Η βαλλιστική εξέταση του όπλου του Ιπποκράτη ίσως αλλάξει την πορεία της υπόθεσης, αλλά ο Λυκούργος φαίνεται να μην υπολογίζει ιδιαίτερα σε αυτή.

Η ζωή της Αθηνάς σε κίνδυνο στη Γη της Ελιάς

Η Γη της Ελιάς: Η Αθηνά παίζει με την ζωή της κορόνα γράμματα μέσα στην φυλακή

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ποιος Δημοσθένης; Ο γιος και η κόρη του τον ξεπερνάνε

Την ίδια ώρα ένα ακόμη παράδοξο συμβαίνει. Ο Δημοσθένης εκφράζει την επιθυμία να εμφανιστεί στο δικαστήριο σαν μάρτυρας υπεράσπισης της Αθηνάς: «Θα πάω και θα καταθέσω υπέρ της. Δεν πιστεύω ότι αυτή η γυναίκα έκανε φόνο, ενώ ξέρουμε τι κάθαρμα ήταν αυτός ο Δημήτρης και πως ήταν μπλεγμένος», λέει στον Κωνσταντίνο και μάλιστα επιμένει.

Φυσικά ο Κωνσταντίνος παραξενεύεται από την εμμονή του Δημοσθένη να καταθέσει υπέρ της Αθηνάς και σύντομα καταλαβαίνει πως λειτουργεί βάσει κάποιου σχεδίου.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Δήμιος ο Ιπποκράτης και η Αθηνά μαρτύρησε στα χέρια του

Η Γη της Ελιάς: Η Αθηνά παίζει με την ζωή της κορόνα γράμματα μέσα στην φυλακή

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Ισμήνη μαθαίνει τα πάντα για τον Κωνσταντίνο και τον χωρίζει πριν τον γάμο

Το δικαστήριο συνεχίζεται και οι καταθέσεις της Μαργαρίτας και της Μαρίας συγκινούν το ακροατήριο αλλά και την ίδια την Αθηνά. Λίγο αργότερα η Αθηνά επιστρέφει στο κελί καταρρακωμένη, ενώ το ηθικό της πέφτει συνεχώς, καθώς οι συγκρατούμενές της τής κάνουν τη ζωή μαρτύριο.

Οι εντάσεις στη φυλακή συνεχίζονται και μια κρατούμενη μαχαιρώνει την Αθηνά. Η Αθηνά πέφτει αιμόφυρτη και η ζωή της κρέμεται από μια κλωστή. Γρήγορα σημαίνει συναγερμός μέσα στη φυλακή και αμέσως τη μεταφέρουν στο νοσοκομείο όπου χαροπαλεύει…

Close