Σασμός: Η Σεμίνα αθωώνει τον Αστέρη στο δικαστήριο

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ευχάριστες καθώς η Σεμίνα αθωώνει τον Αστέρη στο δικαστήριο.

Αντε μωρή Σεμίνα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Που ήσουν τόσο καιρό; Αντε να μας τον βγάλεις από τη φυλακή να χωρίσει αυτόν τον Σταυρό τον μπάμια

Η Σεμίνα αθωώνει τον Αστέρη στο δικαστήριο- η κατάθεση φωτιά

Οπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια ενάμιση χρόνο μετά, η δική του Αστέρη ξεκινά. Ο κλοιός για εκείνον έχει στενέψει και όλα δείχνουν πως δεν θα γλιτώσει την καταδίκη. Η Αργυρώ, που έχει επιστρέψει στην Κρήτη με το παιδί του, θέλει να δει να πληρώνει για το χαμό του αδερφού της.

Σασμός: Η Σεμίνα αθωώνει τον Αστέρη στο δικαστήριο

Δείτε ακόμη Σασμός: Αντώνης και Μαρίνα μαζί στα Γιάννενα

Όσο και αν εξακολουθεί να έχει συναισθήματα για εκείνον. Και ενώ οι αρχές είναι έτοιμες να βγάλουν την ετυμηγορία τους, κάνει την εμφάνιση του ένα πρόσωπο που ανατρέπει τα πάντα ! Συγκεκριμένα εμφανίζεται η Σεμίνα, της οποίας τα ίχνη όλο αυτό το διάστημα είχαν εξαφανιστεί .

Η κοπέλα, αμέσως μόλις ενημερώθηκε πως η δική του Αστέρη ξεκίνησε, αποφασίζει να επιστρέψει προκειμένου να πει όλη την αλήθεια . Δεν ήθελε να τον σκοτώσει …Ηταν ατύχημα λέει στο δικαστήριο τονίζοντας πως ο Αστέρης βρισκόταν σε άμυνα .

Σασμός: Η Σεμίνα αθωώνει τον Αστέρη στο δικαστήριο

Δείτε ακόμη Σασμός: Έτσι θα γίνει ο Γάμος της Αργυρώς και του Σταύρου

Χάρη στη Σεμίνα, οι δικαστές αθωώνουν τον Αστέρη με την Αργυρώ να σπαράζει και την Καλλιόπη να χαίρεται που ο γιος της θα είναι και πάλι ελεύθερος. ο Αστέρης βγαίνει από τη φυλακή και πλέον είναι έτοιμος να διεκδικήσει όλα όλα όσα του ανήκουν…

Σασμός: Η Σεμίνα αθωώνει τον Αστέρη στο δικαστήριο

Δείτε ακόμη Σασμός: Ομολογεί τον φόνο του Στεφανή

Πώς θα αντιδράσει η Αργυρώ σε αυτό τι θα κάνει ο Αστέρης; Πώς θα ξανά διεκδικήσει την Αργυρώ για να την φέρει πίσω; Σε λίγες μέρες θα μάθετε!

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

 

Close