Σασμός: Αυτό θα είναι το μέλλον του Αστέρη και της Αργυρώς

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως αυτό θα είναι το μέλλον του Αστέρη και της Αργυρώς στο Β κύκλο. 

Ελπίζουμε καλό …Να δούμε και καμία χαρά βρε αδερφέ

Ο Αστέρης δίνει το ένα του νεφρό και σώζει την Αργυρώ. Με αυτόν τον τρόπο Αστέρης θέλει να εξιλεωθεί για τον πόνο που της έδωσε με τον φόβο Πετρή, φόνο τον οποίο ουσιαστικά δεν προκάλεσε ο ίδιος. Αποδεχόμενος πως εκείνη είναι παντρεμένη και έχει ένα παιδί, αποφασίζει να μείνει για πάντα μακριά της και να την αφήσει να ευτυχίσει.

Σασμός: Η Αργυρώ μαθαίνει ότι ο Αστέρης είναι ο δότης και καταρρέει

Δείτε ακόμη Σασμός: Τόσο πολύ την αγαπάς λοιπόν;

Επιλέγει να μην της πει ότι αυτός είναι ο δότης που της έσωσε τη ζωή και θέλει κάποια στιγμή να μπορέσει και αυτός να βρει την ευτυχία. Οι δυο τους όμως θα ξανά συναντηθούν.  Και θα αφεθούν ξανά στον έρωτά τους, που ποτέ δεν έσβησε ποτέ. Αστέρης και Αργυρώ ωστόσο θα κληθούν να αντιμετωπίσουν κι άλλες προκλήσεις…

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Καλλιόπη δίνει την ευχή της στον Αστέρη

Την τελευταία στιγμή ο συμβατός δότης βρίσκεται και εκείνη γλιτώνει από τη νεφρική ανεπάρκεια και έχει μία δεύτερη ευκαιρία στη ζωή. Θέλει πάση θυσία να ανακαλύψει ποιος της έκανε αυτό το ανέλπιστο δώρο, αλλά δεν ξέρει που να απευθυνθεί. Δεν θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί πως ο έρωτας της ζωή της, ο Αστέρης, κρύβεται πίσω από τη σωτηρία της.

Σασμός: Η Αργυρώ αλλάζει σπίτι

Δείτε ακόμη Σασμός : Το τέλος της Μαρίνας

Τώρα θα κληθεί να τον ξεχάσει και να δει αν μπορεί να σώσει τον γάμο της με τον Σταύρο. Οι δυο τους θα το προσπαθήσουν, η μοίρα όμως έχει άλλα σχέδια για την νεαρή κοπέλα. Σχέδια που περιλαμβάνουν τον Αστέρη, αν και ακόμα δεν ήρθε η ώρα για να έχουν την πραγματική τους ευκαιρία!

Η υγεία της Αργυρώς βελτιώνεται συνεχώς και, μόλις το ζευγάρι αρχίζει να ηρεμεί, ο Σταύρος αντιλαμβάνεται πως η σχέση τους δεν είναι πλέον η ίδια. Η γυναίκα του έχει απομακρυνθεί από εκείνον και το χάσμα ανάμεσα τους δεν μπορεί να γεφυρωθεί.

Σασμός-Σταύρος

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Βασιλική πέφτει αναίσθητη

Όταν ο Σταύρος ανακαλύπτει ποιος πραγματικά είναι ο Αστέρης, που του είχε συστηθεί ως Χρήστος, καταλαβαίνει πως αυτά που νιώθει η Αργυρώ για εκείνον δεν έχουνε σβήσει… Η Αργυρώ και ο Αστέρης θα είναι ξανά μαζί και αυτό θα φέρει πολλές και αλυσιδωτές αντιδράσεις

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close