Σασμός Spoiler:  Ο Αντώνης κάνει πρόταση γάμου στη Μαρίνα

Σασμός : Οι εξελίξεις στα  επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός είναι ευχάριστες καθώς  Ο Αντώνης κάνει πρόταση γάμου στη Μαρίνα.

Επίσης η Αργυρώ βρίσκεται μπροστά σε μια ανακάλυψη και ξεσκεπάζει τον Άγη

Ο Αντώνης κάνει πρόταση γάμου στη Μαρίνα.

Σασμός Spoiler: Ο Αντώνης κάνει πρόταση γάμου στη Μαρίνα

Ο Αντώνης κάνει πρόταση γάμου στη Μαρίνα. Την θέλει κοντά του. Δεν μπορούν να κρύβονται πια, πρέπει να το μάθουν όλοι.

Η Μαρίνα  θα αποφασίσει να δεχθεί την πρόταση γάμου του Αντώνη με την προϋπόθεση ότι θα το δεχθούν τα παιδιά της. Πως θα αντιδράσουν τα παιδιά της Μαρίνας,  η Αργυρώ και ο Πέτρος  γι’ αυτόν τον γάμο;

Η Αργυρώ βρίσκεται μπροστά σε μια ανακάλυψη και ξεσκεπάζει τον Άγη

Σασμός Spoiler: Ο Αντώνης κάνει πρόταση γάμου στη Μαρίνα

Ο Άγης έχει μπει για τα καλά στο κύκλωμα της αρχαιοκαπηλίας, με την Αργυρώ να βρίσκεται όλο και πιο κοντά στα βήματά του, στη σειρά Σασμός. Η βαλίτσα με τα αρχαία στο ξενοδοχείο δεν έχει αφήσει ανεπηρέαστη την ηρωίδα μας.

Ο Διονύσης συνεχίζει να δίνει εντολές, χωρίς να σκέφτεται τις ολέθριες συνέπειες. Μία νέα και τεράστια αρχαιολογική ανακάλυψη φτάνει στα χέρια του. Το κύκλωμα αυτό μπαίνει ξανά σε δράση, με τον Διονύση να νομίζει πως μπορεί να ξεγελάσει τις αρχές, για ακόμη μια φορά.

Δείτε ακόμη Σασμός: Γυναίκα μυστήριο ξεσκεπάζει τα ψέματα της Καλλιόπης

Σασμός Spoiler: Ο Αντώνης κάνει πρόταση γάμου στη Μαρίνα

Εμπόδιο στα σχέδιά του θα μπει η Αργυρώ, η οποία φτάνει ένα βήμα πριν ανακαλύψει την αλήθεια. Ο Διονύσης δείχνει πως δεν έχει κανέναν ηθικό φραγμό και αδιαφορεί για τις ολέθριες συνέπειες…

Δείτε ακόμη Σασμός: Η εξέλιξη με τον πραγματικό πατέρα του Άγγελου θα σας συγκλονίσει

Σασμός Spoiler: Η Αργυρώ ξεσκεπάζει τον Άγη

Δείτε επίσης : Σασμός επόμενα επεισόδια : 66 , 67 , 68 , 69

Ο Άγης ακολουθεί τα βήματα του μεγάλου “αφεντικού” στη σειρά Σασμός και φέρεται επιπόλαια, με αποτέλεσμα η Αργυρώ να τον ανακαλύπτει! Την ίδια στιγμή, όσο ο Διονύσης ετοιμάζει την επόμενη παράδοση των αρχαίων, ο Αντώνης κάνει πιο εντατικές τις έρευνές του.

Σασμός Spoiler: Η Αργυρώ ξεσκεπάζει τον Άγη

Αυτή τη φορά δε θα καταφέρει να γλιτώσει. Η αλήθεια έρχεται στο φως σύμφωνα με το youfly.com , με τον Διονύση να ρίχνει αλλού τις ευθύνες. Θα πληρώσει ο Άγης για το παράνομο κύκλωμα ή ο νεαρός θα καταφέρει να γλιτώσει; Ο Διονύσης συνεχίζει να δείχνει το σκληρό του πρόσωπο, φέρνοντας τον πανικό στους πρωταγωνιστές.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close