Σασμός: Αυτός ο σκοτωμός αλλάζει τα πάντα

Σασμός : Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς  είναι πολλές καθώς αυτός ο σκοτωμός αλλάζει τα πάντα στις ζωές όλων των ηρώων.

Ο συγγραφέας του βιβλίου «Σασμός», Σπύρος Πετρουλάκης, ενθουσιασμένος από την επιτυχία της σειράς, αποκαλύπτει πως ένας σκοτωμός αλλάζει τα πάντα στις ζωές όλων των ηρώων, στο περιοδικό Τηλεθεατής και την Χρύσα Παχούμη.

Όλοι αναρωτιούνται αν εξελίξεις που υπάρχουν στο βιβλίο θα αποτυπωθούν με ακρίβεια και στη σειρά…

Το μεγαλύτερο spoiler είναι το ίδιο το βιβλίο. Όποιος έχει διαβάσει το βιβλίο, γνωρίζει πώς πάει η ιστορία με κάποιες αλλαγές.

Δείτε ακόμη Σασμός: Έτσι Καταστρέφεται ο Γάμος του Αντώνη και της Μαρίνας

Σασμός: Αυτός ο σκοτωμός αλλάζει τα πάντα

Εν όψει της Πρωτοχρονιάς, θα μας χαρίσετε έναν μποναμά για τη σειρά;

Δεν θα είναι πολύ καλός μποναμάς. Έρχεται ένα φονικό που θα ταράξει τα νερά. Θα ανατρέψει κατά πολύ τα γεγονότα και η εξέλιξη των ηρώων θα πάρει εντελώς διαφορετική πλοκή. Επίσης, αναμένονται νέοι ήρωες. Αυτό μπορώ να σας χαρίσω ως μποναμά.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Αστέρης σκοτώνει τον Πέτρο μπροστά στη Σεμίνα

Σασμός: Αυτός ο σκοτωμός αλλάζει τα πάντα

Σασμός: Τι θα δούμε στα επεισόδια αυτής της εβδομάδας Δευτέρα 03 και την Τρίτη 04 Ιανουαρίου 2022, στις 21:00.

Δευτέρα 03 Ιανουαρίου 2022 – Επεισόδιο 69

Η αλήθεια για τον πατέρα του Άγγελου είναι μια ανάσα από το να βγει στο φως. Η κατάστασή της γιαγιάς Ειρήνης ολοένα και χειροτερεύει. Η νύφη της και τα παιδιά της έχουν σηκώσει τα χέρια ψηλά.

Σασμός: Αυτός ο σκοτωμός αλλάζει τα πάντα

Δείτε ακόμη Σασμός: H Θοδώρα γίνεται μαμά αλλά η μοίρα είναι πολύ σκληρή μαζί της

Η Καλλιόπη ανακαλύπτει ότι ο Αστέρης βοηθάει τον Άγγελο να βρει τον πατέρα του και οι φόβοι της για την αποκάλυψη της αλήθειας μεγαλώνουν συνεχώς. Οι έρευνες του Αντώνη για τον Μαθιό βρίσκονται πάλι σ’ ένα τέλμα.

Μια μεγάλη αρχαιολογική ανακάλυψη περνάει στα χέρια του Διονύση. Θα καταφέρει πάλι να ξεγελάσει την αστυνομία; Η αποκάλυψη της αληθινής ταυτότητας του Άγη, βρίσκεται πλέον πολύ κοντά. Θα τον ανακαλύψουν όμως; Και αν ναι, ποιος;

Τρίτη 04 Ιανουαρίου 2022 – Επεισόδιο 70

Η γιαγιά Ειρήνη ετοιμάζεται να κάνει συμφωνία με τον μεγαλύτερό της εχθρό. Τι συμφωνία θα συνάψει όμως, και με ποιο τίμημα; Η Μαρίνα αδυνατεί να αντιμετωπίσει την κατάσταση, και ξεσπά με άσχημο τρόπο, φέρνοντας την οικογένειά της προ των ευθυνών τους.

Σασμός: Αυτός ο σκοτωμός αλλάζει τα πάντα

Δείτε ακόμη Σασμός επόμενα επεισόδια : 70 , 71 , 72 , 73 , 74

Ο Άγγελος ετοιμάζεται να γνωρίσει τους γονείς της Στέλλας, ενώ την ίδια ώρα, τα ψέματα της Καλλιόπης για την Ανθούλα θα αποκαλυφθούν, και η ίδια θα τεθεί ενώπιον τους.

Θα καταφέρει να καλύψει για ακόμα μια φορά τα ίχνη της, ή ο γιατρός θα έρθει ένα βήμα πιο κοντά στο να ανακαλύψει τη φρικτή αλήθεια για τον πατέρα του;

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close