Σασμός: Αυτός είναι ο Αμερικάνος

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς o Αμερικάνος αποκαλύπτεται .

Βρε καλώς  τον Αμερικάνο που κάνει και κολπάκια…Για έλα Αμερικάνε  μου που σε ψάχνει ο Αστυνόμος …

Ο Αστέρης καταρρέει από τις τύψεις

Ο Λουκάς Κεραμιανός (Θάνος Χρόνης), γνωστός στα κυκλώματα του υποκόσμου ως Αμερικάνος, δεξί χέρι του Καραπάνου μέχρι που αποφάσισε να τον προδώσει και να στραφεί εναντίον του, σχεδιάζει την απόδρασή του από την Κρήτη.

Από τη στιγμή που πέρασε στο αντίπαλο στρατόπεδο, ο Καραπάνος έχει δώσει εντολή να τον σκοτώσουν, κι έτσι περιμένει κρυμμένος μέχρι να το σκάσει. Τόσο η αστυνομία όσο και το πρώην αφεντικό του αναζητούν τα ίχνη του, όμως κανείς τους δεν το έχει καταφέρει να τον εντοπίσει.

Σασμός: Αυτός είναι ο Αμερικάνος

Δείτε ακόμη Σασμός επόμενα επεισόδια : 115 , 116 , 117 , 118

Εντελώς ανέλπιστα όμως, ο Αμερικάνος βρίσκεται στο γραφείο του Αντώνη, λίγο πριν χτυπήσει την πόρτα του ο Μανώλης, και ομολογεί το φόνο του Στεφανή! Ο αστυνόμος μένει με το στόμα ανοιχτό, καθώς κανείς δεν μπορούσε να προβλέψει μία τέτοια εξέλιξη. Το νέο μεταφέρεται σαν αστραπή, κι ενώ ο Νικηφόρος με την Καλλιόπη αναζητούν τον Μαθιό και τη Βασιλική, ο Καραπάνος λέει στον Αστέρη, ποιος είναι ο δολοφόνος του θείου του.

Σασμός: Αυτός είναι ο Αμερικάνος

Δείτε ακόμη Σασμός : Η αλήθεια χωρίζει Βασιλική και Μαθιό

Η αλήθεια αυτή κλονίζει τον Αστέρη, ο οποίος νιώθει για άλλη μία φορά το βάρος της πράξης του να τον συντριβεί. Έχει ήδη μετανιώσει πικρά για την αντίδραση του εκείνη τη μοιραία μέρα που πήγε να βρει τον Πέτρο στα χωράφια, όμως τώρα πια ξέρει στα σίγουρα πώς έπεσε και ο ίδιος θύμα του μίσους με το οποίο είναι ποτισμένη η καρδιά της μάνας του, που τον έσπρωξε στην εκδίκηση.

Βέβαια, πλέον είναι αργά… Στα Γιάννενα, η Αργυρώ και η Μαρίνα μαθαίνουν για την ομολογία του Κεραμιανού και νιώθουν επιτέλους να δικαιώνονται για τον άδικο χαμό του ανθρώπου τους. Το γεγονός πως πλέον κανείς δεν θα μπορεί να κατηγορήσει τον Πετρή ή για τις Βρουλάκηδες για τη δολοφονία του Στεφανή απαλύνει κάπως τις πληγές τους, αλλά ακόμα μεγαλύτερη παρηγοριά αποτελεί ο ερχομός του Αντώνη στην πόλη.

Σασμός-Αντώνης

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Σεμίνα αθωώνει τον Αστέρη στο δικαστήριο

Απαλλαγμένος και ο ίδιος από το βάρος μιας υπόθεσης που έφτασε να γίνει θηλιά στο λαιμό του ο αστυνόμος παράτα τα πάντα και πηγαίνει στα Γιάννενα για να περάσει λίγες ξένοιαστες στιγμές με τη Μαρίνα. Την ίδια στιγμή πίσω στην Κρήτη, η Βασιλική βασανίζεται από αναπάντητα ερωτήματα για το φονιά του άντρα της.

Σασμός: Αυτός είναι ο Αμερικάνος

Δείτε ακόμη Σασμός: Θοδώρα είσαι άχρηστη που έχασες το παιδί

Δεν μπορεί να καταλάβει το λόγο που ένας άνθρωπος του υποκόσμου ήθελε να βγάλει από τη τον Στεφανή, και η Καλλιόπη αρπάζει την ευκαιρία να θολώσει κι άλλο τα νερά γύρω από τον Μαθιό και αφήνει υπονοούμενα για τη σχέση του ανιψιού της με την παρανομία…

Σύμφωνα με το περιοδικό 7 μέρες tv, tο νέο για την ομολογία του Αμερικανού έχει φτάσει όμως και στη Θεοδώρα, η οποία κουβαλά στη συνείδησή της το βάρος για τις κατηγορίες εναντίον του Πέτρου. Μαθαίνοντας τώρα τον αληθινό ένοχο του εγκλήματος, οι τύψεις τη διαλύουν και την οδηγούν σε ένα μοιραίο ατύχημα.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close