Σασμός: Η Βασιλική πέφτει αναίσθητη

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού η Βασιλική πέφτει αναίσθητη. 

Με το ζόρι να μας το βγάλετε ξινό δηλαδή; Κάτω τα χέρια σας από αυτό το ΥΠΕΡΣΙΠ!

Ο γάμος της Βασιλικής με τον Μαθιό φτάνει και πρόκειται για την πιο σημαντική στιγμή της ζωής τους καθώς το όνειρο που είχαν από μικροί πραγματοποιείται. Ειδικά για τον Μαθιό, είναι αυτό που περίμενε όλη του τη ζωή. Μία ζωή που θυσίασε περιμένοντας τη μοναδική γυναίκα που είχε αγαπήσει στον κόσμο.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ολική ανατροπή στο τέλος, Η Αργυρώ χωρίζει-Ο Σταύρος ξέρει

Για αυτήν που έφτασε μέχρι και στο φόνο για να την έχει. Τώρα πια όλα τα εμπόδια ξεπεράστηκαν. Όλος ο κόσμος έμαθε για την αγάπη τους, ο Νικηφόρος αποδέχτηκε με χαρά το γάμο τους, ακόμα και η σκληρή Καλλιόπη έκανε πίσω για να δει το κοπέλι της ευτυχισμένο.

Δείτε ακόμα Σασμός: Καραπάνος και Καλλιόπη μαζί αγκαλιά πριν απο 28 χρόνια

Σασμός-Μαθιός-

Όμως πάντα μία σκιά θα υπάρχει που θα βαραίνει την καρδιά και το μυαλό του Μαθιού, ο Στεφανής. Το μυστικό που καλύτερα να πεθάνει παρά να το μάθει η Βασιλική. Και φτάνουμε λοιπόν τρεις μέρες πριν από το γάμο τους.

Δείτε ακόμα Σασμός: Η επιστροφή του Μύρωνα και η νέα ανατροπή!

Τόσο η Βασιλική όσο και ο Μαθιός ζουν επιτέλους το όνειρό τους. Ετοιμάζονται να παντρευτούν και το γλέντι για το γαμπρό έχει ήδη αρχίσει. Η Βασιλική είναι ευτυχισμένη και περιμένει πώς και πώς να ντυθεί νύφη στο πλευρό του μοναδικού άντρα που ερωτεύτηκε στη ζωή της.

Σασμός-Μαθιός-

Το ίδιο και ο Μαθιός, ετοιμάζει τη παραδοσιακή του στολή και γυαλίζει τα στιβάνια του για να πάει γαμπρός στην εκκλησία. Ο Νικηφόρος μοιράζεται τη χαρά του για τη μάνα του με τον Μανώλη. Ωστόσο ο Μανώλης βασανίζεται από τις τύψεις.

Δείτε ακόμα Σασμός επόμενα επεισόδια : 166 , 167 , 168 , 169, 170

Βλέπει όλες αυτές τις ετοιμασίες και αρχίζει να αμφιβάλλει ότι δεν έπραξε σωστά να μην πάει τελικά να καταδώσει τον Μαθιό στην αστυνομία. Η αμφιβολία στου Μανώλη όσο πάει και γιγαντώνονται και μάλιστα απειλούν να τα τινάξουν όλα στον αέρα.

Σασμός-Βασιλική-

Στο μεταξύ ένα ακόμη τραγικό γεγονός έρχεται να ταράξει τη μικρή κοινωνία του χωριού και πιο πολύ την οικογένειά του Βρουλάκη, που δεν προλαβαίνει να χαρεί και ντύνεται ξανά στα μαύρα και βυθίζεται στη θλίψη.

Δείτε ακόμα Σασμός: Αυτός είναι ο πατέρας του Γεράσιμου

Ο Άγγελος βρίσκεται νεκρός μέσα στο ιατρείο του. Η οργή της Καλλιόπης ξεσπάει πάνω του. Εκείνος είναι εριστικός, της μιλάει με υπεροψία, μίσος και ειρωνεία. Τα μάτια της Καλλιόπης βγάζουν φωτιές. Δεν ανέχεται καμία προσβολή και πολύ περισσότερο για τα κοπέλια. Γίνεται ύαινα, αρπάζει ένα κοπίδι πάνω από το γραφείο του και τον μαχαιρώνει με μανία.

Σασμός-Καλλιόπη-

Ο Άγγελος πέφτει αιμόφυρτος στο πάτωμα και χαροπαλεύει μέχρι να έρθει ο Κώστας να τον αποτελειώσει. Ο φόνος συνταράσσει τους πάντες. Η οικογένειά του και περισσότερο η Άσπα σπαράζει ενώ οι Σταματάκηδες συνεχίζουν τις ετοιμασίες για την ημέρα του γάμου.

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Αργυρώ μαθαίνει ότι ο Αστέρης είναι ο δότης και καταρρέει

Φτάνει λοιπόν η ώρα και η Βασιλική ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον Νικηφόρο ντυμένο και αυτόν με την παραδοσιακή κρητική στολή για να τους περάσει τα στέφανα. Όλα όμως αλλάζουν όταν μες στην εκκλησία την ώρα που η Βασιλική με τον Μαθιό παντρεύονται μπαίνει η αστυνομία και τον συλλαμβάνει για το φόνο του Άγγελου και του Στεφανή.

Η Καλλιόπη ασπρίζει από το φόβο της ότι όλα τελείωσαν. Ο Νικηφόρος τα χάνει και φωνάζει ότι κάποιο λάθος έχει γίνει. Ο Μαθιός κοιτάζει τη Βασιλική στα μάτια ανέκφραστος.

Σασμός-Βασιλική-

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Μαρίνα φέρνει τον Σασμό για Αργυρώ – Αστέρη

Η Βασιλική μόλις ακούει το όνομα του Στεφανή πέφτει λιπόθυμη. Ο γάμος φυσικά διαλύεται και όλοι προσπαθούν να μάθουν το λόγο που η αστυνομία έφτασε να συλλάβει τον Μαθιό τόσο βίαια.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close