Σασμός: Η εξέλιξη με τον πραγματικό πατέρα του Άγγελου θα σας συγκλονίσει

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι ανατρεπτικές καθώς η εξέλιξη με τον πραγματικό πατέρα του Άγγελου θα σας συγκλονίσει θα σας συγκλονίσει.

Ο πατέρας του παιδιού της Ανθούλας είναι ένα μυστήριο… Και η εξέλιξη θα σας συγκλονίσει.. Είναι ο Σταματάκης ή όλοι είμαστε σε μια πλάνη; Μήπως ο Aγγελος είναι παιδί βιασμού;

Σασμός: Η εξέλιξη με τον πραγματικό πατέρα της Ανθούλας θα σας συγκλονίσει

Πέρα από ταλαντούχα ηθοποιός με απόκοσμη ομορφιά, είναι σκηνοθέτης και θεατροπαιδαγωγός. Ο Σασμός και ο ρόλος της Ανθούλας την έκαναν γνωστή σε όλη την Ελλάδα η οποία περιμένει να αποκαλυφθεί η αλήθεια πίσω από τη συγκλονιστική ιστορία της. Η Νατάσα Φαίη Κοσμίδου
μίλησε στο 7 μερες TV για την αρχή της βεντέτας ανάμεσα σε Σταματάκηδες και Βρουλάκηδες.

Ποια είναι τελικά η Ανθούλα;

Καταρχάς, σχεδόν σε όλα τα επεισόδια του Σασμού όλοι μιλούν για την Ανθούλα,
και αυτό μου δίνει διάφορα πατήματα για να την αποκρυπτογραφήσω.
Με συγκινεί πολύ η περίπτωση της, γιατί είναι μία κοπέλα που αντιμετώπισε σοβαρά θέματα ψυχικής υγείας, όπως η βαριά κατάθλιψη. Είμαι πολύ ευαισθητοποιημένη πάνω σε αυτά, γιατί σήμερα η κοινωνία μας, με τα τόσα προβλήματα, πυροδοτεί το άγχος, τις κρίσεις πανικού, τις διαταραχές και την κατάθλιψη. Όταν, λοιπόν, μου δόθηκε ο ρόλος της Ανθούλας ήθελα να τον αναλύσω και κυρίως, να τον αποδώσω με ιδιαίτερο σεβασμό. Σε αυτή την προσπάθεια, η Μαρία Τζομπανάκη είναι πολύ υποστηρικτική.

Η Ανθούλα εμφανίζεται απόκοσμα στην Καλλιόπη, σαν να βλέπουμε ένα θρίλερ…

Η Ανθούλα είναι ο εφιάλτης της Καλλιόπης και θα συνεχίσει να είναι. Η ηρωίδα μου χτυπά βαθιά ανθρώπινα και συναισθηματικά την ψυχή της, καθώς έχει να κάνει με την αυτοκτονία της και με το παιδί το οποίο της πήραν και το έδωσαν για υιοθεσία. Η ιστορία της Ανθούλας δεν ήταν ένας όμορφος κύκλος ζωής. Η Ανθούλα είναι για την Καλλιόπη οι τύψεις και οι Ερινύες της. Η εικόνα μου, λοιπόν, που κάλλιστα θα τη βλέπαμε σε μία κινηματογραφική παραγωγή, είναι πολύ προσεγμένη ποιοτικά, με αισθητική. Όλα είναι φροντισμένα και είναι μία διαδικασία κεντημένη στη λεπτομέρεια.

