Σασμός-Αστέρης

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε τον Μαθιό να λέει – Τόσο πολύ την αγαπάς λοιπόν; 

ΑΝ ΤΗΝ ΑΓΑΠΑ ΛΕΕΙ ΛΙΩΝΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

Παράλληλα, η αγοροπωλησία του κτήματος του Αστέρη από τον Άγγελο ολοκληρώνεται. Η Καλλιόπη έχει δεχτεί να αλλάξει χέρια η περιουσία της αλλά συνεχίζει να κάνει δεύτερες σκέψεις σχετικά με τον τρόπο που της φέρθηκε ο γιος της Ανθούλας.

Σασμός-Γεράσιμος

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Καλλιόπη δίνει την ευχή της στον Αστέρη

Την ίδια στιγμή, ο Γεράσιμος ετοιμάζεται να φύγει οριστικά από την Κρήτη. Υπάρχει όμως και κάτι που μπορεί να τον κρατήσει για πάντα εκεί. Η Αργυρώ φτάνει στο σπίτι της και βρίσκει τον Σταύρο με το παιδί. Δεν μπορεί να κρατηθεί και αμέσως του λέει τα καλά νέα.

Επιτέλους, αγάπη μου. Βρέθηκε συμβατός δότης. Ο γιατρός πήρε τηλέφωνο τη μητέρα μου και της μίλησε για κάποιον που θέλει να με βοηθήσει αλλά που προς το παρόν θέλει να κρατήσει την ανωνυμία του, του λέει με το πιο πλατύ της χαμόγελο και τρέχει να τον αγκαλιάσει.

Σασμός: Ο Σταύρος ως χαρακτήρας δεν είναι καλά

Δείτε ακόμη Σασμός : Το τέλος της Μαρίνας

Ο Σταύρος δεν το πιστεύει ότι επιτέλους έχουν θετικά νέα και της λέει: Αυτό είναι σπουδαίο, κορίτσι μου. Το ήξερα πως κάποιος θα σε βοηθήσει. Όποιος κι αν είναι αυτός, να τον έχει ο θεός καλά. Πότε θα γίνει το χειρουργείο λοιπόν; Η Αργυρώ του μεταφέρει όλες τις λεπτομέρειες και στη συνέχεια αποφασίζουν να γιορτάσουν τη μοιραία αυτή εξέλιξη.

Παράλληλα, στο σπίτι των Σταματάκηδων τα αδέρφια ανταλλάσσουν τα νέα τους και όταν η Καλλιόπη εξαφανίζεται, ο Αστέρης βρίσκει την ευκαιρία και αποκαλύπτει στον Μαθιό τα σχέδια του. Τόσο πολύ την αγαπάς λοιπόν; Και απ’ ό,τι καταλαβαίνω δεν θα την βγάλεις ποτέ από το μυαλό σου, έτσι δεν είναι; τον ρωτάει και ο Αστέρης προτιμά την σιωπή από οποιαδήποτε απάντηση.

Σασμός-Αστέρης-

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Βασιλική πέφτει αναίσθητη

Είσαι σίγουρος αδερφέ γι’ αυτό που πας να κάνεις; Μιλάμε για εγχείρηση κατά την οποία πολλά πράγματα μπορεί να πάνε στραβά. Για μία ακόμη φορά όμως ο Αστέρης δεν απαντά. Σύμφωνα με το TiVi Σίριαλ, είναι αποφασισμένος να κάνει με κάθε κόστος.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close