Σασμός επόμενα επεισόδια : 115 , 116 , 117 , 118

Σασμός επόμενα επεισόδια: Περιλήψεις των επεισοδίων 115 , 116 , 117 , 118 Tι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ALPHA. Διαβάστε τα πρώτοι στο daddy-cool.gr.

Σασμός επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 115  στις 28/03/22

Επεισόδιο 115

Δευτέρα

O Νικηφόρος με τη στάση του, φέρνει χαρά στη Βασιλική και τον Μαθιό, αφού αποδέχεται τη σχέση τους δίνοντάς τους, δίνοντας τους τις ευχές τους, να κάνουν ό,τι νομίζουν. Σε ευχαριστώ πολύ να ξέρεις πως θα κάνω τα πάντα για να είσαι ευτυχισμένη μητέρα σου, του λέει ο Μαθιός.

Από την άλλη, ο γνωστός στα βρώμικα κυκλώματα ως Αμερικανός, Λουκάς Κεραμιανός (Θάνος Χρόνης), που ήταν το δεξί χέρι του Καραπάνου, προετοιμάζει την απόδραση του από το νησί. Και αυτό γιατί τον ψάχνει τόσο η αστυνομία όσο και ο ίδιος ο Καραπάνος, ο οποίος έχει δώσει εντολή να τον σκοτώσουν.

Δείτε ακόμη Σασμός : Η αλήθεια χωρίζει Βασιλική και Μαθιό

Εν τω μεταξύ,  Καραπάνος κι  αστυνομία ψάχνουν τα ίχνη του, σε μία συνεργασία που κανείς δεν ξέρει ποιος είναι σύμμαχος και ποιος είναι ο προδότης. Κι ενώ ο Βαγγέλης μετά από μία μεγάλη χασούρα θα οδηγηθεί σε μία παράνομη αγοραπωλησία, ο Σταύρος και η Αργυρώ έρχονται ακόμα πιο κοντά.

Σασμός επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 116  στις 29/03/22

Επεισόδιο 116

Τρίτη

Παράλληλα, ο Μανώλης κάτω από την πίεση της Κλαίρης παίρνει μία σημαντική απόφαση. Για πρώτη φορά αισθάνεται επιτέλους έτοιμος να καταγγείλει τον πραγματικό δολοφόνο του Στεφανή Σταματάκη. Έτσι, επιστρέφει στο χωριό για να δει το Μαθίο  να πληρώνει τον φόνο, την ώρα που ο Σταύρος έρχεται σε σύγκρουση με τον Βαγγέλη για τα χρέη του.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Σεμίνα αθωώνει τον Αστέρη στο δικαστήριο

Εκείνος, μην βλέποντας άλλη λύση, ετοιμάζεται να προβεί σε μία κίνηση απελπισίας. Μια αιματηρή συμπλοκή στην Κρήτη θα ανατρέψει τα δεδομένα για το Γεράσιμο. Παράλληλα, ο Άγγελος αποφασίζει να διεκδικήσει τη μητρική του περιουσία, προκαλώντας την οργισμένη αντίδραση της Καλλιόπης: Θέλω ό,τι μου ανήκει, της λέει ο Άγγελος και η Καλλιόπη, δεν δείχνει διατεθειμένη να κάτσει σταυρωμένα τα χέρια.

Ο Μαθιός και η Βασιλική φεύγουν για εκδρομή ζώντας για πρώτη φορά ανάμελες στιγμής ευτυχίας. Την ίδια στιγμή, ο Μανώλης μεταβαίνει στο αστυνομικό τμήμα, για να ομολογήσει τα πάντα στον Φραγκιαδάκη.

Σασμός επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 117  στις 30/03/22

Επεισόδιο 117

Τετάρτη

Μία απρόσμενη ομολογία, ωστόσο, θα φέρει τα πάνω κάτω, και θα ανακατέψει την τράπουλα από την αρχή… Την ώρα που ο Μαθιός και η Βασιλική περνούν ένα ονειρικό διήμερο μαζί, χωρίς να υπολογίζουν την ανατροπή που θα αλλάξει για μία ακόμα φορά στη ζωή τους.

Στο γραφείο του Αντώνη Ο περιβόητος Αμερικανός ομολογεί τον φόνο του Στεφανή. Εγώ τον σκότωσα, λέει, με τα λόγια του να προκαλούν ραγδαίες εξελίξεις. Καλλιόπη και Νικηφόρος ανάστατοι ψάχνουν να βρουν τον Παναγιώτη και τη Βασιλική.

Δείτε ακόμη Σασμός: Αντώνης και Μαρίνα μαζί στα Γιάννενα

Ο Καραπάνος από την άλλη μεταφέρει το νέο στον Αστέρη, που νιώθει πια το πλήρες βάρος της πράξης του να τον συντριβεί. Καθώς το νέο φτάνει και στα Γιάννενα, η Μαρίνα και η Αργυρώ βρίσκουν επιτέλους δικαίωση τον αδικοχαμένο Πετρή. Και παρηγοριά σε κάποιον που τ’ αφήνει όλα πίσω του για να τις βρει…

Σασμός επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 118  στις 31/03/22

Επεισόδιο 118

Πέμπτη

Ο Αντώνης κάνει την πιο όμορφη έκπληξη στη Μαρίνα και εμφανίζεται  ξαφνικά στα Γιάννενα, για να περάσουν λίγες ξέγνοιαστες στιγμές. Ενώ η Βασιλική βασανίζεται από τα αναπάντητα ερωτηματικά για τον φονιά του Στεφανή, η Καλλιόπη την βάζει σε κάποιες υποψίες που θα την ταράξουν ακόμα περισσότερο.

Δείτε επίσης  :Σασμός: O Αστέρης πάει Γιάννενα και διαλύει τον γάμο της Αργυρώς

Ο Καραπάνος μαθαίνει ένα νέο για τον γιο του που θα τον αναστατώσει και ο Σταύρος προχωράει ένα ακόμη βήμα στη σχέση του με την Αργυρώ. Η Θεοδώρα βασανιζόμενη από τις τύψεις για τον Πέτρο. θα έχει ένα ατύχημα που θα ανατρέψει τα πάντα. Συγκεκριμένα, πέφτει από τη σκάλα, με αποτέλεσμα να χάσει το παιδί.

Δείτε ακόμη Σασμός επόμενα επεισόδια : 119 , 120 , 121 , 122

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

 

Close