Δείτε ακόμη Σασμός : Μήπως τελικά η Ανθούλα ζει;

Σασμός: Η εξέλιξη με τον πραγματικό πατέρα της Ανθούλας θα σας συγκλονίσει

Τελικά η Ανθούλα τον αγάπησε τον Μάρκο Βρουλάκη; Ο Άγγελος, ο γιατρός, είναι το παιδί τους; Και σε ποιον έστελνε γράμματα, τα οποία δεν έφτασαν ποτέ στον παραλήπτη τους;

Η Ανθούλα αγάπησε έναν παντρεμένο. Ήταν ένα ελεύθερο και δυνατό πλάσμα, που έσπασε τα δεσμά του. Η Ανθούλα ουσιαστικά τα έβαλε με την πατριαρχία και τον αδελφό της, τον Βασίλη Σταματάκη. Απαιτούσε σεβασμό από αυτόν και δεν τον είχε. Αυτό την έκανε θηρίο. Ήταν θύμα της συντηρητικής και αυστηρής κοινωνίας, που δεν κατανοούσε τις προσωπικές της επιλογές. Ναι, η Ανθούλα ερωτεύτηκε και έφυγε από την Κρήτη.

Δείτε επίσης : Σασμός επόμενα επεισόδια : 66 , 67 , 68 , 69

Η βοήθεια της Καλλιόπης δεν ήταν τυπική, τη θεωρούσε φίλη της, την εμπιστευόταν. Δεν ήθελε να ρίξει το παιδί της, πίστευε ότι θα το μεγάλωνε μόνη της στην Αθήνα, αλλά τότε οι συνθήκες ήταν ζόρικες. Όταν έφτασε στα όριά της και ζήτησε τη βοήθεια της Καλλιόπης, είχε σπάσει ψυχολογικά.

Ήταν πολύ θλιμμένη, μπήκε σε ψυχιατρική κλινική, δεν μπορούσε να μεγαλώσει το παιδί της, το οποίο δόθηκε για υιοθεσία, και τελικά αυτοκτόνησε. Πραγματικά δεν ξέρω αν ο Άγγελος είναι το παιδί του Μάρκου Βρουλάκη και ας μείνουμε σε αυτό. Ωστόσο, έστελνε σε κάποιον ερωτικά γράμματα και εκεί η Καλλιόπη έφταιξε γιατί δεν έφτασαν ποτέ στον προορισμό τους.

Σασμός: Η εξέλιξη με τον πραγματικό πατέρα της Ανθούλας θα σας συγκλονίσει

Η πραγματική ιστορία της Ανθούλας θα αποκαλυφθεί;

Τώρα μόλις ξεκίνησε και δεν έχει ολοκληρωθεί ο κύκλος της. Είναι πολύ συγκινητικό που η κοπέλα αυτή, στην Κρήτη με τα αυστηρά ήθη και έθιμα, κρατάει ένα εξώγαμο παιδί. Το να είναι μητέρα είναι για αυτήν πιο σπουδαίο από το τι θα πει ο κόσμος. Το ότι βρέθηκε μάνα για τον Άγγελο, η Τασούλα και τον φρόντισε καλά, αυτό θα κάνει την Ανθούλα ευτυχισμένη στον ουρανό. Ο Άγγελος, το παιδί της, είναι επίσης μοναδικό. Φροντίζει τον τάφο της και θέλει να μάθει την ιστορία της και να τη δικαιώσει. Η αλήθεια έρχεται πάντα στο φως, όσα χρόνια κι αν περάσουν, και δικάζει τους πάντες την κατάλληλη στιγμή.

Ποιος είναι ο μπαμπάς του Άγγελου; Επιμένω στην ερώτηση αυτή…

Σασμός: Η εξέλιξη με τον πραγματικό πατέρα του Άγγελου θα σας συγκλονίσει

Θα το δούμε το 2022 στο νέο κύκλο επεισοδίων. Η εξέλιξη θα σας συγκλονίσει. Ο έρωτας της Ανθούλας μπορεί να είναι από το ίδιο χωριό ή γενικώς από την Κρήτη, αλλά το ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού της είναι ένα μυστήριο. Πολλά αλλάζουν στην ιστορία γιατί οι ήρωες έχουν πολλά κρυμμένα μυστικά.

