Σασμός: Η Καλλιόπη δίνει την ευχή της στον Αστέρη

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκινητικές καθώς θα δούμε την Καλλιόπη να δίνει την ευχή της στον Αστέρη.

ΑΑΑΑΧ ΚΑΛΙΟΠΗ ΑΑΑΧ

Tις τελευταίες ημέρες ο Μαθιός δεν κοιμάται καλά. Στριφογυρνάει στο κρεβάτι του, ανησυχώντας για το αν ο Μανώλης θα κρατήσει το στόμα του κλειστό ή για το αν θα καταδώσει στην αστυνομία για τον φόνο του Στεφανή.

Όσο και αν προσπαθεί να κάνει όμορφες σκέψεις για τον γάμο του με την γυναίκα που λατρεύει, τη Βασιλική, ο εφιάλτης επιστρέφει. Νύχτα μέρα περιμένει την απόφαση του Μανώλη. Αντίθετα, η Μαρίνα δεν ανησυχεί πλέον, αφού ένα τηλεφώνημα τη γεμίζει ελπίδες.

Σασμός-Μαθιός

Δείτε ακόμη Σασμός : Το τέλος της Μαρίνας

Έχει βρεθεί μόσχευμα  για την κόρη σας, την Αργυρώ Βρουλάκη, και της λέει ο γιατρός από την άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής, όμως πριν προλάβει να χαρεί, ο γιατρός την ενημερώνει:

Υπάρχει κάτι που πρέπει να γνωρίζετε. Το όνομα του δότη ίσως να μην σας αρέσει. Όμως, κυρία Βρουλάκη, θα πρέπει να ξέρετε ότι δεν έχετε άλλη επιλογή. Τα περιθώρια έχουν ήδη στενέψει.

Σασμός-Αστέρης-Μαρίνα

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Βασιλική πέφτει αναίσθητη

Και ενώ κατά βάθος η Μαρίνα ξέρει ενδόμυχα ποιος κρύβεται πίσω από τον μυστηριώδη δότη, παρακαλεί τον γιατρό να της πει το όνομά του. Είναι Αστέρης Σταματάκης και καλά θα κάνετε να δεχτείτε την βοήθεια του. Όμως δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να μάθει κάτι η κόρη σας πρέπει να είναι σε ήρεμη ψυχολογική κατάσταση, κυρία Βρουλάκη.

Εμπιστευτείτε με. Αν έχει μία ευκαιρία η κόρη σας να ζήσει μία φιλολογική ζωή, θα πρέπει να δεχτεί τη βοήθεια του Αστέρη, της λέει και για πρώτη φορά η Μαρίνα δεν ξέρει πως να διαχειριστεί την κατάσταση. Μετά από όλα τα δεινά που της έχουν συμβεί, δεν ξέρει τι να πει και πως να φερθεί.

Σασμός-Γιατρός

Δείτε ακόμη Σασμός: Ολική ανατροπή στο τέλος, Η Αργυρώ χωρίζει-Ο Σταύρος ξέρει

Το μόνο που καταφέρνει να πει είναι ότι θα δεχτούν την βοήθεια του Αστέρη. Η Μαρίνα κλείνει το τηλέφωνο με χαρά αποφασίζει να μη μιλήσει προς το παρόν σε κανέναν για αυτή την έκβαση. Το μόνο άλλωστε που την νοιάζει, είναι να γίνει καλά το παιδί της.

Σασμός: Η Καλλιόπη δίνει την ευχή της στον Αστέρη

Δεν θα μπορούσε ο Μαθιός να αφήσει μόνο του τον αδερφό του σε αυτή τη μεγάλη κίνηση που κάνει για την Αργυρώ. Αποφασίζει να τον συνοδεύσει στην Αθήνα για το χειρουργείο, όμως πάντα παραμονεύει η Καλλιόπη, της οποίας κινούν την περιέργεια με τις κρυφές κουβέντες που ανταλλάσσουν.

Σασμός-Καλλιόπη-Αστέρης

Δείτε ακόμη Σασμός: Καραπάνος και Καλλιόπη μαζί αγκαλιά πριν απο 28 χρόνια

Όταν εκείνη τους ρώτα τι ετοιμάζουν, ο Μαθιός παίρνει τον λόγο και της λέει πως υπάρχει μία μεγάλη δουλειά στην Ιταλία για την οποία και θα πρέπει να πάνε να μιλήσουν. Η Καλλιόπη πείθεται και τους δίνει την ευχή της για το ταξίδι που θα αλλάξει τις ζωές όλων. Τι θα γίνει στο δευτέρο κύκλο μόλις μάθει η Καλλιόπη όλη την αλήθεια; Πως το παιδί της Αργυρώς είναι του Αστέρη και πως ο Αστέρης είναι ο σωτήρας της Αργυρώς;

Θα κάνει επιτέλους πίσω;

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close