Πώς είναι η σχέση σας με τη Μαρία Τζομπανάκη;

Η συνεργασία μας είναι εξαιρετική. Δεν είναι λίγο στην πρώτη μου τηλεοπτική δουλειά να συνεργάζομαι με αυτή την υπέροχη ηθοποιό. Με βοηθάει πάρα πολύ στο να βγάλουμε μαζί τη σκηνή. Η Ανθούλα δεν έρχεται στη φαντασία ή στα όνειρά της Καλλιόπης για να τη βλάψει. Και η Καλλιόπη, άλλωστε, είναι εγκλωβισμένη μέσα σε μία πατριαρχική κοινωνία. δεν ήθελα να βλάψει την Ανθούλα,
την αγαπούσε.

Δείτε επίσης : Σασμός : Ο Πέτρος πιάνει τη Μαρίνα με τον Αστυνόμο και οι συνέπειες είναι απρόβλεπτες

Πλήρωνε την κλινική και μετά την αυτοκτονία της δίνει χρήματα για να σπουδάσει ο γιος της, να ανατραφεί σωστά από την Τασούλα. Μοιραία έκανε λάθη, αλλά η πρόθεση της δεν ήταν κακή. Προσπαθούσε να προστατεύσει Την Ανθούλα από τα στόματα του κόσμου. Βασικά δεν ήθελα να μπλέξει ο άντρας της, ο Βασίλης, με τα αισθηματικά της αδελφής του, για αυτό έκρυβε τα γράμματα προς τον αγαπημένο της Ανθούλας, όμως τα έκανε χειρότερα. Γιατί η Ανθούλα ζούσε την απόρριψη, την απουσία, τη σιωπή, τον πόνο και τη στεναχώρια, ενώ η άλλη πλευρά αγνοούσε.

Σασμός: Η εξέλιξη με τον πραγματικό πατέρα της Ανθούλας θα σας συγκλονίσει

Δείτε ακόμη Σασμός: Νικηφόρος και Μαθιός βρίσκουν σφαγμένη τη Βασιλική

Η Καλλιόπη τα έκρυβε από φόβο για να μη γίνει μεγάλο κακό. φοβόταν τον οξύθυμο άντρα της και το τι θα γινόταν αν μάθαινε κάτι για την τιμή της αδελφής του. Πίστευε ότι θα χυθεί αίμα, για αυτό έκρυβε τα γράμματα. Η Καλλιόπη κινούσε τα νήματα με γνώμονα την προστασία της οικογένειας.

Και τελικά τι κατάφερε;

Έδειξε σκληρότητα προς την Ανθούλα από το φόβο και τον τρόμο του Βασίλη. Η Ανθούλα ήταν το αντίπαλο δέος του Βασίλη, γεννημένη για να έρθει σε κόντρα μαζί του. Φτάσαμε στο 2021 για να ονοματίσουμε σήμερα ως γυναικοκτονιες τις αλλεπάλληλες δολοφονίες γυναικών στη χώρα μας από τους συντρόφους και συζύγους τους. Να μιλήσουμε για την ενδοοικογενειακή βία, την κακοποίηση, την ιδιοκτησία, τη ζήλια, τον ξυλοδαρμό, τη χειραγώγηση από το αρσενικό στο θηλυκό, που είναι πιο αδύναμο.

Δείτε επίσης : Σασμός: Γυναίκα μυστήριο ξεσκεπάζει τα ψέματα της Καλλιόπης

Σασμός: Η εξέλιξη με τον πραγματικό πατέρα της Ανθούλας θα σας συγκλονίσει

Μέσα από αυτόν τον ρόλο και ευχαριστώ πολύ τους σεναριογράφους και τον σκηνοθέτη έχω καταφέρει να έχω τη συμπάθεια του τηλεοπτικού κοινού. Η Ανθούλα δεν είναι αντιπαθητική, ψυχρή. Ο κόσμος καταλαβαίνει τι έχει περάσει αυτή η κοπέλα. Δεν είναι εύκολο να έρχετε στη φαντασία της Καλλιόπης σαν κάτι που την έχει στοιχειώσει, αλλά ζητά δικαίωση και αλήθεια.

Δείτε όλη την συνέντευξή της ηθοποιου στο περιοδικό 7μέρες TV με όλα τα σπόιλερ για την σειρά.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close